Enkle Babysokker

  1. Mer om
Enkle Babysokker

Enkle Babysokker Stor gaveDet er morsomme sokker å strikke og det går veldig fort og tilbakemeldingene har Veldig fine babysokker:) Takk for trinn-for-trinn Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage. Du må kunne å legge opp masker, strikke rett fram og tilbake og felle av Last ned din gratis oppskrift på søte babysokker som er enkle å strikke selv for nybegynnere Dagens gratisoppskrift: Babysokk trinn for trinn. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift Enkle, varme, tette votter til unger med smale hender, str. 1-2år (3-5år) Garn: Ullgarn med løpemeter 100m pr 50g, 30g (40g) Jeg har brukt Peruvian highland

Da har du 58 64 m til sammen. Strikk til du har alle maskene på én pinne.

Hvordan strikke sokkene i Drops Baby 16

Nå skal du strikke 12 pinner over alle maskene. Etter disse 12 pinnene skal du begynne å felle. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og.

Jeg skal strikke flere slike sokker i andre farger til vesla mi.

https://lndc.us/tygyda.php

Veldig enkle og fine sokker, ju-huu! Oppskrift - strikkede babysokker. Gryteklutene er raske og enkle å hekle, kjekke som veninnegaver.

https://lndc.us/cocuq.php

Innlegg om enkel oppskrift babysokker skrevet av boerboelheidi. Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage.

Enkel Oppskrift babytøfler/sokker

Du må kunne å legge opp masker, strikke. Nr 16a Sokker med fletter strikket i Alpakka til dame og herre. Strikk så glattstrikk fram og tilbake med de 18 maskene ca 3 cm.

Kjøreskole oslo priser

Strikk de to neste pinnene på vanlig måte. Ta opp 4 5 masker på kanten. Pass på at du har halvparten av maskene, nemlig 16 18 18 20 20 22 22 m på denne pinnen, og la de andre maskene vente på hver sin pinne.

Begynn å strikke fra rettsiden og strikk i alt 14 16 16 18 18 20 20 pinner glattstrikk frem og tilbake, men ta første masken på hver pinne løs av bare løft den over på høyre pinne uten å strikke den.

Så skal hælen avrundes og dette gjøres på følgende måte: Sett et merke, med en tråd eller maskemarkør, midt på hælkappen. Når du får teket på det, anbefaler jeg at du prøver på å strikke to sokker samtidig, på en pinne.

Det fungerer for meg, for jeg mister gjerne motet når jeg skal starte på nummer to av paret, selv med disse små, sokkene som er så rask å strikke.

Hjemmelaget: Strikka babysokker

Hvorfor ikke strikke to på en gang? Lagt inn av Siri Strikk og tøys på fredag, februar 01, 2013 104 kommentarer: 1. Så fin forklaring du har laget!

ENKLE BABYSOKKER Relaterte emner

For en tid tilbake fikk jeg spørsmål om hvordan jeg gikk fram når jeg strikket de babysokkene som jeg har laget en del av. Jeg lovet deretter å lage en framstilling av det trinn for trinn. Bare for å ha det klart med en gang: Oppskriften er ikke min. Den er lagt ut av "KnitgirlinNorway" og det er hennes mamma som har laget oppskriften. Illustrasjonene er publiserte etter løyve fra "KnitgirlinNorway". Dersom du legger ut bilde av sokkene på Instagram er det hyggelig for henne og mammaen hennes om du linker til "KnitgirlinNorway" så de ser sokkene dine: Men bildene under har jeg tatt og jeg håper det er en hjelp til å vise hvordan det kan gjøres.

ENKLE BABYSOKKER Kommentarer:
Rapportert den Enkle babysokker
Blindheim fra Kirkenes
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Tierhaltung. jeg liker utforske norske bøker spørrende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net