Kaffebrenneriet Grunerløkka

  1. Mer om
Kaffebrenneriet Grunerløkka

Kaffebrenneriet Grunerløkka BunnlinjenContent [hide]

Grünerløkka er Blå, kaffe, Fru Hagen, moteforretninger og myldreområde. Langt tilbake suser historien om Thorvald Meyer som i 1861 kjøpte deler av løkken fra Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Markveien, Grünerløkka. Du finner oss på hjørnet mot Akerselva med naboer som Marita Thorvald Meyers Gate 55•Olaf Ryes plass. Påsmurte varianter, kaker, scones og små konfekt Kaffebrenneriet Thorvald Meyers gate fra Grünerløkka, Oslo Kaffebrenneriet Thorvald Meyers Gate. Thorvald Meyers Gate 55, 0555 Oslo. Åpningstider Hverdager: 07.00-19.00 Lørdag: 08.00-18.00 Søndag

Thorvald Meyers gate 55, Olaf Ryes plass

Selskapet har drevet med kaffe og te siden 1895. Prinsens gate 6, Lille grensen, CJ Hambros plass 4 m. I dag er forretningen redesignet til kaffebar og vintagebutikk med hovedvekt på møbler og ting fra 60-tallet.

https://shishlov.info/peugeot-speedfight-3-batteri.php

Ta deg en god kopp kaffe mens du lurer på om du vil ha en stilig retrolampe. Universitetsgata 2 Evita Evita har med sine tre filialer nærmest kuppet markedet på Grønland, og har et mer internasjonalt klientell enn gjennomsnittet blant byens kaffebarer.

Langt tilbake suser historien om Thorvald Meyer som i 1861 kjøpte deler av løkken fra myntmester Friedrich Grüner som selv hadde kjøpt dette kalt Nedre Foss Mølle i 1672 av kong Christian V.

Grossereren Meyer, ut fra et kjempeoverskudd på salg av tomter, bekostet utbyggingen av Thorvald Meyers gate og gav bort tomter til anlegging av parker, kirke og skoler.

Cortado Grunerløkka

Johansen er forfatter og manusforfatter, og ga ut sin første roman «Skinn» i 2011. Jeg kunne like gjerne ha skrevet dem på Madagaskar, eller hvilket som helst annet sted.

Har du lest dette? Anicura grunerløkka

Det er basert på en idé jeg har hatt i flere år, å skrive et sett med fortellinger som alle foregår innenfor et gitt geografisk område, sier han. Jeg prøver å stå opp så tidlig som mulig, og jobbe så konsentrert jeg kan så lenge jeg kan. Ikke minst ligger Vulkan få minutters gange fra eiendommen - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler. Birkelunden byr på et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren.

Listverk obs

Du finner oss på hjørnet mot Akerselva med naboer som Marita stiftelsen og Delikatessen. I Markveien finner du sjarmerende og unike butikker, samt den urbane stemningen som Grünerløkka er kjent for.

KAFFEBRENNERIET GRUNERLØKKA Relaterte emner

B Beliggenhet Eiendommen ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Grünerløkka i Oslo, mellom Sofienbergparken og Birkelunden. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv og mat og drikke. Ikke minst ligger Vulkan få minutters gange fra eiendommen - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler. Birkelunden byr på et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren. For hyggelige søndagsturer kan en også spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva og opp forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot Maridalsvannet. I tillegg er det idrettsanlegg på Dælenenga, og for den kunstinteresserte er det kort vei til Munch-museet på Tøyen.

Kaffebrenneriet Grunerløkka
KAFFEBRENNERIET GRUNERLØKKA Kommentarer:
Forfatter på Kaffebrenneriet grunerløkka
Mathiassen fra Moss
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er kubb. jeg er glad i lese bøker unaturlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net