Ferge Kilboghamn Jektvik

  1. Mer om
Ferge Kilboghamn Jektvik

Ferge Kilboghamn Jektvik innvirkningAndenes - Gryllefjord; Belvik - Vengsøy; Bodø - Moskenes Jektvik - Kilboghamn; Levang - Nesna; Lødingen - Bognes MF Vågan disponeres inn som tredje ferge på strekningen Jektvik-Kilboghamn de neste 14 dagene. Med bakgrunn i mye trafikk langs Fylkesvei 17 blir det satt Ferjesambandet Nordnesøy–Jektvik–Kilboghamn forbinder øyene øst i Lyngværfjorden med fastlandet i Rødøy kommune på Helgeland, det er en del av fylkesvei Fergen: Kilboghamn - Sørfjorden - Jektvik · Fergen - Jektvik - Rødøybassenget · Fergen: Ågskardet - Forøy Fergen: Levang - Nesna Ferge: Stokkvågen - Træna ferje Rutetabell og Stopp. 18-414 ferje (Jektvik har 3 stasjoner som går fra Kilboghamn Ferjekai og slutter på Jektvik Ferjekai

Varsler økt ferjekapasitet i sommer

Fiskeoppdrett er også en viktig næring i Rødøy, og et lakseslakteri ligger i Selsøyvik. Jordbruket har stor betydning og domineres av husdyrhold med ku og sau samt noe hønsehold.

Startsiden no 1881

Telnestinden med Rødøya i bakgrunnen. Etterpå møtte vi mange av Fylkestingspolitikerne, slik at vi fikk lagt fram mer om vår sak.

Ferjesambandet Jektvik–Kilboghavn

Demonstrasjonen foregikk på en saklig og ryddig måte og vi føler at vi ble tatt på alvor av Fylkestinget, men vi sparte ikke på kruttet for å fremme vår sak både når det gjelder økte fergetakster og rutekutt.

Den åttekantede kirken er en av Nordlands største kirker og historien bak er lang og innholdsrik. Kirken er åpen daglig på sommeren og her kan du lese om hvordan lokalbefolkningen reddet kirka fra å brenne ned i 2011 og hvor viktig og sentral Rødøya har vært for kirkesamfunnet på Helgeland i flere hundre år. Bak Rødøy kirke finner du vakre Solparken, hvor du kan slappe av og lese lokalhistorie om blant annet en av Norges mest kjente skøyteløpere, Hjallis, som ble født i dette området.

Fergesambandene Forøy

Rødøyløva Turen til toppen av Rødøyløva 443 moh er et realt must. Rødøyløva er et velkjent utsiktspunkt og en gylden mulighet for å se nesten hele Helgelandskysten fra samme sted. På finværsdagene kan du beundre de vakre sandstrendene på Rødøya og til og med nyte Lofotveggen langt mot nord.

https://shishlov.info/qycyhes.php

Ågskaret-Forøy er et kort samband. Overfarten tar bare 8 minutter.

Ferjesambandet Nordnesøy–Jektvik–Kilboghamn Wikipedia

Kilboghamn-Jektvik er mye lengre. På sitt høyeste punkt måler Hestmannen 580 moh.. Turstien opp er godt merket, og byr på tidvis bratt stigning.

Hestmannen er kjent fra sagnet om de nordnorske trollfjell, De syv søstre, hvor han i sin jakt på Lekamøya skjøt pila som laget hullet i Torghatten. Veibeskrivelse fra Polarcamp For å komme til Hestmona kan du enten reise med hurtigbåt, ferge eller egen båt. For å ta hurtigbåt må du kjøre fra Polarcamp til Tonnes eller Stokkvågen og over til Hestmona.

Kommer man med hurtigbåt starter turen sør på øya.

Har du lest dette? Volda folkestad ferge

FERGE KILBOGHAMN JEKTVIK Relaterte emner

Tidligere denne uka ble det innført en ferge-beredskapsrute mellom Stokkvågen og Kilboghamn og Jektvik, etter fylkesvei 17 ble stengt i Aldersundet på grunn av ras. I dag er alle avganger på beredskapsruten Stokkvågen-Kilboghamn og ruten Kilboghamn-Jektvik, kansellert på grunn av uvær på kysten. Ingen vareleveranser Dermed er det i øyeblikket ikke mulig å komme seg til eller fra Tonneshalvøya med bil. Som Rana No fortalte tidligere denne uka er dette noe som rammer næringslivet i området, blant annet ved at vareleveranser har blitt forsinket eller uteblitt. I dag blir det altså full stopp i varetransporten, så lenge fergesambandene er stengt.

FERGE KILBOGHAMN JEKTVIK Kommentarer:
Forfatter om Ferge kilboghamn jektvik
Hole fra Rørvik
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som jūkendō. Jeg nyter lese romaner ujevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net