Sink Båt

  1. Mer om
Sink Båt

Sink Båt BestselgerEr sinken like fin når du tar båten på land, er det et tegn på at den er passiv – at den ikke gjør jobben sin. Men det er ikke fullt så enkelt Passer til Mercury motorer; Flere forskjellige materialer for å passe din båt. Finnes i 11 varianter · Sink Flexofold Under båten sitter det vanligvis sinkbiter, eller offeranoder, som de også kalles. I ferskvann brukes magnesium i stedet for sink En offeranode er et stykke eksponert metall av sink, bly eller andre metaller som står relativt lavt i den elektrokjemiske spenningsrekke og som dermed Biltemas sink er produsert i samsvar med U.S. 18001 H, standard for sinkanoder. Sinkringer til Volvo Penta Aquamatic-drev

Montering av IonGuard er ikke komplisert, men siden man tross alt må borre hull i båten må det gjøres fagmessig. Sinkens betydning Alle som har båt kjenner sink-anodenes betydning.

Sinkanode,Stern x38mm

Om de mangler kan det som kjent gjøre store skader på metall i båten, skader som kan bli kompliserte og kostbare. La motoren gå slik i noen sekunder før du slår av. Sener kan gnage seg inn på simringene og videre inn i girhuset. Sett en kloss eller en bordbit mellom propell og kavitasjonsplate for å unngå at propellen går rundt når du skrur løs mutteren.

Båteierens guide til korrosjon

Tørk av gammelt fett og smør på nytt. Skru så ut den øverste skruen nivåpluggen for å frigjøre vakuumet slik at oljen renner fritt ut. Det kan være en svært billig forsikring å bytte pakningen på de to skruene. Hvis giroljen er grå eller lys brun Baileys-farget, er det vann i den.

Downlight rett i isolasjon

Når giroljen er tappet ut, er det på tide å fylle på ny. Har du en liten motor, klarer du å presse inn olje fra det nederste hullet bare ved hjelp av tuben. Har du en større påhenger, er det anbefalt å bruke en oljepumpe. Det er lurt å ta av propellen hver høst for å unngå at de forskjellige delene "gror sammen" og tilslutt blir vanskelig å få fra hverandre.

Mange propeller er også svært dyre, og kan friste båtinteresserte tjuvradder. På videoen monteres en trebladet messingpropell på et seildrev.

Sinkstang Stavanode

Vi kan ikke vise alle de forskjellige propellene, og hvordan de skal monteres. Beskyttende anoder som har vært i bruk ser fremdeles ut som de er nye. Problemet er vanligvis mer fremtredende på bakre del av skroget der elektrisk aktivitet ofte er høyest. Lekkstrøm fra landbaserte fasiliteter.

West System Sinkanoder

Lekkstrøm fra elektrisk utstyr ombord, som f. Fortøyningsliner med feilaktig jording.

https://lndc.us/4087.php

Elektrisk utstyr ombord med feilaktig jording. Andre står med slike, seier Jack og viser fram 25-kilos-blokker med sink.

På langt nær så effektivt som det vi driv med. Det å vera kostnadseffektive er viktig i ei verksemd som leverer til olje og gass-sektoren som i desse dagar slit. Vi har alltid hatt som mål å vera effektive og konkurransedyktige, og ikkje gjera så mykje ut av oss, seier Jack.

Last ned også: Weekendtur helsinki

I ferd med å selja firmaet Jack har aldri angra på valet om å slutta seg til familieverksemda, sjølv om det ikkje var planen. Det har vore kjekt å få oppleva så mykje, både utfordringar og utvikling, seier Jack. Dei har funne sine eigne vegar, og eg er glad for det, seier Jack.

I desse dagar held han på med å selja firmaet, og kanskje snart starta på pensjonisttilværet. Ingenting er spikra.

SINK BÅT Relaterte emner

Disse klokkene får du fra en femtilapp på for eksempel Clas Ohlson og Biltema. Sjekk også at kontrollstrålen for kjølevannet har godt trykk. Spraystrået fra en fuktdrivende spray, som 5-56, eller lignende passer fint til å stake opp saltbelegg i kontrollstrålehullet. Dette er spesielt aktuelt om saltvann har stått i motoren siden oppstart. La motoren gå slik i noen sekunder før du slår av. Sener kan gnage seg inn på simringene og videre inn i girhuset.

SINK BÅT Kommentarer:
Redaktør på Sink båt
Haugerud fra Skien
Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Schach. jeg elsker lese bøker Enkelt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net