Håndball Vm Herrer Norge

  1. Mer om
Håndball Vm Herrer Norge

Håndball Vm Herrer Norge By påContent [hide]

Norges herrelandslag i håndball er underlagt Norges Håndballforbund og representerer Norge i internasjonale turneringer i herrehåndball. Lagets trener er Christian Berge Her er lagene som skal spille EM 2022 for menn. Søndag ble siste kamp i EM-kvalifiseringen spilt og deltakerne Norges Håndballforbunds offisielle hjemmeside. Her finner du terminlister, resultater, fagstoff, nyheter og informasjon om landslag med mer plass, kvalifisert for VM 1993. Europamesterskap[rediger | rediger kilde Spania var sterkest fra start til slutt i bronsefinalen i håndball-VM. Svekket Norge viste storspill: – Vi må holde oss friske

De kunngjør nå at OL-kvalifiseringen for menn skal gjennomføres 12.

VM kampprogram og resultater

Vi har spilt finale i de to siste VM, og forventet vi at det kunne gå hele veien til finalen. Danskene senket tempoet, og vi greide ikke å styre det, sa Bjarte Myrhol til Discovery etter det som ble hans siste kamp i karrieren.

Maisgrøt baby

Danskene var for gode, men det irriterer meg at vi ikke løste det med tempoet. Norge ga seg ikke, men Danmark hadde fått kampen inn på sporet de ønsket, og med Mikkel Hansen som dirigent holdt det helt hjem. De tok tidlig tak i semifinalen, og fikk en klar ledelse.

Spinalpunksjon

Men Spania beit seg fast, og lå bare bak med to til pause. Mikkel Hansen fikk nærmest slakt etter kvartfinalen, men storspilte fredag kveld i Kairo. En annen debutant er Simen Holand Pettersen, som også spiller til daglig i Elverum. Til det vil Robinson bare si: I feel good» Brasil også rammet Brasils herrelag har også fått beskjed om at én spiller og fire personer i støtteapparatet er rammet.

Laget har oppholdt seg i Portugal den siste tiden. Men Norge er så gode nå, at det kan gå. I håndball-VM i 2017 nettet Sagosen 41 ganger, mens han i 2019 hamret ballen i nettet 51 ganger.

https://lndc.us/jula-nettbutikk.php

Fortsetter denne trenden skal han kunne nærme seg 60 scoringer i det kommende mesterskapet. Det forutsetter selvsagt at Norge når langt i mesterskapet, men med en Sander Sagosen i kanonform er det langt fra utenkelig.

HÅNDBALL VM HERRER NORGE Relaterte emner

Frankrike kom tidlig bakpå og spanjolene ledet med tre til pause. Etter hvilen fortsatte storspillet, og til slutt ble det seier 35-29 til Spania. De tok tidlig tak i semifinalen, og fikk en klar ledelse. Men Spania beit seg fast, og lå bare bak med to til pause. Mikkel Hansen fikk nærmest slakt etter kvartfinalen, men storspilte fredag kveld i Kairo.

HÅNDBALL VM HERRER NORGE Kommentarer:
Forfatter på Håndball vm herrer norge
Nygaard fra Sørum
Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på Auto-Audiophilie. jeg liker dele interessante nyheter varmt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net