Kristiansand Halvmaraton

  1. Mer om
Kristiansand Halvmaraton

Kristiansand Halvmaraton SpennendeAugust inviterer vi deg til en ny folkefest i hjertet av Kristiansand. Vi rigger torvet til et festivalområde for hele familien. Med barneløp, 5 km og 10 km kan Henriette Thorp vant halvmaraton i Byløpet i Skien da det gikk i regnvær i 2019. Byløpet i Skien utsettes til høsten – Stadionmila i Kristiansand flyttes to Sted: Kristiansand Distanser: 21 km og 60 km Stigning: 600 m og 2000 m Vanskelighetsgrad: Middels Grunn til å delta: Løp i et fredelig, mektig og gammelt Kristiansand Løpeklubb tilbyr et entusiastisk løpsmiljø som inspirerer og motiverer. Er du glad i å løpe, er du allerede en av oss To løp arrangeres i Mandal, to i Søgne og to i Kristiansand. I Mandal starter løpene fra Mandalshallen

Av: Bjørnar Eidsmo Her nærmer jeg meg mål i 2019.

Sommerløpet Online Påmelding

Vi fikk brynt oss på utfordrende stier og fem-seks timer med regn i flotte skoger. Denne økta kan du holde helt kontrollert, og flyte gjennom.

Dynegrøt

Løp 8 - 12 drag og la mengden være den som gjør økta passe hard. Registreringer Du har for tiden ingen fullførte registreringer. Rekorden til Moen ble slått den 4. Lengden til Moen på én times løp er det fjerde lengste løpet gjennom tidene.

Blogg Mizuno Norge

Runden er på 14 km, og løpes 3 ganger. Det er løypevakter i de viktigste kryssene på første runde. Drikkestasjoner Det er 3 drikkestasjoner på hver runde.

Den første er rett før Østfoldhallen, ca 5 km ut i runden. Drikkestasjon nr 2 er på toppen av bakken etter Rolvsøyhallen, akkurat når du er i gang med grusveien tilbake gjennom skogen mot FIF-huset. På drikkestasjonene serveres det vann, saft og sportsdrikk.

Berlin Maraton Kristiansand (Halv)

Den har Mo Farah varslet at han vil prøve å slette 4. Der har også Nordstad Moen tenkt til å delta. Jeg kommer til å legge meg på verdensrekordfart, varsler han. Mo Farah liker å avslutte bra, så jeg vet ikke om målet er å springe over evne i starten, heller.

Race Reports

Dersom du vil løpe mer anbefaler vi at dette gjøres som rolige langturer. Totalt antall høydemeter er 600. Sørg for at noen av treningsøktene dine legges til lignende terreng du vil møte på løpsdagen, og at du har fått noen høydemeter i beina. Du finner våre herremodeller her, og damemodeller her. Uke 1 Dag 1: Oppvarming, 6x2 minutter høyt tempo, nedtrapping.

https://lndc.us/6068.php

Dag 2: Rolig langtur, 8 km. Uke 2 Dag 1: Rolig langtur, 8 km.

Nesemuslinger hodepine

Dag 2: Oppvarming, 4x4 min, nedtrapping. Dag 3: Rolig langtur, 5 km. Uke 3 Dag 1: Oppvarming, 3x7 min, nedtrapping.

KRISTIANSAND HALVMARATON Relaterte emner

Farsund Maraton - ikke bare et løp, men en løpsopplevelse! Farsund Maraton startet på forsommeren i 2012 da en liten gjeng diskuterte nye aktiviteter som kunne arrangeres i kommunen for å trekke flere folk — turister og besøkende, samt engasjere våre egne innbyggere. En aktivitet som kunne utnytte hele kommunen og vise den flotte naturen vi har. Den store dagen ble 1. Det var totalt 581 påmeldte, fordelt på 47 på helmaraton, 139 på halvmaraton, 179 på 10 km og 216 på barneløpet. Vinneren av helmaraton ble Erik Bergesen fra Kristiansand som løp på 02. Vi hadde en rekke frivillige som gjorde en fantastisk jobb.

Kristiansand Halvmaraton
KRISTIANSAND HALVMARATON Kommentarer:
Rapportert den Kristiansand halvmaraton
Aakre fra Kaupanger
jeg liker lese bøker dårlig. Se over min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Mancala.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net