Flybuss Evenes Svolvær

  1. Mer om
Flybuss Evenes Svolvær

Flybuss Evenes Svolvær RefusjonContent [hide]

Inntil 4 barn (under 17) reiser gratis i følge med en betalende voksen Se rutetider og priser hos Flybussen; Lofoten, Vesterålen og lokalruter. Bestilles via Evenes Buss senest mellom kl Flybussen Evenes; Harstad Byterminal ↔ Harstad/Narvik lufthavn evenes fra 01.10.2020 Sandvika kryss; Marithaugen; Svolvær sentrum (Havneterminalen og prislister PDF-format for Flybussen til Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Ved spørsmål ang Flybussen Svolvær/Lofoten, ta kontakt med kundeservice Reis enkelt og komfortabelt med Flybussen Lofoten fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes til Lofoten

Man kan bestille kombinasjonsreise med Widerøe og Norwegian. Dette gjelder Widerøes kortbanerueter, da er Widerøes flyvninger mellom Bodø og Lofoten og Tromsø og Lofoten inkludert.

https://lndc.us/qevob.php

Billettene kan bestilles på www. Dette er en fantastisk måte å reise til Værøy på. Flytips Konkurransen er knallhard, så sjekk flyselskapenes hjemmesider for billigbilletter. Destination Lofoten. Våre moderne turbusser har fra 49 til 57 passasjerseter og 1 guidesete.

Bileiere norge

Alle har toalett og passer godt for lengre turer. Bestill de mest populære Buss og minibussturer i Svolvær.

https://lndc.us/qezesi.php

Renholdet om bord er intensivert for å sikre både sjåfør og passasjerer mot smitte. Det er kun den bakre inngangen i bussen som kan benyttes, reisende oppfordres til å kjøpe og betale billetter på forhånd på flybussen. Det vil ikke være mulig å benytte kort eller kontanter om bord på grunn av koronapandemien.

Har du lest dette? Grevens jule cider

For å bestille billetter må man kontakte Svenska Jernvägar. Dessverre er det ikke slik at toget alltid korresponderer med buss fra Narvik til Lofoten. Det er derfor viktig å sjekke bussrutene før man bestiller billett.

Evenes Buss AS

Noen velger å ta en ekstra overnatting i Narvik enten ved ankomst eller retur. NB: På enkelte helligdager for eksempel i forbindelse med jul og påske - er det ingen bussavganger fra Narvik til Lofoten. Det er også mulig å ta tog til Bodø, og så båt eller fly over Vestfjorden til Svolvær.

Liggestol inne

FLYBUSS EVENES SVOLVÆR Relaterte emner

Bo- og arbeidssted for kunstnere Reise til Lofoten Hvordan komme seg til Svolvær De fleste som reiser til Lofoten kommer med fly. Hele reisen kan bestilles som gjennomgående billett hos SAS eller Widerøe. Det kan være lurt å sjekke rutetabellen før man bestiller. På enkelte helligdager for eksempel i forbindelse med jul og påske går det ingen buss. Rutetabell finner man på www. For å bestille billetter må man kontakte Svenska Jernvägar.

FLYBUSS EVENES SVOLVÆR Kommentarer:
Forfatter på Flybuss evenes svolvær
Holth fra Tromsø
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Jujutsu. Jeg nyter dele interessante nyheter herlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net