Bahr Tore Tønne

  1. Mer om
Bahr Tore Tønne

Bahr Tore Tønne JernkleddR etter at Tore Tønne begikk selvmord fordi han følte seg maktesløs og at Tønne, BAHR og Kjell Inge Røkke var de sentrale aktørene i Ogndal i Nord-Trøndelag, død 20. desember 2002) var en norsk Ap-politiker og næringslivsleder. Han var konserndirektør i Dette sier journalist Ivar Hippe i sin bok om Tønne, som ble lansert onsdag. Jusprofessor Carl August Fleischer kommer med Tore Tønnes bortgang i desember 2002 gjorde et voldsomt inntrykk landet over. Reaksjonene var preget av sorg og sjokk, men også raseri - mot mediene, mot Kari Breirem er, og har vært, uredd. Jeg har alltid sett på henne som en varsler, og har voldsom respekt for henne med bakgrunn i den

Da legges stridsøksen ned.

PFU felte ikke Kapital for artikkel om Tønne

Det er tid for sympati, forståelse og respekt. I ettertid sitter vi igjen med det faktum at Økokrim tok ut tiltale mot Tønne. Det er ikke sikkert han ville blitt døm. Ut fra den kjennskap offentlighetene har må det nå i ettertid være mulig å hevde at Tore Tønne opptrådte kritikkverdig.

Og selvsagt skal Dagbladet vite at de gjorde rett med å kjøre saken i offentligheten. I dag vil hun ikke ha noe med forretningsadvokater å gjøre.

Hun vil heller jobbe som advokat for mennesker enn for selskaper. Jeg har vært i kjelleren minst hundre ganger. Ditlev-Simonsen-saken ligner derimot Tønne-saken.

Avviste å møte Røkke

Og der syns jeg pressen har vært mye flinkere til å fokusere på problemstillingen i stedet for personen og alt rundt ham. Det som irriterer meg mest, er imidlertid at det i alle sammenhenger ropes «ulv, ulv» ved å vise til Tønne-saken.

Jeg har selv skrevet endel regjeringsnotater, så jeg så med en gang at her var det noe som ikke stemte da jeg fikk den forklaringen om at man måtte skjule Tore Tønnes inhabilitet da han satt i regjering. Når jeg da begynte å se sammenhengene, satte jeg foten ned.

Breirem retter kraftig kritikk mot Røkke

Da så jeg at dette var hvitvasking. Traaseth i advokatfirmaet. Ifølge BAHR ble påstandene om fakturaen først fremmet av Breirem i forbindelse med hennes forhandlinger om fratredelse og sluttpakke, og således er hun ikke en varsler, men har et hevnmotiv.

Noen uker etter Tønnes død krevde Kari Breirem to millioner kroner i sluttpakke.

Hevder var en ABC Nyheter

Dagen etter ble hun avskjediget fra BAHR med begrunnelse i grovt brudd på taushetsplikten. I et notat fra BAHR til Advokatforeningen i 2003 fremgår det også at Breirem ansatte sin egen datter i en sekretærstilling uten å ha informert selskapets partnere om dette. Saken endte til slutt med en såkalt minnelig løsning mellom partene. Offentligheten fikk aldri innsyn i løsningen, som var bundet av en konfidensialitetsavtale.

Tore Tønne funnet død

Breirems uttalelser har blant annet ført til at advokatfirmaet har blitt utsatt for debatt blant jusstudentene. I februar ble det kjent at Heksejakt hadde vært flittig debattert på studentforumet Jodel.

Dinosaur film barn

Jo sterkere kritikk, jo verre for den som varsler. Mange blir skadelidende, også omgivelsene. Hippe meiner at det kan vere liten tvil om det.? Tønne arbeidde alltid. Han elska å arbeide.

https://lndc.us/boweqej.php

Utan tvil gjorde han også det i perioden fram til fusjonen var sluttført 8. Honoraret ble av BA-HR kamuflert ved hjelp av en falsk faktura. Det er med på å tåkelegge sakens egentlige innhold, sier Breirem. Kvinner Hun var medlem i regjeringens referanseutvalg da arbeidsmiljølovens bestemmelser om varsling ble behandlet.

BAHR TORE TØNNE Relaterte emner

Men det var en tid hun fryktet for livet. Næringsliv Da Kari Breirem fikk en falsk faktura på 1,5 millioner kroner på pulten sin valgte hun å varsle. Saken endte med at tidligere helseminister Tore Tønne tok sitt eget liv. Høsten 2002 skulle forandre bergenseren Kari Breirem sitt liv, både på godt og vondt. Fakturaen, som hun nektet å godkjenne da hun var direktør i det velrenommerte advokatfirmaet BA-HR i Oslo, skulle vise seg å bli opptakten til det som siden er kjent som Tønne-saken. Økokrim fryktet en stund for både min og min families sikkerhet. Vi fikk politibeskyttelse høsten 2002.

BAHR TORE TØNNE Kommentarer:
Forfatter om Bahr tore tønne
Skog fra Sandnes
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Cowboy Polo. jeg liker lese tegneserier lojal.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net