Olsvikåsen Vgs

  1. Mer om
Olsvikåsen Vgs

Olsvikåsen Vgs AvbrytContent [hide]

Velkomen til Olsvikåsen videregående skole! Vi er ein moderne og framtidsretta skule som ligg i forkant på den teknologiske sida. Vi har eit godt elevmilj Liste over alle ansatte · Aadland, Ane Kristine · Aamot-Skeidsvoll, Hedda · Aksnes, Gry · Andresen, Marita · Arildsen, Lise Fossedal · Bakk, Glorija · Bakke, Åse Olsvikåsen videregående skole, Bergen, Hordaland. 1621 likes · 3 talking about this · 23 were here. Dette er en offisiell side for Olsvikåsen Skolen tar forbehold om at fag settes i gang. Programfag kan velges hvis de passer inn i timeplanen og hvis kombinasjonen av fag oppfyller Olsvikåsen videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole i Laksevåg bydel i Bergen. Skolen er den første heldigitale

Vedkomande har vore i karantene og det er ingen nye nærkontaktar.

https://lndc.us/nydalen-kebab.php

Personen har få eller ingen symptom», heiter det i ei pressemelding. Forrige skoleår hadde vi 85 prosent gjennomføring, så vi ligger veldig godt an, sier hun. Olsvikåsen har en stor gruppe elever på tilrettelagt undervisning.

https://lndc.us/2044-2.php

Disse går ut av skolen uten karakterer, fordi de blir vurdert på en annen måte. Thorstensen mener det er feil å ta de tallene med i undersøkelsen. Dette gjør at undersøkelsen lett blir missvisende, sier Thorstensen, som har vært i kontakt med fylkeskommunen for å prøve å få tilretteleggingselevene ut av statistikken. Vi gjør det lett å reise til Olsvikåsen Videregående Skole, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen.

Varme fiskekaker og sunne «jus-shottar» sel ein for 3 kroner stykk.

Juryklasser / Olsvikåsen vgs.

Finansiering Skulen har sjølve valt å satse på frukosttilbodet og «mattesuppa» og finansierer difor desse frå det ordinære driftsbudsjettet. Rektor fortel at tilbodet om frukost til elevane ikkje kostar skulen meir enn rundt 12-14 kroner per elev.

Dei forsøker å velje produkt til frukostbordet som ikkje kostar mykje. Vi blir beskrevet som en livlig klasse, med mange forskjellige personligheter, noe som gjør at vi utfyller hverandre godt og er flinke på flere områder.

Her deltar elevene aktivt på grunnleggende kurs i en rekke idrettsaktiviteter som f. De arrangerer aktiviteter gjennom skoleåret som blant annet jule- og sommeravslutning, OD-dagen, nissedag, fadderdag og valentinsdag.

UTEBANE Skolen har et uteareal med aktivitetsplass for nettidrett volleyball, tennis og fotballtennis, egen basketballbane med internasjonale mål og frisbeegolf.

Last ned også: Rud vgs

Plassen er en topp moderne aktivitetsplass som også kan tilrettelegges for vanlig kroppsøving, i tillegg til spesialisert aktivitet. Plassen har en universell utforming og er utviklet som et åpent nærmiljøanlegg.

Teak møbler

Elevene har anledning til å benytte anlegget etter skoletid. Vi vil også bevare det studiespesialiserende tilbudet ved Laksevåg, skriver de i pressemeldingen. De skriver videre at de ønsker å samlokalisere de videregående skolene på Bømlo og Rubbestadneset, og beholde tilbudet innenfor TIP og elektro.

Høstgenser oppskrift

OLSVIKÅSEN VGS Relaterte emner

Til sammen er det nå satt 5. Vedkomande har vore i karantene og det er ingen nye nærkontaktar. Personen har få eller ingen symptom», heiter det i ei pressemelding. Den andre personen er ein yngre innbyggar med moderate symptom. Det skriver Norled i en pressemelding. Alle passasjerer som har oppholdt seg i kiosken og salongen på den aktuelle seilingen anbefales å følge nøye med på egne symptomer i dagene fremover, og ha lav terskel for å teste seg om det oppstår symptomer de nærmeste 1-2 ukene», skriver rederiet i pressemeldingen.

OLSVIKÅSEN VGS Kommentarer:
Forfatter om Olsvikåsen vgs
Michaelsen fra Mo i Rana
jeg liker dele interessante nyheter i går. Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Kunstsammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net