G Max

  1. Mer om
G Max

G Max Fremragende



Content [hide]

Intersport har over 5500 butikker i 44 land og er med det verdens største butikkede for sportsutstyr. Gjennom vårt verdensomspennende nettverk og eksklusive likes · 52 were here Highlights info row image. Highlights info row image Som en direkte konkurrent til XXL, lanserte Gresvig Retail Group AS i 2010 storsatsningen. Storvarehuskjeden åpnet sin første butikk på Forus, utenfor For tiden driver Gresvig butikker under merkevarene G-Sport, G-MAX og Sportshuset Outlet, i tillegg til Intersport

https://lndc.us/8019.php

Ifølge Skirstad ville en sammenslått enhet i 2018 hatt en markedsandel på ca. Denne markedsandelen tar altså ikke hensyn til bare kjedenes andel.

Beklageligvis er det ikke realistisk å videreføre samtlige butikker og funksjoner i den nye strukturen, men gjennom dette bidrar vi til å sikre at et stort antall av våre medarbeidere fortsatt har en jobb å gå til, sier Olav Nils Sunde i en kommentar.

Har du lest dette? Obos maxbo rabatt

Med tanke på de rasjonaliseringsgevinster som vi vil oppnå med kun et «banner» og kraften som ligger i varemerket Intersport, så burde vi ha gjennomført dette for mange år siden, sier Sunde til DN. Han legger til at sportsbransjen er i en fundamental endring, og forklarer at blant utfordringene er det at merkevarene for sportsutstyr satser på egne salgskanaler og butikker, fremfor kjedekonstellasjoner.

Fredag presenterer Lindberg den nye strategien på et internt møte i Oslo, hvor leverandører og samarbeidspartnere er tilstede. Fra suksess og fall i Rema — nå skal han tette pengesluket i Gresvig Tapte hundrevis av millioner Sportsgiganten Gresvig fikk et resultat før skatt på minus 613 millioner kroner i fjor.

https://shishlov.info/baby-10-mnd-svn.php

Året før var underskuddet på 194 millioner kroner. Sunde i ryggen slik at vi får til dette på en skikkelig måte, uttalte Gresvig-sjef Lindberg til Nettavisen i den sammenheng. Samtidig har også 2019 gått trådt for Gresvig, i likhet med de fleste andre sportskjedene.

Fergeruter stavanger hirtshals

Det blir et sjokk uansett, selv om man har vært ærlig om situasjonen og hva som mål til, men jeg opplever at det tas med fatning og en holdning om at vi skal gjøre det vi kan for å bidra til å legge grunnlag for videre drift, sier daglig leder Lars Kristian Lindberg i sportskonsernet Gresvig til DN. Totalt består konsernet av i underkant av 95 egeneide butikker med cirka 2. Vi har valgt å gi 5 ekstrapoeng til kjeder som tillater at varen kan byttes i en hvilken som helst vare.

Vi har valgt å gi 5 ekstrapoeng per år utsettelse kjeden gir deg fra varen er returnert, til du må hente ut en ny vare. Hva er et prisløfte?

Intersport

Et prisløfte innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Om du dokumenterer dette, forplikter kjeden seg til å selge deg produktet til den lavere prisen.

Du har kanskje opplevd å kjøpe et produkt, for deretter — noen dager senere — å oppdage at produktet kostet langt mindre i en annen butikk? Da er et prisløfte fint å ha. I andre bransjer lover enkelte kjeder i tillegg at du skal få varen billigere enn hos konkurrenten du har funnet frem til, ved at du eksempel får varen 10 prosent billigere.

G MAX Relaterte emner

Kjeden gir deg rett til å returnere en uskadet vare innen et gitt antall dager. Du trenger ikke å begrunne returen. Om du ønsker det, får du pengene tilbake. Det kan være fort gjort å bli litt for ivrig når man er på handletur. Ektefelle eller samboer kan vise seg å være svært uenig i investeringen — eller produktet kan av andre årsaker vise seg å være et bomkjøp. I slike tilfeller er det fint med åpent kjøp, slik at du kan returnere varen og få pengene tilbake.

G Max
G MAX Kommentarer:
Redaktør på G max
Thorstensen fra Svolvær
Jeg nyter dele interessante nyheter grasiøst. Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på Beibootsegeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net