Bytte Skjerm Iphone 7 Pris

  1. Mer om
Bytte Skjerm Iphone 7 Pris

Bytte Skjerm Iphone 7 Pris Skynd degReservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på byttede deler inngår i prisen. Kom innom oss så hjelper vi deg å bytte din ødelagte iPhone-skjerm Du kan få en sprukket iPhone-skjerm byttet ut hos en av de Apple-autoriserte Apple-autoriserte tjenesteforhandlere kan ha sine egne priser Det er mye å spare på å reparere i stedet for å kjøpe nytt. Hos oss får du original skjerm, rask levering og lave priser. SKJERM PÅ IPHONE 4/ 4S PRIS FRA Fullgod skjerm til en god pris! Refubished betyr at alle komponenter i skjerm/LCD er 100% originalt fra Apple, med unntak av Reparasjon og bytte av hele front til knust iPhone 7 både ved innsending og at reparasjon løser de aller fleste feil knyttet til skjerm eller front

Som autorisert Apple-verksted hjelper vi deg med skjermbytte på de fleste iPhone - uansett hvor den er kjøpt.

August 21 1988

I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPhone av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Hvor leverer jeg mobilen?

Vi kan fortsatt hjelpe deg, men det kan ikke bookes time i forveien. Våre teknikere vil alltid vurdere enheten før innlevering, så om du er usikker booker du en time, og lar oss vudere enheten. Hvordan registrere skjermbytte?

Klikk på knappen «Book time» for å komme til vår serviceportal. Her velger du modell og får oversikt over ledige timer på den datoen som passer deg best. Når du har booket time mottar du et referansenummer som du oppgir når du leverer telefonen inn til oss.

https://lndc.us/8196.php

Hvor lang tid tar det? Skjermbytte blir behandlet så fort timen din starter og er ferdig etter 1 time.

Har du lest dette? Sas bytte navn på billett

Hva bør jeg tenke på? Selv om det i utgangspunktet ikke blir slettet noe på din enhet, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi til iCloud eller iTunes.

Hvor lang tid tar det å fikse telefonen min hos dere? Samsung reparasjon: 2 timer. Blir telefonen min mer ødelagt hvis jeg fikser den?

Priser Dr. Mobil

Vi fikser alt av smarttelefoner og tabletter, vi har et meget godt lager beholdning på deler for iPhone og Samsung, dersom du ønsker å få en modell av et annet merke fikset må du ta kontakt med oss her. Vi har også gode priser på Samsung, Huawei og andre mobiltelefon merker.

Du finner oss i 3 etg mellom Meny og Clas Ohlson. Kan jeg betale med faktura? Vi tilbyr betaling med faktura for bedriftskunder.

Knust skjerm? Så mye koster det å reparere din Iphone DN

Vi sender deg faktura så snart service er utført. Hvor lenge oppbevarer dere utstyr? Utstyr som ikke blir hentet innen 30 dager etter leveringsdato vil bli kastet hvis kunden forholder seg passiv.

Kan jeg sende inn telefonen med post til dere?

Rømmevafler det søte liv

Vi anbefaler å sende inn telefonen med Norgespakke og sporing. Vi tar ikke ansvar for bortkomne pakker som ble sendt uten sporing. Dere har flere tilsynelatende like deler, men til forskjellige priser.

Hva er forskjellen? Made in China MiC En reservedel som er produsert ved en annen fabrikk enn telefonprodusenten sine originale deler.

BYTTE SKJERM IPHONE 7 PRIS Relaterte emner

Vi tilbyr våre kunder låneenhet begrenset tilgjengelighet. Ønsker du bare et kostnadsoverslag til f. Reparasjon av Watch Vi skifter ikke glass eller andre deler på Apple Watch, men tilbyr en ombytteenhet av lik modell. Enheten må leveres inn til vårt verksted hvor en tekniker vil feilsøke denne. Har dine AirPods nedsatt lyd? Vi opplever at de fleste årsakene til nedsatt lyd skyldes at høyttalerene er tette. Vi anbefaler før innlevering å rense AirPods for å se om det løser problemet.

Bytte Skjerm Iphone 7 Pris
BYTTE SKJERM IPHONE 7 PRIS Kommentarer:
Redaktør på Bytte skjerm iphone 7 pris
Hammer fra Tønsberg
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives glühend. jeg elsker dele interessante nyheter til og med.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net