Sti Bank

  1. Mer om
Sti Bank

Sti Bank SynContent [hide]

En lokal bank som hjelper deg i alle livets faser. Enkel mobil- og nettbank gir full oversikt over økonomien, og bidrar til en lettere hverdag Vi er 15 banker som samarbeider. Skriv inn postnummeret ditt og finn nærmeste bank, eller velg i listen under Du får full oversikt over alle våre tjenester, enten det gjelder betaling, lån, pensjon og forsikring. Du kan også se alle kontoer fra andre banker eller dele Tilbake til forsiden for Privat - SpareBank 1 SR-Bank Med mobilbank og nettbank har du alltid tilgang til banken SpareBank 1 SR-Bank, tidligere Sparebanken Rogaland, er den største banken tilknyttet SpareBank 1 Gruppen. Banken har hovedkontor i Bjergsted i Stavanger. SpareBank 1 SR-Bank har mer enn 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder

Vi har allerede fått en solid posisjon i eiendomsmarkedet med vårt Sotra-kontor, opplyser Berge.

Ladesletta helse og velferdssenter

Ordfører i Fjell, Marianne Sandahl Bjorøy, holdt åpningstale. Maren Kartvedt står sammen med Anne Line Gamlemshaug, banksjef ved det nye kontoret. FinStart Nordic skal ha åpne dører for samarbeid med internasjonale miljøer for kontinuerlig å ha tilgang til de beste ideene, kompetansen, relevante nettverk og få et godt overblikk over potensielle muligheter.

Stort satsingsområde Innovasjon blir et stort satsingsområde for konsernet framover. SR-Bank får en forvaltningskapital på 1,5 milliarder kroner og 350 ansatte.

SpareBank 1 SR

Tor Sekse blir ansatt som Sparebanken Rogalands første administrerende banksjef i 1976. Funnet av Ekofiskfeltet i Nordsjøen sju år tidligere betyr store inntekter og massive investeringer i Rogaland.

Det er regionens nye behov for kapital som er bakgrunnen for det forpliktende samarbeidet som er helt nødvendig for at de lokale sparebankene fortsatt skal kunne utøve sin primære oppgave som er å bidra til å finansiere boligbygging og utvikling av regionens næringsliv.

Sett opp ansikt- eller fingergodkjenning Sett opp ansikt- eller fingergodkjenning på mobilen, så går det enda raskere å logge inn. Da taster du bare inn fødselsnummeret ditt og får automatisk opp et varsel på mobilen din, det kan du enkelt godkjenne med finger eller fjes.

Og så er du innlogget — uten å måtte skrive verken koder eller passord! En gyllen mulighet til å finne ut om du er fornøyd med hvordan du bruker pengene dine, eller om du kan spare noen kroner her og der.

https://lndc.us/ryjyp.php

Her finner du Min økonomi: Logg inn i nettbanken Velg fanen Min økonomi Oversikt over alle kontoer og tjenester Med nettbanken har du alltid oversikten der du er. The entrance hall needs to make the visitors feel attended to, included, and welcomed.

Insight and solution: Timber creates better indoor air quality because of its ability to both attract and repel humidity.

STI BANK Relaterte emner

Ordfører i Fjell, Marianne Sandahl Bjorøy, holdt åpningstale og klippet den røde snoren. Det er fint at dere er en bank som tar samfunnsansvar, sa Bjorøy og refererte til bankens eget motto: «SpareBank 1 SR-Bank skal gi kraft til vekst og utvikling i regionen. Det er folk og bedrifter som har evnene, ideene og gjennomføringsviljen til å drive utviklingen av samfunnet framover. Vår viktigste oppgave er å gi folk og bedrifter i regionen den økonomiske kraften som trengs for at de skal lykkes. Vår kapital blir til nye arbeidsplasser og gjør det mulig for flere å kjøpe egen bolig. Det er vårt viktigste samfunnsansvar.

Sti Bank
STI BANK Kommentarer:
Forfatter om Sti bank
Clausen fra Hammerfest
Jeg nyter utforske norske bøker raskt. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Messer machen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net