Visma Direktør

  1. Mer om
Visma Direktør

Visma Direktør ForbedringForretningsområdesjef Anvendt ny teknologi Merete Hverven har mastergrad i finans fra University of St. Hun har vært ansatt i Visma siden 2011. Gjennom sin rolle som HR Selskapet trengte ikke gå over gaten for å finne vedkommende, jobben går til nåværende HR-direktør i Visma, Merete Hverven HR-direktør Ellen Nyhus forteller om viktigheten av bedriftskultur og hvordan vi i Visma Consulting bygger en sterk intern kultur ved å investere i de Merete Hverven er administrerende direktør i Visma. Visma-toppsjefen: – Jeg hadde et enormt kontrollbehov som ung, fersk leder – stod p

Visma Webfaktura

Emma Tryti For å kunne skape konkurransekraft trenger man kompetente mennesker, som kan se nye løsninger. Vi i Vipps har for eksempel satt oss som mål å gjøre Norge til det første landet som utrydder papirfakturaen. Det skal vi få til på noen få år.

Sbanken logg inn nettbank

Det er gjerne først når du har fått digitalisert de små prosessene, du kan digitalisere de større, og virkelig kan forbedre, automatisere og forenkle. Øystein Moan Ja, fakturaer blir for eksempel fortsatt sendt på papir, selv om 90 prosent av norske bedrifter har systemer som gjør det mulig å sende fakturaer elektronisk.

Slik vil IT

Det er oss mennesker. Rådgiverne er alltid tilgjengelige og innehar kompetansen som skal til for å drive et stort eiendomskonsern. Det sier litt om tilliten jeg har til selskapet, sier adm. En elev trengte imidlertid ikke å ha brukt avtalefunksjonen selv, eller å ha vært en del av en avtale for å dukke opp i materialet man kunne hente ut.

https://lndc.us/hvordan-skifte-vindu.php

Det bekrefter også fylkeskommunen. Informasjonen som ble delt på Twitter og informasjon vi har fått etter å ha gått i direkte dialog tyder på at begge hackergruppene APT10 og APT31 kan være knyttet til kinesiske myndigheter, svarer direktør for trusselanalyse Priscilla Moriuchi hos Recorded Future til NRK og understreker at de takker for alle innspill de kan få — også fra Microsoft.

3500 eur to nok

Direktøren i selskapet forteller at det absolutt er slik at det er vanskelig å finne ut hvem som står bak dataangrep. Ifølge henne er det ingen eksakt vitenskap, og det viktige er å bidra til mer sikkerhet for selskapene som trenger beskyttelse. Vi jobber alle sammen mot de samme fiendene. Så vi håper enda mer samarbeid vil gjøre at vi kan finne ut mer om disse angrepsgruppene, truslene de utgjør og oppdatere kunnskapen vi sitter på. Teknikkene deres var i stor grad ukjente.

Traineene blir satset på fra dag én

Kan du gi oss en kort introduksjon til traineeprogrammet deres? Vårt traineeprogram Nytt Krutt går over 12 måneder, og starter med en fire ukers prosjektperiode. Her deles traineene inn i to grupper og jobber tett sammen om hvert sitt utviklingsprosjekt fra oppstart til leveranse, gjerne basert på Scrum-metodikk.

Et av prosjektene i år kalte vi BI Challenge, og gitt ut på at traineene to og to skulle konkurrere om beste løsning innen BI-verktøyene Qlik, Tableau og Power BI for visulisering av treningsdata. Etter Nytt Krutt-prosjektet er presentert for kunder og kollegaer, bærer det ut i kundeprosjekt med andre Visma-kollegaer.

Les også: Terrengsko

Mye sosialt påfyll kommer de heller ikke unna, både med hverandre og med resten av selskapet gjennom vårt bedriftsidrettslag SitUp som består av hele 16 ulike grupper. Gjennom året har vi flere traineesamlinger, som blant annet innebærer en utenlandstur og møte med deres nordiske traineekollegaer med kursing i både teknologier og såkalte soft skills.

Se dette: Dnb steinkjer

København og Madrid er stikkord for reiser det kommende året. En helsetjeneste som tross alt fungerer bra. For sektoren skaper denne organiseringen av digitaliseringsarbeidet uklarheter, med dårlige bestillinger, leverandører og løsninger.

VISMA DIREKTØR Relaterte emner

En SSB-studie viser 14,7 prosent høyere verdiskaping per timeverk i bedrifter med utstrakt bruk av IT. Så hva skal til for å vekke? Øystein Moan Vi må gjøre det enkelt å digitalisere. Det skal ikke være nødvendig med en mastergrad i IT for å digitalisere en liten bedrift. Heidi Austlid Jeg tror vi snakker for stort om digitalisering, og mange kan tenke litt sånn at dette har jeg ikke tid eller overskudd til å ta stilling til nå. Emma Tryti Mange bedrifter har et altfor snevert fokus på teknologi og det er behov for å se sammenheng mellom teknologi og forretning. Det handler ikke bare om å digitalisere manuelle prosesser.

Visma Direktør
VISMA DIREKTØR Kommentarer:
Forfatter på Visma direktør
Haugen fra Namsos
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt f1 Motorboot-Weltmeisterschaft. Jeg nyter studere dokumenter helt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net