Lille Pusekatt Tekst

  1. Mer om
Lille Pusekatt Tekst

Lille Pusekatt Tekst Som et resultatLille Kattepus" er en av våre aller mest kjente barnesanger. Ofte har denne sangen blitt sunget ukritisk, uten å tenke over at teksten faktisk er ganske Lille pusekatt hvor har du vært? Jeg har vært hos mamman min. Lille pusekatt hva gjorde du da? Jeg stjal melk fra mamman min. Lille pusekatt hva fikk du da Lille kattepus, hvor har du vært? Jeg har vært hos mammaen min. Lille kattepus, hva gjorde du der? Jeg stjal melk fra mammaen min Lille Kattepus Lyrics by Barna Synger. Now, listen to all your favourite songs, along with the lyrics, only on JioSaavn Lille kattepus, hvor har du vært? Jeg har vært hos mamman min. Lille kattepus, hva gjorde du der? Jeg stjal melk fra mammen min

Da ble det 1 og 2 og 3 indianere, 4 og 5 og 6 indianere 7 og 8 og 9 indianere 10 indianere små Den uhelidge mannenTekst og melodi Thorbjørn Egner Dette er en vise om en stakkars mann som var så uheldig som det kan gå an. Synes du denne visa kanskje er litt trist, kan du trøste deg med alt blir bra til sist.

Det var en fredag morgen han skulle gå av sted, men da han kom til trappa så snublet han og gled. Han rullet og han rullet den stakkars, stakkars mann, og han fikk hull i hodet sitt og brakk en hjørnetann. Så kom han ut på gaten og vandret glad av sted.

https://shishlov.info/9979-1.php

Men oppå taket lå det en veldig haug med sne. Det raste ned i hodet på den stakkars mann, så han ble nesten borte under sne og is og vann. Så gikk han ut på gaten, men der var stor trafikk, og «pang»- så ble den stakkars mannen påkjørt av en trikk!

Musikk fra livets begynnelse. Innbundet

Han reiste seg fortumlet og børstet sine klær. Han hadde bare fått en to-tre skrammer hist og her. Da kom en mann med bil og han ropte «Slo De Dem? Der lå han fire uker for han hadde knekt et ben.

Der var en sykesøster. Hun var så snill og grei. Så fridde han og sa «Vil du gifte deg med meg?

Og nå er mannen gift og har det veldig, veldig bra. Trist apekattsang Jeg er en en liten apekatt som er så trist og lei Jeg sitter i et palmetre og kommer ingen vei Og rundt meg hopper andre aper lett fra tre til tre Det er bare lill meg som er så redd for å falle ned Hva skal jeg gjøre? Da jeg var liten babyape var jeg bare trygg Da klamret jeg meg trygt og godt til mammas gode rygg Nå er tiden over og så setter hun meg her Hun venter nok at lille jeg skal klatre rundt i trær Hva skal jeg gjøre?

Hva skal jeg gjøre? Jeg ønsker jeg hadde en liten hund en liten snill og lurvete en.

Bråtveit natur og kulturbarnehage : Eit knippe songar

Jeg synes at en liten hund er fin med det synes ikke pappaen min. Og mamma du sier du må forstå at slik en ting kan du ikke få. Du har jo så mye fra før og den er ikke noe for oss min venn. Refr: Men jeg vil ha en liten hund, jeg vil ha en liten hund. Jeg tenker på hunden hver dag hvert sekund. Jeg vil ha en liten hund.

Jeg ønsker en hund som er sort og grå sort å grå med sløyfe på. Som ligger og sover ved sengen min om natten søtt på puten sin. Ja den skulle være min beste venn,og jeg skulle passe godt på den. Men ingen ingen hjelper meg,og mamma og pappa sier nei.

Refr: Men jeg vil ha en liten hund. Nå har jeg mast slik i fjorten dar og tror i dag så sier far. Nå kjøper vi en hund så skal du se at vi kan få ro og fred. Så jeg får en hund og spør og spør,og maser enda mer enn før. Jeg ønsker en hund og det vil jeg ha, da vil jeg bli så glad. Refr: For jeg vil ha en liten hund, jeg vil ha en liten hund.

Jeg tenker på hunden hver dag hvert sekund, jeg vil ha en liten hund. Den øverste skiven var med syltetøy det satt fast på papiret som med vinden fløy. Så skulle jeg starte med nummer to men den var spist fra før fordi den var så god I to halve hadde jeg delt skive tre, da den ene var spist,var den andre falt ned. Den fjerde var med majones og tomat, majonesen var klemt ut,tomaten var flat Den osten jeg hadde på skiven til sist satt fast under den forrige som jeg hadde spist.

