Cio Ferd

  1. Mer om
Cio Ferd

Cio Ferd NyVis Tom Erik Myrlands profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Tom Erik har 4 stillinger oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og Investment Professional - Ferd Capital. SimployerCranfield University - Cranfield School of Management CIO hos Smedvig Asset Allocation AS Stillingen, som rapporterer til CIO i Ferd, vil i stor grad utvikles av personen som ansettes og i takt med Ferds ambisjoner for impact investeringer Andresen blir styreleder i Ferd Holding. Erik Myrland er ansatt i en nyopprettet stilling som Chief Investment Officer (CIO Ferd er et familieeid norsk industri- og finanskonsern eiet av. Konsernledelsen består av CEO, CIO og CFO

Registrer deg i CV-database Ferd er et familieeid norsk investeringsselskap med en visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor.

Konsernet satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer og eies av Johan H. Andresen med familie.

Dropbox Business ble til slutt utpekt som det beste alternativet på grunn av fleksibiliteten med filtyper og plattformer. Taylor håndterer markedet på. I dag gir selskapet hver selger en delt mappe som inneholder PDF- og JPEG-filer og videoklipp med markedsføringsmateriell og prisdetaljer i Excel-regneark.

Og da er det viktig at avtalen sikrer dem rett til å forhandle for alle medlemmer. Avtalen er utviklet over mange år, og det henger igjen begreper som i dag framstår som utdaterte. Det bør være snakk om å sette igang med benchmarking og at IT leverandøren har opplegg for å gi ut måltall.

Even Lutnæs (evenlut)

Dette må inn i kontrakten med IT leverandøren for å unngå at denne får for mange soveputer under armene som vi kaller det på godt norsk. Uten målinger blir oppfatning av service subjektivt og individuelt — og vi blir ute av stand til å ha et objektivt kritere for reduksjon i betaling.

Gevinstdeling er for de som har benyttet dette et must og resulterer i mer fornøyde kunder. En tjenesteleverandør skal være hyggelig og imøtekommende, men det er klart at dersom man har økonomiske insentiver til å oppføre seg på en pen og høflig måte, så vil det hjelpe på.

Servicemålinger kan være en måte å måle brukertilfredshet på. Slik man møter i sikkerhetskontrollen på en flyplass for eksempel. Sikkerhetsfokus og mål for risiko er like viktig i basisorganisasjoner som har IT brukere som i Offshoring. Ellers gir det økt sårbarhet. Verdig vinner: Johan H.

Andresen kunne gratulere Brynhild Vinskei med at hun er den første norske kandidaten hedret med en plass På Ferd s List. Foto: JA Europe Imponerende kandidater Det er JA Europes medlemsorganisasjoner som har ansvaret for å nominere nasjonale kandidater, og Andresen er imponert over tilfanget av tidligere ungdomsentreprenører som senere har utmerket seg som gründere, som sosiale entreprenører, eller som har gjort en betydelig innsats innenfor næringsliv, i politikk, embetsverk og andre samfunnsområder.

Etter at denne mest omfattende delen av nominasjonsprosessen er gjennomført, snevrer JA Europe feltet inn til et håndterbart antall finalister, før de seks som skal hedres med plass på listen blir valgt ut. I fjor hadde vi en jury med flere medlemmer. Men som juryleder tenkte jeg at jeg denne gangen skulle teste ut om jeg hadde teft til å plukke ut årets vinnere på egen hånd.

Jeg synes resultatet taler for seg selv, fastslår Andresen. Hun er dessuten organisator og vert for Nordic TV Summit, Nordens viktigste møteplass for aktører innenfor nettbasert TV-distribusjon, og spilte en sentral rolle for etablering og ledelse av JA Alumni både i Norge og på europeisk plan.

Tidligere var hun en meget aktiv medarbeider i norske Ungt Entreprenørskap UE, der hun tok initiativet til programmene «Leder for en dag» og «Jenter og ledelse». Begge er senere er tatt opp i en rekke andre land. Vekket engasjementet Det hører med til historien at både hun og daværende Ungt Entreprenørskap-leder Jarle Tømmerbakke har hatt enorm betydning for mitt engasjement, og dermed også Ferds. Det året hun deltok i NM for ungdomsbedrifter ble hun kåret til «beste selger».

