Peer Gynt Spelet

  1. Mer om
Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet LuksusPlanlegg sommerens Peer Gynt-opplevelse nå. Les mer og bestill billett her. Peer Gynt på Gålå er i gang! Se rykende ferske bilder Peer Gynt-stemnet er en ti dager lang kulturfestival i starten av august hvert år, i Sør-Fron og Nord-Fron i Gudbrandsdalen. Stevnet omfatter blant annet Peer Gynt-sommeren åpner allerede 26. juni, og Henrik Ibsens verdenskjente drama «Peer Gynt» er noe av det du kan oppleve Under Peer Gynt-stemnet i Gudbrandsdalen spilles Henrik Ibsens ”Peer Gynt" på Gålå i august hvert år. For 2019 har Peer Gynt-stemnet og regissør Marit Moum Velkommen til Wadahl og Peer Gynt spelet 23. Under Peer Gynt tilbyr Wadahl Hotell en Peer Gyntpakke som inkluderer følgende

Bagasjetransport er inkludert når du går fra ett hotell til det neste.

Immateriell kulturarv Peer Gynt på Gålå

Andre datoer på forespørsel. Ved dårlig vær og mye nedbør og vind blir turene mer anstrengende. Dag 1: Ankomst Egen bil parkeres på Vinstra stasjon eller tog til Vinstra. I forkant av stevnet gikk tidligere festivalsjef Kjersti Stenseng og tidligere kommunikasjonssjef Knut Kvidaland i Peer Gynt AS ut og sa: Vi har klare ambisjoner om å bli et rekordstort stemne. Det er tøffe tider, også for kulturen.

Men det er også tiden da folk søker dypere. Teatre er godt besøkt i nedgangstider.

Før stevnet i 2009 ble det også diskutert om markedet nå var mettet for Peer Gynt-stevnet etter underskuddet i 2008 på 4,3 millioner kroner. Flere av hotellene i Gudbrandsdalen opplevde i 2008 å sitte inne med usolgte billetter til spelet. Hotellvert ved Dalseter Høyfjellshotell i Espedalen, Grete Gillebo, uttalte følgende til avisen Gudbrandsdølen Dagningen: Mange har nok sett forestillingen før, og finner det kanskje ikke spennende lenger.

I den forbindelse satser ikke de lokale hotellene nå lenger på billetter til spelet som lokkemiddel til gjestene sine. Gjestene må selv skaffe seg billetter.

Peer Gynt stien fra Gålå til Espedalen

Tidligere har det vært hotellpakker med busslaster til lokale overnattingssteder som har vært det mest trofaste publikumsgrunnlaget til spelet på Gålå. Bryllupsfolk kjem til gards i Svein Sturla Hungsnes´ regi En markedsundersøkelse viser også at seksti prosent av publikum hadde sett spelet ved Gålåvatnet mer enn fire ganger.

Opphold utover datoer som vi har tinget billetter Du kan selvfølgelig bestille opphold hos oss andre dager enn det vi har tinget billetter for, men da gjelder ordinære priser og vi har ikke mulighet å selge deg Peer Gynt pakken vår.

https://shishlov.info/5292.php

Og han fikk høre om den lokale Per Gynt. Asbjørnsen hadde gitt ut eventyr og segn fra Gudbrandsdalen allerede i 1847.

Spelet er avlyst

I disse nedtegnelsene finner vi flere historier som Ibsen har tatt i bruk når han i 1867 leverer sin Peer Gynt -med to eer. I rapporten gis det en redegjørelse for publikums sammensetning, deres økonomiske forbruk i tilknytning til arrangementet og arrangementets kulturelle verdi.

Denne fredagen den 10. Underveis på kjøreturen høljet regnet ned, og jeg hørte på radioen at det var stengte toglinjer på Østlandet og trær som lå over skinnene.

Samarbeidspartner

Regnet var jeg forberedt på, men jeg håpet vi slapp vinden. I bussen hadde guiden foredrag om Ibsens stykke Peer Gynt. Det var en fin intro til forestillingen. Det er jo ikke så lett å få med seg all teksten hvis man ikke er godt kjent med stykket fra før, noe jeg ikke tror alle er, selv om det er en del av vår nasjonalskatt. Man har hørt bruddstykker, setninger her og der og vet sånn nogenlunde hva det handler om, men sånn i helhet?

Hvorfor velge Venabus Peer Gynt-pakke? Vi har i en årrekke tilbudt Peer Gynt-opplevelsespakker, og jobber for å tilby deg en førsteklasses kulturell opplevelse.

Gulvteppe med varmekabler

På alle våre Peer Gynt-pakker er guiding inkludert i prisen. Musikken er inspirert av Edvard Griegs Peer Gynt suite, men er tilpasset et mer moderne uttrykk og fremføres av 7 profesjonelle musikere. Rammen rundt er forestillingen er en byggeplass hvor fornøyelsesparken Gyntiana er under konstruksjon. Etterhvert i forestillingen blir det tydelig at denne parken ikke kommer til å bli fullført, den blir etterhvert en ruin, og på slutten er den en drøm som ikke ble noe av.

PEER GYNT SPELET Relaterte emner

Fredag kveld dro jeg til Venabu fjellhotell for å bli med på en pakketur til Peer Gynt-spelet. Jeg rakk akkurat å få med middagsbuffeten og å pakke matpakke før bussen tok med gjestene den times lange turen til Gålåvannet for å se Peer Gynt-spelet i flotte omgivelser. Jeg har hatt lyst til å se Peer Gynt-spelet omtrent siden det ble satt opp første gangen på 90-tallet, og nå omsider fikk jeg det. Regnet høljet ned og det var heller ikke lov å fotografere, men jeg tok et lite mobilknips på slutten av forestillingen. Håper det viser noe av stemningen i det minste.

PEER GYNT SPELET Kommentarer:
Redaktør på Peer gynt spelet
Storli fra Rørvik
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kartrennen gehen. Jeg nyter utforske norske bøker lengselig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net