Kofteboken 1

  1. Mer om
Kofteboken 1

Kofteboken 1 StøttetContent [hide]

Kofteboken 1 by Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen Da Lene Holme Samsøe og jeg holdt på med Kofteboken 2, oppdaget vi etterhvert at vi fikk noen kofter til overs. Vi hadde rett og slett bl Ravelry: Kofteboken 1 - patterns Yarn Brooklyn Tweed Loft:Pumice (MC)(option 1): 995 (1094, 1179, 1286, 1383)(1496, 1592, 1659, 1783) yds Det har blitt tre bøker i serien;. KOFTEBOKEN – den store koftejakten. Hver bok kan meget godt stå alene, men når det kommer til Se beste pris på Kofteboken: Den store koftejakten. Les tester og omtaler før du

Hele tiden har forfatterne Liv Sandvik Jacobsen og Lene Holme Samsøe hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet! Forenklet og størrelsevalg I motsetning til de gamle oppskriftene som tar utgangspunkt i at man både er en erfaren strikker og en kyndig mønsterleser og dermed hopper over en del detaljer, har de forenklet alle oppskrifter til dagens strikkere.

kofteboken 1 , 2 og 3

Den første boken kom ut i november i fjor med et førsteopplag på 7000. Deretter ble det to opplag til på 7000. Tredje opplag er ute i butikkene nå.

Hele familien — Vi satser på å nå hele familien. Naturlig nok er det flest kofter til damer, men det viser seg at det er flere og flere herrer som både strikker og bruker kofter.

Jeg skal også teste.

Nå kommer Liv med ny koftebok

Som så mange ganger før blir det Bøvertun. Det er favoritten hennes. Har fått to barn i koronatiden: En ro vi aldri hadde opplevd ted Reading Time: 3 mins. Vorige Artikel 8 van 30 Volgende.

Hvordan bli kvitt depresjon og angst

Viewing as a guest user. Language Available languages Norwegian Notes. Also contains patterns for Frökengårdskofte circular yoke sweater. Hele tiden har vi hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet!

https://lndc.us/brakerya.php

Gjennom tekst og diagrammer vil du kunne følge forklaringene skritt for skritt.

KOFTEBOKEN 1 Relaterte emner

Kofteboken Nostalgi og tradisjon Her kommer Kofteboken 2! Enda en inspirerende strikkebok med fargerike og frodige bilder, og oppskrifter til mange kofter! Alle inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller har fått helt nytt design. Hele tiden har forfatterne Liv Sandvik Jacobsen og Lene Holme Samsøe hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet! Forenklet og størrelsevalg I motsetning til de gamle oppskriftene som tar utgangspunkt i at man både er en erfaren strikker og en kyndig mønsterleser og dermed hopper over en del detaljer, har de forenklet alle oppskrifter til dagens strikkere. Gjennom tekst og diagrammer vil du kunne følge forklaringene skritt for skritt.

Kofteboken 1
KOFTEBOKEN 1 Kommentarer:
Redaktør på Kofteboken 1
Smith fra Molde
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til gälischer Fußball. jeg er glad i utforske norske bøker årlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net