Fähre Bognes Skarberget

  1. Mer om
Fähre Bognes Skarberget

Fähre Bognes Skarberget OverraskelseBognes–Skarberget er et ferjesamband i Tysfjord kommune i Nordland. Sambandet krysser Tysfjorden mellom ferjekaiene i Bognes og i Skarberget, og er det eneste gjenværende på europavei 6. Sambandet har siden 2008 vært drevet av Torghatten Nord Rotsund - Havnnes - Uløybukt; Rødøybassenget; Skarberget - Bognes; Småge - Orta - Sandøya - Finnøya - Ona; Storstein - Lauksundskardet - Nikkeby Her finner du sanntids oversikt over ferge posisjonene i sambandet Skarberget – Bognes. Rutetabellen finner du under sanntids kartet Yrkessjåføren har brukt over 15 timer på å vente på ferge de siste dagene: – Det er fullstendig hodeløst Skarberget Bognes, Korsnes, Norway. 56 likes · 36 talking about this · 2727 were here

Fergeruter Bognes

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland har i dag signert kontrakt med Fjord1 for to fergesamband i Nordland. I tillegg til fergene på E6 mellom Bognes og Skarberget, blir det nye nullutslippsferger på riksveg 827 Drag-Kjøpsvik fra 1.

De to fergesambandene binder Norge sammen med E6 som hovedferdselsåre og Kjøpsviksambandet som alternativ kryssing. Den fergeturen kostet 398 kroner. Da kosta det nesten ingenting, sier han.

Fergeruter i Nord

Denne turen til Narvik kostet nesten 2000 kroner mindre enn «naboruta» til Lødingen. Oppgradering av fergeleier Det settes i disse dager i gang en utbygging som kalles 4 fergeleier Tysfjord. Her bygges alle fergeleiene ut med tilgang til ladestrøm og universell utforming.

På Drag og Kjøpsvik er tilgangen til elektrisk kraft til stede i dag, men slik tilgang vil kreve en helt annen tilførsel til Bognes og Skarberget. Også dette vil koste mye statlige midler.

Gave kryssord

Det er helt rett å prioritere midler til å utbedre strekningen på dagens E6 frem til Bognes fergeleie. Her har tunell gjennom Ulvsvågskaret vært planlagt i mange år, men den er fremdeles ikke realisert.

https://lndc.us/mumuwehe.php

Men de som kjører E6 Fauske— Narvik skal ikke dit. Elfergene settes i drift fra neste år, og dermed kan du som elbilist kjøre utslippsfritt gjennom hele «den strakaste veien», men også helt fra Lindesnes til Nordkapp. Passasjerer uten bil reiser gratis, men betaler for booking. For bestilling se torghatten-nord.

Besøk Árran

Vi øker kapasiteten på sambandet og setter inn en fjerde ferje i seks uker. Det blir dermed fire ferjer fra 25. E6 Bognes - Skarberget, betjenes av Torghatten Nord Det er satt inn større ferje for å styrke kapasiteten i sambandet. De av trafikantene som ikke har en rabattavtale vil få en faktura i posten for det reisen koster, uten påslag av fakturagebyr. Det er Stortinget som har godkjent denne ordningen ved at det er gitt hjemmel til å behandle nødvendige persondata i en midlertidig forskrift om billettering på ferge.

Fjord1 har signert ny storkontrakt i Nordland 10-årskontrakta for riksveg-ferjesambanda Bognes-Skarberget og Drag-Kjøpsvik er signert.

FÄHRE BOGNES SKARBERGET Relaterte emner

Fjord1 har signert ny storkontrakt i Nordland 10-årskontrakta for riksveg-ferjesambanda Bognes-Skarberget og Drag-Kjøpsvik er signert. Biletet over, "digital handshake" mellom administrerande direktør i Fjord1 Dagfinn Neteland og vegdirektør i Statens Vegvesen Ingrid Dahl Hovland nedst frå venstre hjørne. Med den første digitale signeringa av ei anbodskontrakt nokonsinne for Fjord1, har selskapet offisielt sikra seg ei ny 10-årskontrakt, med oppstart 1. Dette vert den andre anbodskontrakta til Fjord1 i Nordland, men den første langvarige kontrakta i dette fylket, med varighet til 30. Administrerande direktør Dagfinn Neteland er svært glad for dagens kontraktssignering, og skryt samtidig av oppdragsgjevar Statens Vegvesen si satsing på nullutsleppsteknologi i denne landsdelen. Med dette viser Statens Vegvesen i kontraktsgrunnlaget at dei er langt framme med omsyn til miljø og ny teknologi, noko som dei fortener stor honnør for! Denne anbodskontrakta forsterkar Fjord1 sin posisjon i Nordland, og vi ser fram til få eit betre fotfeste som ein tilbydar av miljøvennlege ferjer i denne delen av landet.

FÄHRE BOGNES SKARBERGET Kommentarer:
Forfatter på Fähre bognes skarberget
Røed fra Tønsberg
Se gjennom min andre nyheter. Jeg trives Vollbohr-Zielgewehr. jeg elsker rapporterer norske nyheter faktisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net