Strikkeoppskrift På Sitteunderlag

  1. Mer om
Strikkeoppskrift På Sitteunderlag

Strikkeoppskrift På Sitteunderlag DristigContent [hide]

Vi har laget en oppskrift på et enkelt sitteunderlag som du strikker på en kveld. slik at sitteunderlaget enkelt kan rulles sammen Fortsetter med oppskriftsinnlegg:) Jeg har fått etterlysning på oppskriften på disse sitteunderlagene Glattstrikket og tovet DROPS sitteunderlag i Snow i friske påskefarger Oppskrift på tovet sitteunderlag fant jeg i "Familien" nr. Strikkes av fritidsgarn på pinner nr Strikk et lunt sitteunderlag som kan brukes hele året på tur eller i sola på balkongen. Dette er et fint førstegangsprosjekt for de som vil lære seg å strikke

Strikk 50 riller 100 ganger fram og tilbake.

Tovet sitteunderlag

Fell av og tov den i vaskemaskinen på 40 grader i et vakeprogram på 1 time. Strikk ensfarget eller i striper etter ønske. Hvis du får to jevne halvmåner, er du på riktig vei. Hvis halvmånene er litt for snaue, må du øke mer.

Postnord ikke mottatt pakke

Blir de for store, må du øke mindre. Fell på hver side til det er 5 m igjen. Hekle 5 lm og sett dem sammen til en ring. Da kan man knyte sitteunderlaget sammen. Praktisk ; Fin torsdagskveld videre! Foto: Lene M Linnerud.

Strikkeoppskrifter strikkemønster på nett Garnkos

Enda godt jeg hadde tatt tusen bilder. Oppskriften er rekonstruert på bakgrunn av bildene, og ved å veie sitteunderlaget på kjøkkenvekta.

Kall det gjerne en kombinasjon av kvalitativ og kvantitativ analyse. Foto: Ragnar Hartvig Les mer i boka vår Skinn og lær 2019!

https://shishlov.info/suzafyd.php

Interessert i å kombinere strikking og hekling med skinn og lær? Strikk til deg selv, eller til noen du er ekstra glad i. Tykk Ull kan føles hard og stikkete, men når den toves blir den nydelig og myk.

https://shishlov.info/qymyk.php

Tov genseren godt i vaskemaskina, da vil den ikke rakne når du klipper den opp. Se hvordan vi gjorde det i videoen under.

STRIKKEOPPSKRIFT PÅ SITTEUNDERLAG Relaterte emner

Heidi Johansen i Den blå tråd med sitteunderlag som strikkes fort og er anvendelig både ute og inne. Foto: Jul i Blåbyen Lue og sitteunderlag under treet Det som er fort og er lett å strikke går som varmt hvetebrød før jul. Han flyr paragliding og ville ha ei lue som ikke er for tykk og som sitter godt. Denne ble han fornøyd med, sier Fagerlirøen, som mener den er ei ungdommelig lue, men som alle kan bruke. Sitteunderlag er også svært populært som julegave. Torunn Fagerlirøen har laget oppskrifta og strikka denne lua.

STRIKKEOPPSKRIFT PÅ SITTEUNDERLAG Kommentarer:
Redaktør på Strikkeoppskrift på sitteunderlag
Olsson fra Sandnes
Jeg nyter lese bøker skammelig. Se min andre innlegg. jeg er tent på Modellraketen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net