Legoland Billund

  1. Mer om
Legoland Billund

Legoland Billund UnikLEGOLAND® Billund Resort er et av verdens morsomste reisemål, med aktiviteter og attraksjoner samlet på ett sted. Det lønner seg å kjøpe Color Lines pakker LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barnfamiljer och barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela LEGOLAND® Billund Resort byr på spennende aktiviteter, som LEGOLAND®, LEGO® House, badelandet Lalandia® og GIVSKUD ZOO. Se vår guide til LEGOLAND® Billund Vi har samlet Danmarks flotteste severdigheter under overskriften LEGOLAND Billund Resort. Kombiner miniferien i Lalandia i Billund med en utflukt til en av VIP-OPPLEVELSER, GAVER OG TILBUD

Hos oss kan dere leie et luksuriøst feriehus med basseng, spa og badstue.

Hotel LEGOLAND, DENMARK, Billund, Danmark. Priser fra DKK

I tillegg til en avdeling for å slappe av i, finnes det også flotte muligheter for aktiviteter, som blant annet bordtennis, biljard og fotballspill. Everything is geared towards kids and parents.

https://lndc.us/lemawicog.php

Kids will delight at the farm sounds in the bathroom yes really, lego sculptures, stairs up to the check-in desks, indoor tree fort, discounted legos, themed rooms and amenities. Han tipser om at du bør sette av flere dager til å utforske alt familieparken har å by på.

LEGOLAND Billund Resort

I høysesongen må du også regne med en del kø, så én dag i parken kan fort bli knapt, sier han. Populær attraksjon Ninjago World, som åpnet i 2016, er Legolands hittil største satsning — med en prislapp på 85 millioner danske kroner.

Her kan du boltre deg i ninjaenes verden, blant 5000 kvadratmeter med morsomme aktiviteter og 1,5 tonn legoklosser. Test ninjaferdighetene dine i laserlabyrinten, tren på smidighet i klatreveggen, eller slåss mot ninjaer og sank poeng i «Ninjago The Ride».

For fireåringen Elmer var «Lloyds laser-labyrint» en soleklar favoritt. Han ålte seg under, over og mellom 30 grønne laserstråler i en mørk tunnel, og vant overlegent over mamma og pappa, gang på gang.

Henrik syse barn

Vær så, vær så snill, sier Elmer. Huset kan friste med 25 millioner klosser og 12 000 kvadratmeter med opplevelser og aktiviteter for hele familien. Lego House er delt inn i forskjellige farge-soner, som utfordrer både deg og barna på ulike måter. For det andre er det kommet en lang rekke nye temaer og nye opplevelser gjennom årene.

Hotel Legoland

Og sist men ikke minst, er det nå mulig å bo i fornøyelsesparken. La barna ta en dukkert eller bli med på skattejakt før dere spiser en deilig middag. Neste morgen våkner dere i København!

Obs olrud

Om ferden går direkte til Legoland®, så legg inn et stopp i storbyen på veien tilbake. København har mye å by på for hele familien! Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

LEGOLAND BILLUND Relaterte emner

Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. Priseksempel Reise til Legoland i høstferien uke 40, 2. Overnatting i Classic 4, 2 soverom. Sembo Inngang til Lalandia under hele oppholdet Alle kjente skatter og avgifter Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. Dette tilbudet er med fly til Billund, vi hjelper deg også hvis du vil bruke bil og ferge! Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.

Legoland Billund
LEGOLAND BILLUND Kommentarer:
Rapportert den Legoland billund
Meling fra Narvik
Se over min andre nyheter. jeg liker gemischtes Klettern. jeg elsker rapporterer norske nyheter problemfritt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net