Min Journal Helse Nord

  1. Mer om
Min Journal Helse Nord

Min Journal Helse Nord InntrefferEr du pasient ved et sykehus i Helse Nord? Da har du digital tilgang til din pasientjournal. Ved å logge deg på den nasjonale helseportalen helsenorge.no Dette gjelder blant annet røntgenbilder, enkelte prøvesvar, og journal fra På helsenorge.no kan du som er pasient i Helse Nord logge på Min helse og se Dette gjelder de fleste nyere journaldokumenter. Du kan også se hvem som har lest i journalen Som pasient i Helse Nord kan du se din sykehusjournal på helsenorge.no. Dette gjelder de fleste journaldokumenter og tilhørende innsynslogg Du har rett til innsyn i hvilke dokumenter pasientjournalen din består av og hvem som har sett på dem. Tidsfrist for svar er fire uker fra mottatt

Jeg vet at noen setter pris på jobben jeg gjør.

Hvilke karakterer teller på vitnemålet

Må ta i et tak Walseth og kollegaene startet med å lage de første integrasjonene for to år siden. Det har vært en bratt læringskurve, der utfordringen har vært å skynde seg sakte. De ansatte har måttet forholde seg til en deadline, samtidig som de skulle prøve å få til kvalitet og presisjon.

Helse Nord FRESK

Men ting har falt på plass etterhvert. Det har heldigvis vært overkommelige problemer underveis, og jeg har lært veldig mye, sier han. Hvilke personlige egenskaper kreves når problemene dukker opp? Er du ryddig, slipper du stress.

Last ned også: Sko helsepersonell

Feil vil oppstå, men hvis du er trygg på at du klarer å rette det innen rimelig tid, kan du sove godt om natta.

Pasientjournal Ingress All behandling ved sykehusene skal dokumenteres i en pasientjournal. Som pasient har du rett til innsyn i journalen din.

Fører Norge inn i verdenseliten

Du har også rett til å få vite hvem som har åpnet journalen din. Vi har begynt med elektronisk innsyn i journal og vil tilby timevisning etter hvert, sier Sørensen. I modellen som Helse Nord har lagt opp til skal man få tilgang til de fleste typer journaldokumenter som epikriser, ventelistebrev og journalnotater. Man skal også kunne få en oversikt over timer og ha muligheten til å skrive beskjeder til legene.

https://shishlov.info/7092.php

Fornøyde brukere Universitetssykehuset Nord-Norge UNN har det siste halvannet året bidratt i utviklingen av tjenesten, blant annet ved å gi 500 pasienter testtilgang til egen journal. Marianne Hofstra er blant brukerne som har testet.

En stor seier som vil redde liv

Sidene er informative og brukervennlige, og for pasientene vil det være mye bedre å kunne logge seg inn direkte fra egen pc for å lese journalen. Jeg er i hvert fall kokfornøyd, fastslår Marianne Hofstra.

Du vil kanskje like: First card nordea

At pasientene nå får elektronisk tilgang til sin pasientjournal er en ønsket utvikling fra norske myndigheter. Stortingsmeldingen «Én innbygger, én journal» slår fast at norske pasienter skal kunne få pasientjournalen sin elektronisk.

Pasienter får innsyn i pasientjournal og logg på nett Pasienter får innsyn i pasientjournal og logg på nett Ingress Neste år vil pasienter ved alle sykehus i Helse Sør-Øst få tilgang til egen journal på nett.

Se pasientjournalen din fra Helse Nord

De vil også få tilgang til å se loggen over hvem som har vært inne i journalen. Neste år vil pasienter få tilgang til å se flere journaldokumenter på nett. Den nye tjenesten vil være tilgjengelig via den nasjonale helseportalen helsenorge.

MIN JOURNAL HELSE NORD Relaterte emner

Det gis digital tilgang til de fleste journaldokumenter som behandler har godkjent. Hvis vi ikke mente det var forsvarlig, ville vi ikke tilbudt tjenesten. Innbyggeren får ikke selv tilgang til journalsystemet. Det er kun helsenorge. Dataene vil bare være tilgjengelig for innbyggeren så lenge vedkommende er logget på helsenorge.

Min Journal Helse Nord
MIN JOURNAL HELSE NORD Kommentarer:
Rapportert den Min journal helse nord
Gravdal fra Sarpsborg
jeg liker utforske norske bøker knapt. Anmeldelse min andre nyheter. jeg er tent på Aeromodellierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net