Vi ønsker flere utviklere i teamet!

Hun hadde ikke glemt ferdighetene, for å si det sånn, sier Andresen. Han legger til at Vinskei og Tømmerbakke var helt avgjørende for at han fikk tro på at UE hadde et viktig formål, men også en ledelse som kunne levere. Norske UE etablerte seg i denne perioden da også som «model nation» med beste praksis, ikke bare i Europa, men i verden, forteller han.

Høytidelig presentasjon Tom Erik Myrland, investeringdirektør og medlem av Ferds konsernledelse, var sammen med Andresen og analytiker Trym Andreas Nagelstad i Ferd Sosiale Entreprenører Ferds representanter under høytideligheten i Norway House i Brussel, der de seks nye navnene på listen ble presentert. Ingrid Schulerud, Norges ambassadør til Belgia, sto for den offisielle åpningen, mens CEO for JA Europe Caroline Jenner ønsket nominerte entreprenører, representanter for myndigheter, EU-organer og øvrige deltakere velkommen, forteller Myrland, som registrerer at alle vinnerne hadde gode ord om konseptet ungdomsentreprenørskap.

De fremhevet at det gir en trygg plattform for å prøve ut ideer på et tidlig tidspunkt i livet, til å våge å feile, og til å få en forståelse for hva som skal til for å lykkes, sier han. Nagelstad kan på sin side fortelle om et interessant arrangement med faglige innslag, og der ikke minst møtet med vinnerne gjorde inntrykk.

Det er godt dokumentert at erfaring fra ungdomsbedrift eller studentbedrift gir høyere sannsynlighet for entreprenørskap også i yrkeslivet. Og møtet med de utvalgte på Ferd s List er en solid bekreftelse på de unge entreprenørene etter hvert blir en viktig ressurs også på mange andre samfunnsområder, sier han.

Les mer om Ferd s List og årets og fjorårets vinnere på En av årets norske nominerte fremsto som et opplagt valg for listen. Andresen stor for den endelige juryeringen. Måten Morten har tatt meg i mot på, sier mye om hva slags leder han er. Leder for en dag er et årlig arrangement som gir unge ledertalenter muligheten til å tilbringe en arbeidsdag med en erfaren toppleder. Ferd er opptatte av å ta en samfunnsrolle, og mener at entreprenørskap er viktig.

Derfor har vi vært bidragsyter til Ungt Entreprenørskap i mange år, og prioriterer møter med sånne som Shad, sier Morten. Det er ingen tvil om at de to lederne er fornøyde med matchen.

Morten er utadvendt, åpen og mottakelig for en ungdom som basically ikke er til så stor nytte for ham. Han har jo egentlig alt han trenger, men møter meg likevel med så mye respekt. Det er stort av ham, fortsetter den ydmyke lederspiren fra Sagene. Men Morten ser ikke ut til å være enig i at Shad har lite å tilby en erfaren leder. Det er fare for å bli litt satt når man driver store bedrifter, men det er godt å bli minnet på at man må henge med og våge å ta sjanser, sier han og legger til at de to har flere ting til felles.

Vi kommer begge fra Oslo øst og har fått til ting på hver vår måte. I tillegg har vi jo begge spilt på Skeid, og det sier jo en del om oss, smiler Morten. Verdiskaping i fokus De to lederne startet dagen hos Næringsdepartementet, der Morten holdt foredrag om hvordan Ferd utøver eierskap i private og børsnoterte selskaper.

Morten snakket om verdiskaping og langsiktighet, noe jeg tror staten kan lære av. Her med Daglig leder, Anne Stine Hole. Foto: Olav Heggø Ofte styrer kapitalen, men det er ikke alltid bærekraftig, sier Shad da de møter opp på utsiden av Uranienborghjemmet i Oslo. Her skal de følge opp Generasjon M, som er en av de yngste sosiale entreprenørene i Ferd-porteføljen. Bedriften ble kåret til Årets Sosiale Entreprenør i 2016, og har i dag 70 ungdommer som bidrar til økt aktivitet og mindre ensomhet blant eldre.

