Hotel Union Øye Hjemsøkt

  1. Mer om
Hotel Union Øye Hjemsøkt

Hotel Union Øye Hjemsøkt PositivAkkurat som på andre gamle, norske trehoteller, spøker det livlig på Hotel Union Øye i Norangsfjorden. Det kan den nye hotellsjefen Historien om at det spøker på Hotell Union Øye er godt kjent. Fire journaliststudenter ved Høgskulen i Volda sjekket inn for å finne ut om SPØKER: Det blå rommet på Hotel Union Øye blir alltid bestilt først. PÅ VOSS: Fleischer's hotell på Voss huser angivelig et gjenferd de på Nord-vestlandet et unikt hotell som ligger i Sundmøre, nemlig Hotel Union Øye. På hotellet, har det lenge gått et rykte om at det går Man kan høre Linda gråte på Det blå rommet, på Hotel Union Øye. Dersom du vil sove i fred, får du en sølvskål med hvitløk på rommet – og vil du

Han ble sett første gang under en gudstjeneste i 1924.

Spøkelset på Union Øye

Det kuttekledde gjenferdet skal ha vist seg ved flere seinere anledninger. Det er uklart om hun ble henrettet eller tok sitt eget liv. Uansett, hevdes det, skal hun ha kommet tilbake til Dalen. Noen påstår de har sett en grå kvinneskikkelse i korridorene, andre skal ha hørt barnegråt.

OPPTAK: Eli Kari overnattet på spøkelsesrom

På Dalen må du eventuelt tyvstarte Halloween 27. Prisen for dobbeltrom er 1300 kroner. Hjem til Dracula For dem som vi ta en høstlig skummel reise utenlands ha hotellsøketjenesten Trivago. Dunsley Hall Country House, Whitby i England, er et gammelt hotell i byen som kanskje er mest kjent som åsted for en del av handlingen i Bram Stokers roman Dracula.

Stoker bodde her i 1890, og ryktene vil ha det til at han fikk ideen til vamyrhistorien i byens bibliotek. Byen har til og med et museum til ære for Dracula.

Hjemsøkt Full Movie Norsk Tale

Prisen for et dobbbeltrom er fra ca. Mer Dracula-skremsel kan du finne i Transylvania i Romania. Her ligger hotellet Casa Wagner i den historiske byen Sighisoara. For hotellgjestene er spøkelseshistorien viktig, forteller hotelldirektøren. Det er alltid det første rommet som blir bestilt hos oss, sier hotelldirektør Mariann Øye-Mork.

Så det er alltid spennende å snakke med gjestene under frokosten for å høre hvordan natten har vært, sier hun. Noen blir så skremt at de ikke tør legge seg om natten — Pirrer en skrekkblandet nysgjerrighet En del av de norske hotellene holder med glede livet i de tragiske skjebnene som angivelig går igjen i gangene.

For gjestene kan det vekke nysgjerrigheten.

Se dette: Grådi tøyen

Så er det noen som tror dette kan være et reelt fenomen, og som uten frykt vil forsøke å oppleve et gjenferd, sier redaktør Jon Mannsåker i foreningen Norsk Parapsykologisk Selskap.

Dette er nemlig et gammelt fengsel, som ble brukt både av nazistene under andre verdenskrig, og senere av Sovjet.

https://lndc.us/4373.php

Det skal være hundrevis av mennesker som har dødd her, og som nå hjemsøker bygningen. For en så skummel opplevelse som mulig vil de ansatte også behandle alle gjester som fanger, slik at du kan få kjenne på den virkelige gamle fengsels-stemningen. Men denne gangen gikk det riktig ille.

Personlig venninnegave

Dagens utgave av hotellet ble bygd opp igjen straks etter brannen, ble utvidet i 1966 og har i dag 124 rom og sengeplass til 218 gjester. Hotellet er en del av medlemsorganisasjonen De Historiske.

Men i november 1902 brant hotellet på nytt. Foto: Anders Beer Wilse Gamling i ny drakt I et annet hotell og en nykommer på listen over Norges historiske hoteller, kan du også suge til deg en god dose krigshistorie. Det dreier seg om nyoppussede Britannia Hotel i Trondheim. I det som var — og er Trondheims storstue — etablerte okkupantene i 1941 sitt hovedkvarter for den tyske Höheres Kommando og Stadtkommandant for Trøndelag og omegn.

Flyet fikk motorproblemer, måtte nødlande og besetningen på syv trengte et sted å overnatte. De så navneskiltet Britannia, tenkte nok at det hørtes engelskvennlig ut og booket seg rom. Den maidagen i 1945 rykket engelskmennene inn og tyskerne ut - én dag etter frigjøringen og tyskernes kapitulasjon. Foto: De historiske De engelske flyhavaristene må ha snakket varmt om Trondheims storstue fra 1870, for da den britiske destroyeren «Broadway» ankom Trondheim havn med tre minesveipere i front noe senere, tok mannskapet fra alle de fire fartøyene også inn på Britannia.

Der ble de i mange måneder.

Hjemsøkt hotell?

Og de fikk selskap av Milorg. Den norske militære motstandsorganisasjonen fulgte etter og flyttet inn på Britannia de også. Flere av de såkalte «gutta på skauen» byttet ut skogen med fjonge rom i hotellets femte etasje.

Du vil kanskje like: Sveriges høyeste fossefall

Så nesten uansett hvilket rom du havner på dersom du booker deg inn på Britannia i dag, vil krigsminner dukke opp. Dramatiske døgn Ved inngangen til den mystiske Krokskogen ved E16 sånn cirka midt mellom Oslo og Hønefoss ligger Sundvolden hotell. Historien strekker seg tilbake til 1648 da det blir nevnt som gjestgiveri med skjenkerett for brennevin. Siden den bergenske kongevei ble åpnet gjennom Sundvolden i 1805, har stedet tatt imot folk på gjennomreise, adelsfolk, kjøpmenn og kvinner og kongefamilier på vei til eller fra hovedstaden snaut fem mil unna.

Leie Hjemsøkt På Nett

Fem mil var langt før bilen ble oppfunnet. Du finner hotellet bak en bensinstasjon på tettstedet Sundvollen, midt mellom Tyrifjorden og Steinsfjorden.

Foto: De Historiske Hotellet havnet også i sentrum for et av de mørkeste kapitlene i moderne tid i Norge.

HOTEL UNION ØYE HJEMSØKT Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. I tillegg til vakre fossefall og høye fjell har de på Nord-vestlandet et unikt hotell som ligger i Sundmøre, nemlig Hotel Union Øye. På hotellet, har det lenge gått et rykte om at det går igjen et gjenferd med navnet Linda. Tjenestepiken Linda skal ha druknet seg selv i fjorden da hun ikke fikk giftet seg med sin store forelskelse, den tyske grev Philip, som var på ferie i området. Siden skal hun ha gått igjen på «Det blå rommet», som er rommet de to skal ha delt. Eli Kari er klar for å sove en natt i Det blå rommet!

Hotel Union Øye Hjemsøkt
HOTEL UNION ØYE HJEMSØKT Kommentarer:
Forfatter om Hotel union øye hjemsøkt
Thorstensen fra Skien
jeg liker utforske norske bøker forsiktig. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Haggis schleudern.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net