Opec Møte 2016

  1. Mer om
Opec Møte 2016

Opec Møte 2016 StrategierFrykter fall i oljeprisene etter mislykket OPEC-møte. Medlemmene i oljekartellet OPEC Det er fryktes at oljeprisen vil I forkant av denne ukens Opec+-møte er oljeprisen ned nesten fem 30.11.2016 Forsamlingen av oljeministre i Opec under Opec-møtet i VIKTIG MØTE: Opec-landene diskuterer i dag produksjonskutt i Wien På møtet i juni skal det avgjøres om partene i Opec-avtalen skal øke produksjonen betydelig igjen for å hindre høyere oljepris OPEC tror på bedre balanse i oljemarkedet i 2016 Opec-møtet i Wien skulle bestemme om oljeproduksjonen skal kuttes eller ikke

https://shishlov.info/3295.php

Hvilke utfall kan dette møtet få? Velger OPEC uendret regime forventes en nedgang i oljeprisen som følge av at det vil ta lengre tid for å oppnå markedsbalanse, mens en avtale om kutt vil kunne føre til en kraftig oppgang.

Markedspuls Live

Et produksjonskutt er ikke forventet, og vil umiddelbart bedre markedsbalansen. Iran og Saudi-Arabia Saudi-Arabia har godtatt å redusere sin oljeproduksjonen med 486.

Nattåpent hamar 2019

Dette er over en tredel av OPECs samlede reduksjon. Samtidig fikk altså Iran aksept for en liten produksjonsøkning, noe som betegnes som en viktig seier for regjeringen i Teheran.

Last ned også: Håndball em 2016 tv3

Bakgrunnen for striden rundt Irans oljevirksomhet er at den lenge var hardt rammet av vestlige sanksjoner mot landet. Hvis prisene stiger — for eksempel som en følge av en OPEC-avtale eller geopolitiske hendelser — virker det svært sannsynlig at de amerikanske selskapene raskt øker produksjonen igjen. Samtidig er det for øyeblikket mange brønner i USA som er boret, men som ikke pumper opp olje i forventning eller håp om at prisene vil stige igjen.

Opec er enige om å øke oljeproduksjonen fra august

Dette legger et lokk på hvor mye olje kan stige i de kommende kvartalene. Dessuten har Iran så langt overrasket de fleste med kraftig produksjonsøkning — og denne utviklingen ser også ut til å ha vært avgjørende for Saudi-Arabias manglende vilje til å oppnå en avtale denne helgen. Saudiaraberne ønsker å få med Iran på en avtale og sikre at Iran ikke vinner for store markedsandeler. På etterspørselssiden er vi fortsatt skeptiske til veksten i de nye markedene, og ikke minst i Kina. Selv om kinesiske myndigheter har sikret veksten på kort sikt, har det skjedd gjennom kortsiktige stimulanser, blant annet gjennom lavere krav til egenkapital ved boligkjøp.

De kan ikke stimulere økonomien til evig tid, og derfor vil veksten på et tidspunkt sannsynligvis falle tilbake og dermed skape fornyet tvil om de langsiktige etterspørselstendensene. OPEC har gjort det igjen.

Oljeprisen stuper etter mislykket OPEC

Oljeprisene nådde en ny topp i slutten av mai med 80 dollar fatet for nordsjøolje og 72,24 dollar fatet for amerikansk lettolje. Indonesia forlot OPEC i 2009 fordi landet sluttet å være en nettoeksportør av olje, og ikke lenger kunne dekke sitt eget behov ettersom veksten i etterspørsel overgikk produksjonen.

7 eleven lønn

Produksjonen til Indonesia estimeres til 0,693 millioner fat per dag i desember, noe som er ned 5. Anslaget for tilbudet av olje fra land utenfor OPEC for 2015 er 56,87 millioner fat per dag, oppjustert med 0,23 millioner fat per dag fra forrige rapport.

OPEC MØTE 2016 Relaterte emner

Vi var så positive i dag morges, sa en kilde som fryktet at oljeprisene ville fall kraftig framover. Iran Kilder på møtene sier at Saudi-Arabia var landet som ikke var villig til å la Iran øke sin produksjon. For fire dager siden: Oljeprisen stiger, kronen styrkes Iran trakk seg før oljemøtet. Landet gjorde det klart at de ikke kan delta i planen for å stabilisere oljeprisen, så lenge landets oljeproduksjon er lavere enn nivået fra før sanksjonene, Russland ikke OPEC-medlem, Saudi-Arabia, Venezuela og Qatar hadde håpet å få de andre landene med på en midlertidig avtale om å fryse oljeproduksjonen til januarnivå. Neste mulighet for OPEC-landene er møtet i juni.

Opec Møte 2016
OPEC MØTE 2016 Kommentarer:
Rapportert den Opec møte 2016
Eriksson fra Kristiansand
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Pferderennen. jeg liker utforske norske bøker seirende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net