Inger Lise Hope Julekonsert

  1. Mer om
Inger Lise Hope Julekonsert

Inger Lise Hope Julekonsert RarHope har til tross for sin unge alder lang erfaring som artist, men har likevel beholdt en god porsjon ungdommelig sjarm. Hun er ekstremt lett å like For syvende år på rad setter Inger Lise Hope opp sin julekonsert «Fredelig Jul». Konserten bygges rundt vakre norske og internasjonale julesanger liker dette · 2 snakker om dette. AVSLUTTET *** Vinn 2 billetter te julekonserten min i St.Petri kirken mandag 17.desember For femte år på rad er me så heldige å kunne sei at Inger Lise Hopes julekonsert «Fredelig Jul» igjen kjem til Tysnes.Konserten bygges rundt vakre norske og For andre år på rad er me så heldig å få Inger Lise Hopes julekonsert, «Fredelig Jul» til Tysnes. Konserten bygges rundt vakre norske og internasjonale

Det er bra for dem at de er i samme bransje, mener hun.

Aktiviteter Arkiv DIGC

De jobber ofte i helgene, da har de fri sammen fra mandag til onsdag. Å flytte fra Stavanger har egentlig aldri vært et tema, om og hvis måtte det nesten bli London, kanskje. Inger Lise Hope liker seg ikke i Oslo. Drømmer om Christine Når hun er ferdig med "Skjønnheten og Udyret" blir det tur til London for å se en masse musikaler, det er noe hun svært gjerne gjør et par ganger i året.

Drømmen etter rollen som Belle er å få være Christine i "Phantom of the Opera. Hun elsker også denne, men hadde ikke sett forestillingen på scenen før hun så Christiania Teaters oppsetning i Oslo. Da var hun naturlig nok mest interessert i Mari Lerberg Fossum som Belle, og så henne i hovedrollen fem-seks ganger. Og synes fortsatt at dette en fin musikal, flott å høre på, kostymene, helheten ganske enkelt.

Begge disse skuespillerne skal også være med i Sandnes. Den Belle Inger Lise Hope skal spille i Sandnes, tenker hun er en kvinne på samme alder som henne selv, 25 år, eller noe yngre.

Uløst podcast

Fanget i slottet "Skjønnheten og Udyret" er historien om en prins som er blitt forvandlet til et udyr og den unge kvinnen Belle, som han holder fanget i slottet sitt. Brigt Skrettingland er Espen Hana sin understudy, eller avløysar, for å bruka eit god jærsk ord. Dei to skal øva på same rolle i situasjonskomedien «Rett i lomma», men berre ein av dei skal stå på scenen om gongen.

Jul med Davidsen/Hope

Det var ei så fantastisk fin oppleving at eg bare måtte «stjela» idéen til Bryne. Folk har vore ufatteleg gira og positive, og Idas Hjelpefond kom straks opp som mottakar, seier Skrettingland. Bli med når teater- og danseseksjonen på Sola kultuskole inviterer til skummel aften ved det historiske Åsen batteriet.

Åsen batteriet ligger godt bevart og lett tilgjengelig bak Sola vidergående. Anbefalt aldersgrense 10 år. Slektsgranskerdagen byr på et variert program og mange utstillere. Årets tema: Hvem tror du at du er? Victoria Productions er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon.

Bli med når Klatremus, Morten Skogmus og de andre må hjelpe Brumlemann fra å bli solgt til sirkus! Det blir visning av brudekjoler på catwalk, smaksprøver fra Konditor, catering og utdeling av premier. Vindbrest-turnéen i vår ga blant annet to utsolgte Sandnes kulturhus, to utsolgte Tou Scene i Stavanger i tillegg til fult hus i alt fra Egersund, Haugesund, Suldal til Rockefeller i Oslo.

Som gjest har han med seg gullstrupen fra Tanager, Rita Eriksen. I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene.

Det er duket for spenning, forviklinger, humor og varme. Det blir oppmøte i Sola sentrum kl Deretter er det fakkeltog opp til rådhuset hvor tenningen av julegranen finner sted.

Nydelig nytt musikalsk samarbeid mellom Davidsen/Hope

Det hele avsluttes på Sola kulturhus, hvor det blir mulig å kjøpe saft og grøt. Konserten bygges rundt vakre norske og internasjonale julesanger, både nye og gamle. Det er det virkelig. Hvis vi skal nevne noen så er vi begge store fans av Emilie Nicolas, så har den siste EPen til Janove gått på repeat siden utgivelsen i september. Den musikken han klarer å skape er rett og slett verdensklasse. Hva er det morsomste eller mest spesielle dere har opplevd så langt som artister?

https://shishlov.info/blodtype-arvegang.php

Vi er så heldige å ha veldig mange forskjellige oppdrag til forskjellige arrangementer, men en av de rareste plassene vi har spilt var en gang på en ubåt. Ellers har vi veldig mange fine og spesielle opplevelser via de store begivenhetene i livene til folk som bryllup og begravelser, og for noen år tilbake ble vi flydd ned til Italia for å synge to sanger i en vielse på en fantastisk vingård i Lucca.

For noen år tilbake var vi på tur med Hope-familien til Sicilia og satt på en liten restaurant ute i gatene i Taormina og hørte på livemusikk.

Last ned også: Presenninger jula

Det var min mors bursdag og vi fikk låne gitaren til musikanten for å synge en sang som hun ønsket seg. Det endte opp med at vi måtte ha en liten konsert da plutselig halve Taormina kom og fylte opp gatene med publikummere.

Vi fikk betalt med så mye grappa vi ville ha fra restauranten, haha!

Fantastisk restaurant

Kan dere fortelle litt om en av deres beste opplevelser fra en av deres liveopptredener? Jeg har siden 2013 satt opp min egen julekonsert «Fredelig Jul» som siden den gang har vokst seg større for hvert år.

Sandnes kulturskole skal også ha æren for å bringe glede. De skapte en flott ramme rundt arrangementet.

INGER LISE HOPE JULEKONSERT Relaterte emner

Med Inger Lises klokkeklare stemme og fantastiske formidlingsevne og Svein Andrés rocka røst og magiske tekstunivers, er det bare å glede seg til fortsettelsen. Paret har laget musikk sammen siden de traff hverandre i 2012, og har skrevet og produsert to album som Hopes soloprosjekter. Vi tok en prat med Inger Lise om blant annet låten og planene fremover. Gratulerer med låten «Fly Away». Kan dere fortelle litt om prosessen rundt låten?

INGER LISE HOPE JULEKONSERT Kommentarer:
Rapportert den Inger lise hope julekonsert
Amundsen fra Mo i Rana
Jeg nyter dele interessante nyheter intenst. Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Gig Racing.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net