Nrk 1 Radio Direkte

  1. Mer om
Nrk 1 Radio Direkte

Nrk 1 Radio Direkte FantastiskNRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P1 Oslo og Akershus NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P1 Hordaland Hør hele NRK Radio sitt store utvalg av podkast, serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P1 Trøndelag

Det blir fine gjester, mat og leker — også så klart noen overraskelser. Det er første året vi sender fra Akershus festning og det blir veldig spesielt. Og man kan ikke hoppe til listevisningen i programmet fra avspillingsskjermbildet.

Man har ikke knapp for å gå til hovedsiden for radioprogrammet lenger heller. Hva er en flytkanal? Vi får trolig lengre programmer, og vi vil få færre programledere så lytterne bedre kan venne seg til og bli kjent med «sine stemmer».

Samtidig vil vi oftere bryte direkte inn i sendingene når noe viktig skjer, som for eksempel da Stoltenberg presenterte den nye regjeringen foran Slottet. Men: Jeg kjenner godt disse lytterne og denne generasjonen.

De vil blant annet ha alvor, dybde, kunnskap, fordypning, lange diskusjonsprogrammer, gjerne morsomme og utfordrende, der noen som kan noe diskuterer det gjennom tid.

De vil ha opplysning. De vil ha underholdning og avkobling, ja visst, og de vil ha alvor, veiledning, hjelp til å finne ut av livet sitt.

Nyheter senker NRK

I hvert fall unge folk slik jeg kjenner dem. Hvis NRK vil fange inn denne gruppen, må de også tørre å gå i dybden, gå grundig til verks, diskutere og behandle musikken redaksjonelt.

Last ned også: Visma direktør

I tillegg treffer man da også kanskje de andre lytterne som i dag føler seg så tilsidesatt. Med programmer som kan gjøre musikken relevant. De som er over 40, 50, 60 år, hvor mange er ikke dét? Vi har en eldrebølge i dette landet.

Demografisk vil også folk på 20—30 kunne endre vaner når de bikker 50.

Debatt: NRKs Opptur er så elendig at det trolig mangler sidestykke

De vil kunne tenke annerledes da og komme til NRK, i stedet for at NRK gjør seg lekre for dem, gjør seg til spilleliste og jukeboks. Med all respekt: NRK som allmennkringkaster er ikke her for å lage spillelister for oss. Strømmetjenestene lager mye bedre spillelister uansett. Det vegrer de seg nå for å gjøre.

Når skal vi få en prinsipiell argumentasjon for nedbyggingen av NRKs musikkdekning? Hvem tar beslutningene som fører oss inn i dette? Hva er ledernes begrunnelse?

Slik får du fram tekstingen på TV HLF

Deres argumentasjon? NRKs organisasjonsstruktur er såpass uoversiktlig, med avdelinger og kanaler og redaksjoner og NRK Kringkaster som bestiller, at det fremstår utydelig hvem som bestemmer hva og hvorfor.

https://lndc.us/hieronymus-heyerdahls-gate-1.php

Kvalitet og innhold er ikke et spørsmål om hvor «mye» som sendes, i minutter og sekunder, men hvordan det omtales og behandles.

Hva som sies, diskuteres, hvordan musikken spilles, høres ut, erfares, tematiseres. Én vesentlig opplevelse kan veie mye tyngre enn 15 likegyldige. NRKs ledelse må også snakke om innholdet i det man presenterer og i måten det presenteres og diskuteres på, på radio og TV og på nettet, og argumentere derfra.

https://lndc.us/dagstavle.php

Kringkastingsforskriften stiller krav om teksting til NRK og til kommersielle fjernsynskanaler med minst fem prosent seerandel. NRK skal tekste både ferdigproduserte programmer og direktesendte programmer hele døgnet, så langt det er teknisk og praktisk mulig.

Vi er ikkje sikre, men vi trur at NRK Radio kanskje er verdas største nettradio: I skrivande stund kan du høyre opptak av 133 921 program. Det er så og seie alle program NRK har sendt dei siste seks månadene.

Terrasse trapp

Men: Dei fleste brukarane våre høyrer ikkje på opptak av program; nesten 70 prosent av lyttinga skjer til direktekanalane. Signalene nådde bare de mest sentrale delene av Østlandet.

Kringkasting Norsk radio og fjernsyn Nasjonalbiblioteket

I 1961 fikk Trondheim fjernsyn, og først i 1964 nådde fjernsynet Bodø. I 1967 var Fastlands-Norge dekket, og i 1984 ble Svalbard knyttet til tv-nettet og kunne se tv direkte. Likevel kunne norske seere med fargemottaker se flere fargesendinger på 1960-tallet.

Sentralbordjentene

Under OL i Grenoble i 1968 ble mye av sendingene formidlet i farger. NRK hadde også ett fargekamera, og dette ble brukt i filming av programverten. På begynnelsen av 1970-tallet økte frekvensen av fargesendinger, og i 1972 startet NRK opp regulære fargeprøvesendinger.

Dagsrevyen kom i farger i 1973, og den første finalen i Melodi Grand Prix i farger ble sendt i 1975. Til da hadde de fleste filmene og Detektimen på fredagskveldene gått i farger. Men NRK startet først med regulære fargesendinger i 1975.

NRK 1 RADIO DIREKTE Relaterte emner

Kanalsjef Jon Branæs skal kappe istappene. Mens NRK P1 på formiddagen har opptil 300. Det er dette de på radiospråket kaller «istapper». Det er en strategi med fire års perspektiv og en lang rekke ulike tiltak som iverksettes litt etter litt fram mot 2013, sier kanalsjef Jon Branæs i P1. To av de viktigste målene er å få barn til å høre på radio og styrke NRK P1s posisjon blant lyttere under 50 år.

Nrk 1 Radio Direkte
NRK 1 RADIO DIREKTE Kommentarer:
Forfatter om Nrk 1 radio direkte
Bergersen fra Tønsberg
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt gehen. jeg liker lese om Norge jublende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net