Yuccapalme Beskjæring

  1. Mer om
Yuccapalme Beskjæring

Yuccapalme Beskjæring Og dermedTidlig på våren eller bare i starten av plantens vekstsesongen, da dette hjelper planten gjenopprette fra Kan beskjæres tidlig på våren, også hovedstammen. Foretrekker en hvileperiode om vinteren, 10–15 grader. Vanning av dine inneplanter - slik lykkes du elephantipes eller gloriosa med forholdsvis myke blad som ikke spidder forbipasserende. Begge disse både tåler og liker beskjæring, og de skyter En beskjæring skal gjøres på Yucca-palmen, ideelt om våren Knekk greinene av fra stammen, eller skjær dem av der du vil. Dekk kuttet med voks for å hindre fordamping. Det går helt fint å dryppe stearin

Det som skjer er nemlig at et lite, svart luseegg klekkes på våren og lusa flyr til planten din. Hun begynner straks å føde levende unger uten å bli befruktet. Noen har vinger, andre ikke. Etter noen dager begynner ungene selv å føde levende unger og dermed er sirkuset i gang. Og jo tørrere sommeren er, jo flere generasjoner lus lages det. Først utpå høsten melder hannene sin ankomst og da er eggleggingen for neste sesong i gang. Det er faktisk temperaturen i lufta som avgjør om det blir hunner eller hanner, mens det er daglengden som avgjør om det blir hunner som føder levende unger eller hunner som legger egg.

I tillegg er det slik at lusa skaffer seg vinger dersom det blir trangt om plassen, slik at den kan starte en ny storfamilie et annet sted. Fascinerende, ikke sant? September 16, 2011 Ser ut til å være en grei eksponering dette her, men bildet ser ut som det er mer eller mindre rett fra kamera.

Hageidyll i Sponvika

At lys og farger kunne forsterkes opp slik at det ble litt mer smell i disse. Når det gjelder midtdeler, skal den øvre kuttflaten forsegles med trevoks. Dette forhindrer at sopp og andre patogener kommer inn. Tips Den raskeste og enkleste måten å spire en kuttet yucca er om våren - når den uansett spirer i naturen. Du bør heller ikke tillate for mye vanning: Fra en stor mengde vann begynner stammen å visne, og bladene faller av.

Tykk dunjakke dame

Hvorfor kaster Kalanchoe bladene? Utilstrekkelig eller overdreven belysning.

Det er veldig enkelt å bestemme hvilken belysningsmodus som trengs: hvis og blir gul, og de nedre forblir grønne, betyr dette at planten ikke har nok sollys. I tilfelle bladene tørker jevnt over hele lengden, kan dette være et signal om at Kalanchoe lider av overflødig belysning. Lav luftfuktighet og feil temperaturforhold.

Denne planten tåler ikke tørr varm luft, så vel som for høye eller for lave temperaturer. Dette problemet er spesielt relevant i kald vinter, når det er sterk frost ute og luftfuktigheten er veldig lav, og det er ganske vanskelig å sikre det optimale temperaturregimet.

Å velge riktig pott er et viktig poeng i veksten. Hvis plantens røtter ikke har nok plass, kan dette føre til at den begynner å tørke ut på grunn av manglende evne til å utvikle seg aktivt. Ovennevnte problemer er de mest presserende for de som driver med kultivering av Kalanchoe.

Det er nødvendig å forstå nøyaktig hva en bestemt plante tørker fra for å velge de riktige tiltakene for rehabilitering. Kontrollmetoder For å eliminere årsaken til tørking av kronen permanent, samt å gi planten et friskt, sunt utseende og blader med en saftig grønn farge, for å bli kvitt dette problemet: Hva skal jeg gjøre hvis Kalanchoe kaster løv?

Kalanchoe er en populær potteplante som ikke bare utfører en dekorativ funksjon, men også en medisinsk. Blomsten blomstrer hele året og er upretensiøs i stell. Imidlertid har dette anlegget også problemer. I denne artikkelen vil vi finne ut hvorfor Kalanchoe-bladene blir gule og tørre.

Noen ganger får en saftig blomst et stygt utseende, bladene begynner å visne, de blir myke i konsistens. Hvis årsakene til dette fenomenet ikke elimineres, vil løvverket falle helt av. Følgende punkter fører til en slik situasjon: overdreven vanning. Kalanchoe er i stand til å beholde vann i bladene. Av denne grunn ser en sunn blomst tett ut.

https://lndc.us/6870.php

Løvverket smuldrer - planten er oversvømmet; utilstrekkelig vanning. Denne planten kan være i noen tid uten ekstra fuktighet, men med langvarig tørke, visner bladet og faller av; dårlig vannytelse.

