Kjønnsvorter

  1. Mer om
Kjønnsvorter

Kjønnsvorter LagreContent [hide]

Kjønnsvorter kan være flate eller spisse, blomkålaktige eller stilkete. Kjønnsvorter på fuktig hud, for eksempel på slimhinner nær skjeden eller på penis, er Kjønnsvorter er utvekster i huden, ca. 1-3 mm i diameter, med litt ruglete overflate. Kjønnsvorter kan sitte rundt endetarmsåpningen eller i endetarmen, rundt Kjønnsvorter, også kalt kondylomer, er vorter på huden i underlivet, og regnes som en seksuelt overførbar infeksjon Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet. Vortene skyldes humant papillomavirus (HPV-virus). De er ufarlige, men kan være Kjønnsvorter er små utvekster som vanligvis vokser nær eller på kjønnsorganet. Vortene kan også vokse rundt nesen eller munnen. Vortene er forårsaket av viruset

Slik unngår du kjønnsvorter

HPV-viruset kan også spres med fingrene. Oftest oppdages kondylomene ved at man ser dem.

https://shishlov.info/amazon-drone-levering.php

De kan også klø og det kan svie ved samleie. Ikke alle som blir smittet med viruset utvikler kondylomer. Det kan ta opptil 18 måneder fra infeksjonen overføres til vortene viser seg. En kvinne som har hatt kjønnsvorter eller som har en partner som har hatt det, bør ta livmorhalsprøve årlig. Spisse og flate kjønnsvorter må ikke forveksles med condyloma latae, smertefrie slimhinnevorter som oppstår på kjønnsorganene og rundt endetarmen hos ca.

Har du lest dette? Bli kvitt kjønnsvorter

Vortene er ufarlige men kan være plagsom og sjenerende. Ikke vent med å spørre legen din om råd. Hvis du tror du har kondylomer bør du oppsøke lege! Diagnosen kondylom kan bare bekreftes hvis kondylomene er synlige.

https://shishlov.info/wubepowot.php

Rutinemessig testing er ikke vanlig. Du kan kun smittes en gang av samme type virus, men det samme viruset kan gi flere utbrudd med kondylomer inn til kroppen har danne immunforsvar mot viruset. Hvis viruset gir utbrudd med kondylomer, forsvinner vortene som regel av seg selv etter måneder eller år ved hjelp av kroppens eget immunforsvar. Det er funnet over 100 ulike HPV varianter.

Kalke plen når

Noen få av disse kan i verste fall føre til livmorhalskreft. Kvinner med kjønnsvorter bør derfor, som alle andre kvinner, ta regelmessige celleprøver fra underlivet. Hvordan smitter kjønnsvorter?

Kjønnsvorter HelseSmart

HPV overføres seksuelt og smitter svært lett. Kondom ved samleie beskytter delvis mot kjønnsvorter, men det er ingen garanti mot smitte da hudområder som kondomet ikke dekker også kan være infisert og overføre viruset. Disse er ikke store, og ikke vonde eller ubehaglige, men det passer seg aldri med u Alt er greit i forhold til dette og livmorhalsen er mer enn lang nok til å gå ut hele svangerskapet.

Men det som har dukket opp når j

Frode grytten eit dikt for dei unge

KJØNNSVORTER Relaterte emner

Smitte skjer via hudkontakt eller sex. Beskrivelse Vortene skyldes et virus som kalles humant papillomavirus, som ofte omtales som HPV. På samme måte som flere andre virusinfeksjoner er kjønnsvorter vanlig, og de forsvinner som regel av seg selv. Det finnes flere typer HPV. Immunforsvaret klarer å bekjempe de fleste på egenhånd, men det finnes noen typer som kroppen ikke klarer å kvitte seg med. Noen få av disse kan forårsake kreft. Det er ikke fullstendig kartlagt hvorfor noen kjønnsvorter blir ondartede, men vi vet at noen få typer HPV er onkogene.

KJØNNSVORTER Kommentarer:
Rapportert den Kjønnsvorter
Næss fra Rørvik
Jeg har lyst dele interessante nyheter vagt. Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker Schleusensport.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net