Archiframe

  1. Mer om
Archiframe

Archiframe BemerkelsesverdigArchiFrame håndterer både vegg-, tak- og gulv-konstruksjoner, samt at CNC-styring for Hundegger og Weinmann ligger klart til bruk i programmet Med data fra ArchiFrame produseres vegger og gulv til ferdighus etter automatiserte prosesser – helt ned til den minste spiker Med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for ARCHICAD, kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen TRE effektiviserer med ArchiFrame. 1-2-TRE AS produserer vegg-, gulv og takelementer, samt takstoler og prekutt løsninger til boliger, hyt Løvenskiold Handel AS har inngått en samarbeidsavtale med Graphisoft Norge om levering av BIM-løsningen Archicad og ArchiFrame for digitalisering av hele

Plantegningene er detaljerte 3D tegninger som tar høyde for vinduer og stendere, valg av konstruksjon, dimensjoner og materialer — helt ned til plassering av skruer og spikre som presiseres med koordinater.

Løvenskiold Handel AS inngår avtale om levering av Archicad og ArchiFrame

Miljøet spares ved at materialbruken optimaliseres. Ved å samle produksjonen på ett sted forenkles både logistikk og transport. Kommunikasjonen med kunden bedres, feil oppdages tidlig og korrigeres underveis.

Dessuten er det tryggere med tanke på sikkerhet og HMS å utføre arbeider i produksjonshall og la maskinene håndtere sagen. Vi viser deg hvordan i dette webinaret. Archicad stikkord: unik brukervennlighet, norske standarder og maler inkludert i programvaren, håndterer alle filtyper, er verdens fremste på IFC og på å ta ut mengder.

GRAPHISOFT NORGE, profil og ledige stillinger FINN jobb

Stor lisensfleksibilitet, kjøp, lei eller lease. Tilbyr flytende nettverkslisenser som kan deles fritt i bedriften. Dette er ett system vi har ventet lenge på og har allerede kjørt flere prosjekter med gode erfaringer.

Jeg mener ArchiFrame og Archicad er den beste programvaren for trekonstruksjon på markedet.

ArchiFrame Graphisoft

Tre uker etter at vi tok programmet i bruk, sendte vi den første produksjonen gjennom våres Hundegger SpeedCut kappanlegg. Et par uker senere startet vi arbeidet med å mate den automatiserte Weinmann produksjonslinje med wup-filer for elementproduksjon.

Escape room bergen

Automatisert produksjon her består av flere separate prosesser inkludert sammensetting av bindingsverk og spikring, merking og skjæring av alle de andre separate lag i veggen.

Alt dette støttes i filsystemet som eksporteres fra ArchiFrame. Man kan prosjektere helt ned til plassering av den enkelte spiker og materialer kan bestilles ferdig kuttet precut, slik at man får et slags byggesett.

Operasjoner som tidligere ble utført manuelt, kan nå utføres maskinelt. Allerede tre uker etter at de tok programvaren i bruk, var den første produksjonen klar.

https://lndc.us/poppel-hekk-bilder.php

Målet er full produksjon basert på ArchiFrame. Selskapet finner at prosessene er enkle å justere, de unngår overraskelser når produksjonen er i gang og sluttproduktet blir som spesifisert.

Fremtiden Av nytt og spennende kan Fjeldstad fortelle at det er laget et BIM-X program som gjør at man kan ta med seg 3D modellen med all tilhørende dokumentasjon inkl. Med VR kan man selv gå inn i den virtuelle 3D modellen.

ARCHIFRAME Relaterte emner

Referanser Skanska Husfabrikken AS «Vi bruker Archicad og ArchiFrame til å produsere konstruksjonstegninger for trehus og for element- og modulproduksjon. Vi har produsert ca. Jeg kan anbefale ArchiFrame for lignende bruk. Dette er ett system vi har ventet lenge på og har allerede kjørt flere prosjekter med gode erfaringer. Jeg mener ArchiFrame og Archicad er den beste programvaren for trekonstruksjon på markedet.

ARCHIFRAME Kommentarer:
Forfatter om Archiframe
Thomassen fra Molde
Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er joggen. jeg er glad i utforske norske bøker inderlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net