Bare mykt og avgjort vann kan brukes til vanning, ellers vil det vises, og planten vil begynne å dø; direkte sollys, som kan svi bladene; feil temperaturforhold kan også føre til at løvverket visner, tørker ut og faller av. Det er spesielt viktig å overvåke overholdelse av disse parametrene om vinteren.

I den sovende perioden er Kalanchoe spesielt følsom, og til og med små svingninger i parametrene ovenfor kan føre til at planten begynner å forsvinne. Video "Riktig stell av blomstrende Kalanchoe" Fra denne videoen vil du lære å ta vare på Kalanchoe. Hvorfor blir bladene gule La oss nå finne ut hvorfor bladene på Kalanchoe blir gule. Planten kan bli gul av nesten de samme grunnene som ble beskrevet i forrige avsnitt. Imidlertid har dette negative fenomenet sine egne nyanser, og vi vil snakke om dem.

Hvis innendørs Kalanchoe-bladene blir gule, må du først sjekke vanningsregimet. Planten begynner å bli gul med et overskudd av lys. Dette grønne området elsker sterkt lys, men ikke mer enn 10 timer om dagen. Det er to måter å lage riktig belysning på: lage kunstige korte dagslys, dekker blomsten med en ugjennomsiktig klut; legg på østvinduskarmen. Det er bemerkelsesverdig at hvis Kalanchoe blir strukket ut gul, vil det ikke være mulig å redde flukten. Den grønne vennen din kan også endre farge på grunn av tørr luft.

Varme radiatorer påvirker denne planten negativt - tuppen av bladene begynner å bli gule. For høy lufttemperatur er en annen vanlig årsak. Generelt ser blomsten sunn ut, men bladene er litt skrumpne, men ikke tørre. Kalanchoe-blader blir gule på grunn av naturlige prosesser. Hvis de nedre bladene blir gule, gradvis tørker opp og faller av, bør du ikke bekymre deg. Løvverk kan endre farge på grunn av feil befruktning. Først blir bladplatene gule og deretter brune.

Merket du dette på Kalanchoe? Forstå topp dressing. Ulike insekter kan også forårsake pigmentering av bladbladet. Og til slutt, hvis du ikke tar hensyn til Kalanchoe og starter alle de ovennevnte årsakene, blir planten syk. Bladene blir veldig gule, blomsten begynner å falme og vil snart dø. Hvorfor tørker bladene Hvis støpegodsene til Kalanchoe begynner å tørke intensivt, betyr det at de trenger nødhjelp.

Du kan lagre et grønt kjæledyr hjemme, men du må erkjenne årsaken.

Plantasjen Randaberg

Generelt er Kalanchoe upretensiøs og krever ikke spesiell forsiktighet. Hvorfor tørker da bladene på blomsten? Grunnen til at selv med god omsorg platen tørker, kan det være feil planting. Når du planter for en blomst, er det viktig å plassere drenering i potten for å unngå råtnelse av rotsystemet. Jorda er kanskje ikke egnet.

Kalanchoe liker ikke sur jord. Planten bør plasseres på en slik måte at solstrålene faller på den i moderasjon, og unngå direkte kontakt. Hvis temperaturen ikke passer til blomsten - den er kald eller varm - kan bladplaten også tørke ut. Overflødig fuktighet gir også problemer for blomsten.

Tørking av bladene kan være et resultat av sykdom eller det faktum at Kalanchoe ble besøkt av "ubudne gjester". Når planten er gammel og livssyklusen tar slutt, kan du selvfølgelig også observere tørking av bladene. Hvorfor faller blader Etter å ha kjøpt en blomst, lurer mange eiere som akkurat har begynt å drive med innendørs blomsteroppdrett hvorfor Kalanchoe kaster blader. Det hender at de nedre bladene faller av. Den mest sannsynlige årsaken er mangel på sollys.

Hva å gjøre Hvis du kjøpte en blomst fra en blomsterbutikk, er det første du må gjøre å transplantere en Kalanchoe. Tross alt er jorden som blomsten ble solgt i ikke ment for den konstante veksten, og potten er et "midlertidig hjem".

Hvis du ikke transplanterer et grønt kjæledyr, kan det dø. Før du planter igjen, klargjør du potten, helst fra naturlige materialer Den skal være større enn potten den ble solgt i. Under lang blomstring kan bladplater også tørke ut. Selv om dette er en naturlig prosess, må den grønne vennen i dette tilfellet mates eller skifte jord. Kalanchoe tørker ofte og bladene faller av på grunn av manglende overholdelse av vanningsregler.

