Brow Lamination Stavanger

  1. Mer om

Brow Lamination Stavanger Resesjon-bevisContent [hide]

Brow lamination også kalt Brow lift er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg farging av vipper + BROW Lamination – 1690kr. BROW Lamination (brynsløft) inkl. farging og forming – 890kr Brynsløft 45min (ikke brow lamination). Farging og forming av bryn. Brynene blir hevet så mye som mulig eller så høyt som er pent BROW LAMINATION; Menu icon HÅRFJERNING; Menu icon VIPPER OG BRYN; Menu icon NEGLER; Menu icon TANNBLEKING; Menu icon FOTBEHANDLING; Menu icon Tilbud på behandlinger for vipper og bryn i Stavanger. Få fine vipper med vippeløft, Brow lamination, microblading eller microshading hos La Diva Beauty

Gina tricot grensen

Vi tilbyr permanent make-up for øyenbryn og eyeliner. Vi bruker pigmenter av høyeste kvalitet og garanterer resultater som varer i flere år. Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter.

Har du lest dette? Fornye laminat benkeplate

Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp på rett vis med kursbevis. Vi er veldig fleksible og har åpent etter avtale alle dager mellom 9-20!

Fisk i folie i stekeovn

Parkering rett over veien. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss.

https://shishlov.info/9371.php

Ønsker du å tilpasse fargen av bryn til hårfargen? Denne behandlingen vil hjelpe deg med å oppnå din drømme fargen av bryn! Unngå vann 24 timer slik at brynene ikke skifter retning! L Lashes er verdens ledende vippeløft behandling fra USA,som løfter,bøyer,gir farge og styrker dine naturlige vipper Den inneholder økologisk kur; Keratin,silkepeptider og en rekke frukt og planteekstrakter Denne økologiske kuren inkluderes i behandlingen og fremmer vekst og da medfører at vippene blir sterkere for hver behandling og man slipper å påføre dem slitasje som med vippetang og Vippexstensions.

Behandlingen inneholder ingen giftstoffer,parabener,skadelige kjemikalier,formaldehyder eller ammoniakk,ikke testet på dyr!

https://shishlov.info/gawyfaxux.php

BROW LAMINATION STAVANGER Relaterte emner

Brynstyling fra 350 NOK Vi tilbyr forskjellige bryn behandlinger. Her kan du observere hvilken typer av behandlinger får du hos Beauty Addicts. Velg mellom en behandling og kontakt oss for å bestille en time! Øyenbryn gir symmetri til ditt ansikt og fremhever øynene dine. Ønsker å se bedre ut med tanken på en god brynfasong som er riktig til din ansiktsform og dine farger? Ønsker å forbedre din daglig fashion både på dagen og om kveld? Hvis sveret er JA så er denne behandlingen for deg!

BROW LAMINATION STAVANGER Kommentarer:
Redaktør på Brow lamination stavanger
Hovland fra Mo i Rana
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Handball. jeg elsker lese bøker som regel.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net