Hvordan Strikke Votter På Rundpinne

  1. Mer om
Hvordan Strikke Votter På Rundpinne

Hvordan Strikke Votter På Rundpinne RevolusjonærHvordan strikke falske fletter – lær deg teknikken. Facebook · Twitter · Save Strikker alt med magicloop, altså rundpinne. Tenkte at jeg i dag skal vise dere hvordan jeg strikker to votter samtidig Her bruker du rundpinne i stedet for strømpepinner, Her ser du altså hvordan man kan strikke to ermer/votter/buksebein osv Da kommer du til å sette stor pris på denne enkle introduksjonsvideoen, som lærer deg hvordan å strikke votter. I denne smarte videoen bruker hun som strikker Bytt til rundpinne og strikk glattstrikk opp til tommelen. Når du skal lage hull til tommelen så strikker eg først to

Se tommelstrikk for hvordan du skal gjøre det.

Hvordan strikke tommelkile på en vott

Og trykk på bilde og se på det, der tror jeg man ser hvordan pinnen går igjennom. Når jeg strikker to ermer på en gang, syns jeg det er bra med skikkelig lang wire. Jeg har strikket et godt stykke av ermene på rundpinne nå, og jeg skjønner. Ingen grunn til panikk når strikketøyet rakner. Noe annet du lurer på når det kommer til strikking? Send meg gjerne en e-post, så kan det hende jeg lager en instruksjonvideo som viser hvordan. Ett år senere fikk de omsider svar fra Guinness, med beskjed om at de måtte ha to votter, og at de måtte måles opp, og at målingene måtte filmes.

Hvordan strikke magic loop (Tutorial Video)

Etter at lensmannen ble underkjent som god nok måler, fikk de en landmåler og en ingeniør på rådhuset til hjelp, og dermed satt rekorden. Gjør det samme på de 6 maskene over tråden.

Fjern kontrastråden, og du får et tommelhull! Strikk rundt hullet, men legg til x masker på hver side av hullet. Legg gjerne til et par pinner til så det blir lettere å strikke rundt.

https://lndc.us/qizasyro.php

Å felle på votter Votter felles gjerne på to måter: Enten felles de jevnt rundt og får en rund form, eller så felles de i hver side og får en spiss form. Hvis de felles i hver side er det viktig å tenke på hvor tommelen er når du begynner å felle, ellers risikerer du å få to like votter.

https://lndc.us/trykk-i-tinningen.php

Dersom det brukes settpinner og rundpinne med samme nr i en oppskrift, så kan man ved å strikke magic loop klare seg med rundpinne. Strikk en liten rundstrikket del med en rundpinne i stedet for settepinner.

Rundpinnen skal være lang minimum 80 cm og ha en fleksibel vaier.

Ganglaget

Men jeg valgt å bruke grå tråd istede. Du skal begynne nederst til høyre, altså HER: Som vi ser skal denne strikkes med hvitt garn Den neste masken som skal strikkes er denne: Og, selv om det er opprom i diagrammet mellom første masken og neste, skal det altså ikke være det i strikkingen din.

Strikk altså den første masken på pinnen din hvit, den neste sort.

Hvordan strikke votter. Lær deg det kjapt og enkelt her!

Fortsett mot venstre og følg mønstret på den første linjen til den slutter- da er du rundt. Det er litt vanskelig å følge mønsteret med det samme, men det blir lettere ettersom mønsteret «skrider frem» — som det så fint heter.

Nå skal garnet vi egentlig brukte ut av sortimentet, så vi har strikket den på nytt i Pickles Tjukk Meirno.

HVORDAN STRIKKE VOTTER PÅ RUNDPINNE Relaterte emner

Teknikker Hvorfor gruble fram nye plagg når man har noe som funker? Når det gjelder Artig skrue hettelue så har den funka så bra for egne barn, og vi har fått så mange tilbakemeldinger på at den brukes i hjel at den strikkes igjen og igjen. Nå skal garnet vi egentlig brukte ut av sortimentet, så vi har strikket den på nytt i Pickles Tjukk Meirno. Dette garnet egner seg egentlig mye bedre; det er mjukere og det toves lett sammen i bruk så plagget blir tettere og varmere. Men, nå snakker vi oss helt bort her.

HVORDAN STRIKKE VOTTER PÅ RUNDPINNE Kommentarer:
Forfatter om Hvordan strikke votter på rundpinne
Tveit fra Gjøvik
Jeg trives lese tegneserier spørrende. Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Verein Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net