Vær oppmerksom på at planten bare må vannes med avgjort og ikke kaldt vann. Om sommeren trenger det eksotiske rikelig med vanning, og om vinteren er det nødvendig å øke avstanden mellom vanning, og blomsten krever litt vann.

På varme, tørre somre kan du spraye med kokt vann. Om vinteren kan jorden til og med sprekke, men du må vanne den når den tørker ut med to tredjedeler av potten. Kalanchoe blader blir gule Kalanchoe blader blir gule Kalanchoe regnes som en av de mest upretensiøse plantene. Det er lett å dyrke den hjemme. Derfor kan denne representanten for floraen sees i nesten alle hjem. De fordelaktige egenskapene til Kalanchoe har lenge vært brukt i medisin. Det er av denne grunn at de fleste fargeelskere planter denne blomsten hjemme.

Enhver plante krever daglig pleie, til og med en slik kresen. Hvis du forsømmer de enkle reglene, kan Kalanchoe i de fleste tilfeller bli syk eller dø. Du må vite at sterkt lys ikke er egnet for denne innendørsblomsten, så vel som rikelig vanning.

Bare hvis slike øyeblikk blir observert, er blomsten i stand til å blomstre og glede seg lenge. De viktigste sykdommene og skadedyrene er som følger: Store sorte flekker, noen ganger konvekse på stammen av planten, indikerer stammelåte.

Plutselig død eller forfall av en plante fra stammen til røttene er senbrann. Gulfarging av bladene, krølling symboliserer tilstedeværelsen av bladlus på overflaten av planten. Hovedårsaken til vridning av blad i Kalanchoe Faktisk kan forekomsten av et slikt fenomen i en plante forklares av flere grunner som er enkle å eliminere.

Først og fremst bør du være oppmerksom på jorden der Kalanchoe vokser. Høyt nitrogeninnhold i jorda kan bidra til ubehagelige fenomener - som krølling av blader og guling av dem. Det ideelle alternativet for en plante er en jord som inneholder en stor mengde sand. Den neste årsaken kan være mangel på fuktighet. For å unngå det, må du nøye overvåke regelmessig vanning av planten, eller i tillegg spraye den med en sprayflaske. Imidlertid er den vanligste faktoren som påvirker utseendet og tilstanden til en plante, tilstedeværelsen av insekter.

Så, for eksempel, er bladlus i stand til å forårsake stor skade på Kalanchoe. Temperatur: Trives i varme omgivelser. Vann: Holdes ganske tørr, gjødsle med kaktusgjødsel annenhver uke. Hold den nesten helt tørr i vintermånedene. Luftfuktighet: Tåler godt veldig tørr luft. Jord: Kaktusjordblanding. IldtoppKalanchoe blossfeldianaLys: Masse lys, aldri full sol. Vann: Holdes ganske tørr, gjødsles en gang i måneden i vekstperioden. Luftfuktighet: Lav til middels luftfuktighet.

Tips: Fjern avblomstrende blomster. VinbladMonsteraLys: Mye lys eller halvskygge, ikke full sol. Temperatur: Trives i jevt varme omgivelser. Vann: Holdes middels fuktig, gjødsles annenhver uke i vekstperioden. God drenering i store potter. Tips:Hvis bladene ikke får hull betyr det at den ikke får nok lys. Vinblad er en lianeplante og trenger ofte litt støtte fra blomsterpinner eller små stokker når planten blir stor.

NeoregaliaLys: Mye lys, ikke full sol. Vann: Holdes ganske fuktig og gjødsles annenhver uke i vekstperioden. Gi den vann midt i blomsten. Luftfuktighet: Trenger meget høy luftfukgihet.

EUB tirsdag 7. april

Meget god drenering. Tips: Planten trives bundet til en trestamme. Skamlig dårlig kamera jeg har. Men her er historien.. Kjøpte den på hageland, for 600kr.

YUCCAPALME BESKJÆRING Relaterte emner

Å dyrke og ta vare på yucca hjemme Yucca hjemmetjeneste som er beskrevet i denne artikkelen, så vel som andre eksotiske brødre, føles bra hjemme hos en person. Det er ikke vanskelig å ta vare på planten. Tvert imot dukker det opp problemer når han blir passet på for mye. Identifikasjon: hva vokser på vinduskarmen? Yucca rom har en sterk lignifisert stamme, på toppen av den er en fan av blader. Ofte blir denne planten referert til som et palme, men de er bare forbundet med hverandre. Yucca er medlem av Agave-familien og har nesten 40 arter.

Yuccapalme Beskjæring
YUCCAPALME BESKJÆRING Kommentarer:
Forfatter på Yuccapalme beskjæring
Høiland fra Vadsø
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Langlauf. jeg liker utforske norske bøker knapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net