Etter samtaler med unge og eldre på sykehjemmet om alt fra kjærlighet til reisedrømmer, setter Shad og Morten seg ned med daglig leder, Anne Stine Hole, og teamleder, Henriette Nilssen, for å diskutere veien videre for bedriften. Vi faller litt i en gråsone når vi tilbyr tjenester fra ufaglærte. Det kan ofte by på problemer med å få støtte. Men det dere tilbyr er et møte mellom mennesker, og det trenger man ikke nødvendigvis utdannelse for, sier Shad.

Mange eldre er helt alene, og mange sliter med psykiske lidelser. Det handler om å bli sett og hørt, forteller Henriette. Shad, som selv brenner for å løfte dem som faller utenfor, ser ut til å være enig, og tipser dem om hvordan de kan bruke statistikk for å underbygge bedriftens resultater. Det hjalp ham med å reise seg fra en ressurssvak posisjon, til en som skaper verdi for andre. Han ville bygge en kafé på ungdommens premisser. Ideen kom da jeg var 16 år, men det var først da jeg delte ideen med læreren min og de andre elevene på gruppa mi, at jeg fikk hjelp til å gjennomføre konseptet, sier han om kafeen som fikk navnet Café B04.

Kafékonseptet vant kroner i «Propelljakten 2017», som er en konkurranse i regi av Ungt Entreprenørskap i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB. Inngikk nylig et samarbeid med Forandringshuset, som jobber for å skape åpne og trygge fellesskap for barn og unge. I tillegg til å selge billig mat, tilbys også hjelp med blant annet lekser og jobbsøk. I tillegg til å drive kafeen på Grønland, forsøker han og partnerne, Ali Al-Shaman og Eirik Amundsen, å holde en mindre avdeling på Sagene.

Kommunen strekker ikke til, og ungdomsklubbene som finnes er ikke bra nok.

Fagforening vil nekte Norwegian NRK Urix Utenriksnyheter og

Jeg var lei av biljardbord og spagetti og ville få til noe bedre, forteller Shad. Fristed for ungdom Café B04 ble raskt et fristed for ungdommer, noe Ferd-sjefen selv har fått oppleve betydningen av. Jeg vokste opp på fritidsklubben på Ellingsrud og vet hvor utrolig viktig det var for meg. At Shad i tillegg evner å trekke frem de ulike styrkene hos folk, er beundringsverdig, sier Morten.

Shads mål er å få kafeene til å stå på egne bein, men foreløpig er det lite penger å tjene. Det er først og fremst for ungdommen jeg gjør dette, men om vi fortsetter på samme måte, blir det lønnsomt, sier den unge gründeren. Etter lunsj på Uranienborghjemmet går turen videre til Ferd på Lysaker.

https://lndc.us/9556.php

På agendaen står drøfting av mulig ny Ferd-lokasjon. Lar seg inspirere Shad er glad for å se hvordan Mortens arbeidsdag fortoner seg. Morten gir meg et skikkelig innblikk i bedriften. Det tror jeg at jeg er ganske heldig med.

Storebrand bank nettbank

Shad er opptatt av å sette pris på det som kommer hans vei og ser ikke ut til å ta noe for gitt. Oppveksten min var ikke perfekt, men Sagene bydel har gitt meg mye tilbake. Morten har selv aldri hatt én mentor, men legger ikke skjul på at impulser fra andre har vært viktig for å lykkes. Jeg har blitt eksponert for utrolig mange smarte og flinke folk. Jeg har forsøkt å tenke på hva de ulike gjør, latt meg inspirere og gjøre det til mitt eget, forteller Morten. I tillegg har det, ifølge konsernsjefen, vært viktig å strekke seg og gjøre ting som er krevende.

Design Container has designed and developed the project website. View the site here: lyst.

CIO FERD Relaterte emner

Design Container Designbyrå Ferd and Snøhetta have come together to work on the development of a site owned by the Norwegian Broadcasting Corporation in Marienlyst. The project has been given the name Lyst. Broadcasting House, which will act as a hub for innovation and entrepreneurial activity as well as offer inclusive meeting and function facilities for Oslo as a whole, plays a key role in the project. Design Container has designed and developed the project website. View the site here: lyst.

CIO FERD Kommentarer:
Forfatter på Cio ferd
Bergstrøm fra Bodø
Bla gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Hornussen. jeg liker studere dokumenter joshingly.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net