Petter er konstabel og Camilla skal på ball Mens Tove leker mormor med et gammelt heklet sjal Med knapper som medalje så blir Tor en fin soldat Og er en fin krabat Refr: Gamle slips og fine jakker Hatter, skjerf og vinterfrakker Snart kan ingen se om det er jente eller gutt Det er gøy å kle seg ut!

Får sov uten den også da når vi sover hos andre, men alltid hjemme vil han høre på den. For Rut hun var så god og sann. Og Daniel han var modig, han.

Knottens lille sangbok

Jeg er ei lita jente — Og jeg er en liten gutt. Kjønnsrollemønsteret i denne sangen har gått ut på dato og vel så det, synet og holdningene er veldig gammeldagse. Sangen legger opp til at gutter ensidig skal ha Daniel som sitt forbilde eller rollemodell, mens jentene skal se mot Rut. Av nebbet så laga han kyrkjebåt. Så folk kunne ro både til og frå.

Og nebbet det brukte'n til å mala korn. Halekamp 12 min Boss, Blister og Skabb prøver alltid å lure Buffykattene, men Lampo utfordrer de tre kattene til et spill for å løse situasjonen. Pilou-saurus rex 12 min Buffykattene finner en plastdinosaur i hagen, og Pilou får lyst til å leke med den i parken — helt til dinosauren begynner å spille henne puss. Resirkuleringen 12 min Boss, Blister og Skabb kaster gamle ting inn i hagen til Buffykattene for å plage dem, men Buffykattene finner på morsomme leker med tingene.

Nissens gode hjelper 12 min Bestemor Pina pynter juletreet mens Buffykattene leker. Julenissens hjelpekatt, Glitter, og sleden hans ramler ned i hagen.

Ønsker å kjøpe singelen: Lille skatt pusekatt m/ Rolf Just Nilsen

Meatballs lykkedag 12 min Meatball får en spåkake av Neko og oppdager at dette er lykkedagen hans! Han bestemmer seg for å utfordre evig uheldige Neko i et spill. En katt etter iskrem 12 min Det er veldig varmt, og Cream, iskrem-makerkatten, har dårlige nyheter: iskremmaskinen virker ikke. MUSEVISA Når nettene blir lange og kulda setter inn så sier vesle musemor til ungeflokken sin: Hvis ingen går i fella, men passer seg for den, skal alle sammen snart få feire jul igjen!

Om julekvelden da skal alle sammen være gla! Fortsett med flere dyrelyder: Bæ-bæ-bæ, nøff-nøff-nøff osv.. Søndagsklær til far og søndagsklær til mor og to par strømper til bittelillebror. I søla den ruller seg inn, og tramper med alle de fire små bena i maten sin, du store min, og fysj, fysj, a meg for en gris du er! Gå nå inn i stallen din. Kommer vesle gutten inn og klapper deg på nakken.

I Monrad-bøkene setter Vestly dessuten søkelyset på de homofiles livsvilkår. Vestly i et NRK-intervju i 1987, «for livet er mange emner på en gang — i samme verden er det både alvor og moro». Om hun ikke har skrevet om alt, så har hun skrevet om mye — og hun har lært oss mye: Om viktigheten av vennskap, også på tvers av generasjoner.

Rosevin 2 liter

Om viktigheten av å være raus og å vise respekt. Om å gjøre det beste ut av det man har, selv om det er lite. Og — kanskje viktigst av alt — hun har lært oss at barns hverdag er full av magi. Vennligst ta kontakt med oss dersom du kan bidra med opplysninger. Bilder og tekst som er brukt i forbindelse med arrangementer presentert i arrangementkalenderen legges ut på den enkelte arrangørs ansvar. Viktig at du sjekker med arrangørens nettside eller sosiale medier for eventuelle endringer i det enkelte arrangement.

Det kan ha blitt gjort endringer etter at arrangementet er lagt ut her på denne siden.

LILLE PUSEKATT TEKST Relaterte emner

Svartkledde katter 12 min Et romskip nødlander i hagen til bestemor Pina. Astricat er om bord, og de svartkledde kattene holder øye med situasjonen. LaPalettes kunstverk 12 min Monsieur LaPalette, kattekunstneren, arrangerer en konkurranse for å vise fram den beste kunsten i galleriet sitt. Boss og Buffykattene blir med på konkurransen. Engstelige katter 12 min Buffykattene arrangerer halloweenfest for kattene i nabolaget, men Pilou blir vettskremt når hun får høre om et monster som holder til i mørket. Oppdrag på loftet 12 min Buffykattene gleder seg til pastaen til bestemor Pina, men de får ikke smake før de har ryddet på loftet.

LILLE PUSEKATT TEKST Kommentarer:
Rapportert den Lille pusekatt tekst
Dahle fra Gjøvik
jeg liker lese bøker ujevnt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Aikido.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net