Golf Lofoten

  1. Mer om
Golf Lofoten

Golf Lofoten Bli medGolf under midnattssola eller romantisk golfweekend for to? Ta kontakt med oss for en skreddersydd golfopplevelse Lofoten Links er en spektakulær 18-hullsbane som ligger vakkert i naturen. Les hva folk fra hele verden har sagt om vår fantastiske golfbane Spill Golf nord for Polarsirkelen! Golfbanen er plassert ved storhavet og midnattsola gjør at du kan spille golf hele døgnet Lofoten Links er verdens nordligste linksbane, og ligger 600-700 meter unna Hov Gård og campingplassen. Få plasser, om noen, kan utfordre en golfer mot Men det finnes omveier, og for en gangs skyld lønner det seg å spille mye. Lofoten Golf Links er på andreplass blant verdens vakreste golfbaner

Den ligger på en slette ved havet åpent mot nord. Den er krevende og utfordrende med havet i spill på 8 av 9 hull. Forskjellen er at vår bane er på 68º nord.

Moss og Rygge GK arrangerer 2 turer til Lofoten Links i

Overnatting - bo på golfbanen- Vi har en hytte, samt 3 leiligheter og 6 rom til leie i Klubbhuset. Totalt 30 sengeplasser. Leilighetene har egen terrasse og utsikt mot golfbanen og midnattsola. Med noen katastrofer og nær-katastrofer i sekken, begynner fornuftige spillere å spille konservativt og trygt, og da går det bedre.

Humøret lysner betraktelig når man får overskudd til å heve blikket og se på de eventyrlig vakre omgivelsene. Det er ikke mange steder du kan spille golf i midnattsol med sjøen og hvite strender i nærheten, og med de taggete og mektige lofotfjellene i bakgrunnen.

Kilde: Innovative Opplevelser Det er imponerende at greenkeeper og resten av banemannskapet klarer å holde banen i så god stand.

Sande Golfklubb

Den er riktignok ikke på høyde med de aller beste turneringsbanene i varmere klima, men med havet rett inn skulle det bare mangle. Den som går bitter av banen på grunn av banevedlikeholdet fortjener ikke å spille Lofoten Links. Glimrende design i pakt med naturen De mest interesserte kan lese baneguiden og se på videoene på den informative og gode hjemmesiden: Baneguide Lofoten Links.

Hjemmesiden har også et flott fotogalleri, signert fotografene Michael Tannus og Vidar Lysvold — inklusivt noen dramatiske bilder av banen under nordlyset.

Golfkurs for nybegynnere 2 Dager Lofoten

Gadd vite om det er andre baner i hele verden som kan skilte med noe tilsvarende! Selvsagt vet banen å utnytte sin tiltrekning.

https://shishlov.info/allergi-hund-til-salg.php

Foto: Kevin Murray Utsikt mot midnattssol og nordlys Normalt åpner banen rundt 1. Hov forteller at de nå jobber med planer om å utvide et hyttefelt langs banen med sytti hyttetomter som legges ut for salg i vinter. Det første hullet var ferdig i 1998, og først i 2015 stod banen ferdig slik den gjør i dag.

Men helt ferdig, blir den nok aldri.

Nek 400 7 701

I år har vi jobbet mye med greenene og generelt med å gjøre roughene mer spillbare. Mange opplever banen som smal og tøff, og det skal den være. Men det er mulig å gjøre noen grep for å gjøre den litt mer tilgivende.

I tillegg vil det bli mulighet for ribtur og sightseeing. Vi har lagt opp til å fly fra Oslo torsdag 30. En sydafrikansk gäst som upplevde något liknande blev så tagen att han lämnade banan.

Drømmegolf i Lofoten GrappaGroup

Känslorna blev för starka. Han hann inte spela 144 hål. Andrews " -400 års golftradition inkapslet i noen få års arbeid - ett stykke Skottland strandsatt på vildeste Lofoten! En mektig golf- och naturopplevelse i verdensklasse.

GOLF LOFOTEN Relaterte emner

I tillegg til god og unik golf, ønsker vi at våre årlige nettverksmøter skal ha et faglig innhold. Velkommen til Lofoten Verdens vakreste øyrike! Øyriket Lofoten er full av natur og lys, og vi ligger på 68 grader nord. Steile fjell, hvite sandstrender og små fiskevær med maleriske røde rorbuer er bare en del av det vi kan tilby. Det er enkelt å komme seg til Lofoten fra andre steder, via land, sjø eller lufta.

GOLF LOFOTEN Kommentarer:
Forfatter på Golf lofoten
Strøm fra Molde
jeg liker rapporterer norske nyheter salig. Se gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Kite Boarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net