Brynestad Cruise

  1. Mer om
Brynestad Cruise

Brynestad Cruise OppfyllelseContent [hide]

Atle Brynestads cruiseskip SeaDream 1 har nok havnet i koronakarantene, som det første skipet i Karibia etter koronaoppstarten Eksklusive yachter med få gjester om bord og topp service. Luksuscruise med yacht-følelse; Fantastisk mat; Kun 112 gjester og Atle Brynestads cruiseskip Seadream 1 har tatt en pause og returnert til Barbados etter at flere gjester testet positivt på coronaviruset Selskapets skip SeaDream 1 settes i trafikk fra Bergen 20. juni, i første omgang kun for norske gjester. Rederiet, som eies av Atle Brynestad Brynestad-rederi avlyser planlagt cruise. Seadream Yacht Club avlyser planlagt seks dager langt cruise. SEADREAM 1: Ligger på terminalkaia i

Rieju wikipedia

Turene i Norge i sommer har en startpris på 19000 kroner. Etter år med sviende tap tjener Atle Brynestad gode penger på sitt hyper-eksklusive cruise-konsept. Vi leverer ikke den gammeldagse typen luksus der rikdommen skal vises, sier Atle Brynestad ombord i Seadream I. Alle de ansattes prøveresultater var negative, opplyser selskapet.

Skipet har med seg 53 passasjerer og 66 ansatte, skriver CNN. Mange av disse er nå permittert.

Isolere grunnmur over bakkenivå

Bransjen er hardt rammet i forbindelse med koronakrisen. Selskapet har spesialisert seg på eksklusive turer med rundt 100 passasjerer. De to skipene opererer i sommer henholdsvis Oslo — Bergen og Oslo — Tromsø. Norske Atle Brynestad eier selskapet.

https://lndc.us/series-hbo.php

Likevel klarte Corona-viruset å snike seg ombord. Først ut — Det viser at det vil bli vanskelig å komme ordentlig i gang med cruise før en vaksine er på plass, sier cruise-journalisten Gene Sloan i en kommentar til CNN.

I et brev til passasjerene som Aftenposten har fått tilgang til, opplyser rederiet at en person har fått påvist smitte etter å ha reist fra Tromsø til Danmark 2.

Interessert i et cruise med SeaDream?

Last ned også: Tom cruise norge

BRYNESTAD CRUISE Relaterte emner

Publisert 2020-06-04 10:43 Oppdatert 2020-06-08 14:21 Årets ferieplaner må endres, og Atle Brynestad har snudd seg raskt rundt for å tilby Norgesferie utenom det vanlige. Eksklusivt for deg som leser BusinessClass. Så kom koronapandemien, og verdens cruiseindustri møtte en krise uten sidestykke. Tomme cruiseskip ligger i dag rundt i verden og venter på bedre tider, mens rederiene legger planer for gjenåpning av en ferieform som forventes å slite lenge. For de fleste er mulighetene få, men SeaDream valgte å tenke kreativt. Norskekysten egner seg i utgangspunktet perfekt for cruise, med flott natur og spennende havner, og SeaDream tok derfor en rask avgjørelse om å flytte SeaDream I til Norge.

Brynestad Cruise
BRYNESTAD CRUISE Kommentarer:
Forfatter på Brynestad cruise
Fjellstad fra Kristiansand
Jeg nyter rapporterer norske nyheter delvis. Se over min andre nyheter. En av mine hobbyer er Billard mit vier Bällen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net