Hilde Thorkildsen

  1. Mer om
Hilde Thorkildsen

Hilde Thorkildsen UvanligHilde Kristin Westhrin Thorkildsen er en norsk politiker for Arbeiderpartiet. Hun er ordfører i Nittedal kommune siden 2011. Thorkildsen var varaordfører i Nittedal kommune fra 1999 til 2007 og fjerde vararepresentant til Stortinget i perioden Hilde Kristin Westhrin Thorkildsen (født 15. oktober 1963) er en norsk politiker for Arbeiderpartiet. Hun er ordfører i Nittedal kommune siden Hilde Nysten Thorkildsen suspenderes fram til saken er rettskraftig avgjort. Det legges fram sak i kommunestyrets møte i januar om Hilde Thorkildsen: Det har vært helt for jævlig å bare sitte her. Det samme marerittet hver natt TILTALT: Onsdag ble det klart at Økokrim tar ut tiltale mot Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap

Hilde Nysten Thorkildsen Nav Akershus Paqle

Ordføreren skal heller ikke ha informert kommunen om forbindelsen eller tatt opp spørsmål om hvorvidt relasjonen til den næringsdrivende kunne ha betydning for sin egen habilitet, fremkommer det av pressemeldingen. Siktet I juni ble det kjent at Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen Ap og tre andre var siktet for grov korrupsjon i forbindelse med en stor byggesak i kommunen.

Onsdag kom beskjeden om at Økokrim har tiltalt Thorkildsen og en forretningsmann som er sentral i utbyggingsprosjektet. Ekstraordinært møte Fungerende ordfører Inge Solli V i Nittedal skriver følgende i en uttalelse til RB: Nå er det opp til domstolen å ta stilling til saken.

Eierstyring

Jeg har tillit til at rettsvesenet vil komme fram til en riktig dom. Jeg forstår at situasjonen er en stor belastning.

Det er viktig å også ta vare på mennesket Hilde Thorkildsen i denne vanskelige tiden. Lang etterforskning Det var i juni det ble kjent at Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen Ap og tre andre var siktet for grov korrupsjon i forbindelse med en stor byggesak i kommunen.

Alle stilte seg uforstående til siktelsene. Kommunen ble tipset om forholdene som er under etterforskning i september i fjor. Den økonomiske forbindelsen mellom den næringsdrivende og ordføreren var ifølge tiltalen også i strid med etiske retningslinjer for ansatte og folkevalgte i Nittedal kommune.

Ordførersaken for retten i slutten av august

Ordføreren skal heller ikke ha informert kommunen om forbindelsen eller tatt opp spørsmål om hvorvidt relasjonen til den næringsdrivende kunne ha betydning for sin egen habilitet, skriver Økokrim. Førstestatsadvokaten ønsker ikke å kommentere hva som er deres sterkeste bevis i saken. Men i tiden da overføringene skjedde, hadde de knapt noen relasjon, forteller advokaten.

Hun har samarbeidet på alle måter med Økokrim og føler seg trygg på at saken belyses i sin fulle bredde, sier Lippestad. Fakta Dette er saken Tirsdag 23.

https://lndc.us/chile-areal.php

Hun og tre andre ble siktet for grov korrupsjon. Nå er Thorkildsen og en annen tiltalt.

Nittedals ordfører tiltalt for grov korrupsjon

Saken skal ha startet med et anonymt tips inn til kommunen. Det dreier seg om et større utbyggingsprosjekt i Nittedal kommune. Varselet hevder at det foreligger en fordel for dem som driver eiendomsprosjektet på grunn av en forbindelse til Hilde Thorkildsen.

Vis mer Kyhring i Økokrim sier overførselen av de 125. Kan det bekreftes at det er hennes forklaring? Den økonomiske forbindelsen mellom den næringsdrivende og ordføreren var ifølge tiltalen også i strid med etiske retningslinjer for ansatte og folkevalgte i Nittedal kommune. Ordføreren skal heller ikke ha informert kommunen om forbindelsen eller tatt opp spørsmål om hvorvidt relasjonen til den næringsdrivende kunne ha betydning for sin egen habilitet.

Hovedperson kryssord

HILDE THORKILDSEN Relaterte emner

Det meldte Økokrim i en pressemelding onsdag. Thorkildsen har vært ordfører i Nittedal siden 2011. Ifølge tiltalen var hun i perioden 2013—2016 involvert i kommunens behandling av saker der den næringsdrivende hadde interesser og eierskap. Det gjaldt blant annet reguleringen og utviklingen av et nytt boligområde i Bjørnholtlia i Hakadal. I november 2013 sørget den næringsdrivende medtiltalte for at et beløp på 125. Overføringen skjedde via et tredje foretak.

HILDE THORKILDSEN Kommentarer:
Forfatter på Hilde thorkildsen
Iversen fra Gjøvik
Jeg har lyst lese tegneserier joshingly. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Dumog.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net