Skikkelig Digg Bacon

  1. Mer om
Skikkelig Digg Bacon

Skikkelig Digg Bacon Varsel berømtContent [hide]

Nortura SA, trekker tilbake produktet “Skikkelig Nortura SA trekker tilbake enkelte holdbarheter av “Skikkelig digg bacon” skivet bacon pakker på 360/140 gram Nortura utvider tilbakekalling av baconet med navn «Skikkelig digg bacon» til å gjelde enda flere holdbarhetsdatoer Nortura tilbakekaller flere partier med «Skikkelig digg bacon» etter at det ble oppdaget salmonella i svinekjøtt importert fra Tyskland røykaroma, stabilisator E450, antioksidant E316 og konserveringsmiddel E250. Merke: NORTURA SA (GILDE). Gilde Skikkelig Digg Bacon 360g

Er du engstelig for å ha blitt smittet ber vi deg ta kontakt med lege.

https://shishlov.info/2915.php

Tilbakekallingen gjelder kun produktet med holdbarhetsdatoene nevnt over. Coop kaller tilbake ytrefilet av storfe etter mistanke om salmonella.

Coop trekker tilbake ytrefilet etter mistanke om salmonella

Foto: Coop Coop kaller tilbake storfe Coop melder også torsdag at de har trukket tilbake kjøtt i forbindelse med mistanke om salmonella. Det kjøttet dreier seg som ytrefilet av storfe, også her skal kjøttet ha Tyskland som opprinnelse. Det berørte produktet skal være utgått på dato og finnes ikke lenger i butikk, men forbrukere kan likevel ha disse hjemme i fryseren, opplyser Coop. Annonse — Kundene skal være trygge på den maten de kjøper hos Coop, derfor ønsker vi å være på den sikre siden og varsle kundene våre.

Lenestol hytte

De som har kjøpt produktet, bes om å kaste det eller returnere det til butikken der det er kjøpt for å få refusjon. Funnet knyttes ikke til funnet av salmonella i tysk storfekjøtt som det ble meldt om tidligere i mars. Les også: Norgesgruppen utvider tilbakekalling av storfeprodukter Bakterien er funnet i et parti storfekjøtt, og ført til tilbaketrekking av blant andre flere typer kjøttdeig, karbonadedeig, biffer og fileter.

I tillegg er det funnet Salmonella Typhimurium i et parti svinekjøtt, som har ført til tilbakekalling av bacon og røkte knoker. Emneord til denne artikkelen.

Symptomer psoriasisartritt

Nortura understreker at riktig varmebehandling og god kjøkkenhygiene vil gjøre at man unngår å bli syk av å ha spist de aktuelle produktene, salmonellabakterier drepes ved tilstrekkelig gjennomsteking eller koking.

Er du engstelig for å ha blitt smittet, bør du ta kontakt med lege.

SKIKKELIG DIGG BACON Relaterte emner

Vi kaller derfor tilbake alt bacon som kan inneholde råstoff fra disse partiene», skriver Nortura i en pressemelding. Dette er datoene du skal se etter Tilbakekallingen gjelder produktet «Skikkelig digg bacon» med holdbarhetsdatoer: 29. Alle produktene dette gjelder fjernes fra butikk. Forbrukere som har kjøpt produktet bes kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon. Nortura understreker at riktig varmebehandling og god kjøkkenhygiene vil gjøre at man unngår å bli syk av å ha spist de aktuelle produktene, salmonellabakterier drepes ved tilstrekkelig gjennomsteking eller koking. Er du engstelig for å ha blitt smittet, bør du ta kontakt med lege.

SKIKKELIG DIGG BACON Kommentarer:
Rapportert den Skikkelig digg bacon
Finstad fra Arendal
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Rennrodel. Jeg nyter utforske norske bøker innad.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net