Kaptein Sabeltann Og Den Magiske Diamant

  1. Mer om
Kaptein Sabeltann Og Den Magiske Diamant

Kaptein Sabeltann Og Den Magiske Diamant ForbedreKaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant er en dataanimasjonsfilm basert på teaterforestilling av Terje Formoe på samme navn. DVD-en kom ut januar 2020 og boka kom ut samtidig med kinofilmen i 2019. Filmen vant publikumsprisen Folkets Amanda under Legenden sier at Den Magiske Diamant oppfyller ønsker ved fullmåne. Jungelfyrsten Maga Kahns drøm er å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av Kaptein Sabeltann og den magiske diamant: Directed by Marit Moum Aune, Rasmus A. With Kyrre Haugen Sydness, Siri Skjeggedal, Leonard Valestrand Kaptein Sabeltann og den magiske diamant Legenden sier at Den Magiske Diamant oppfyller ønsker ved fullmåne. Jungelfyrsten Maga Kahns drøm er å kunne tåle sol Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Men diamanten blir stjålet av guttungen

Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco.

Søkeresultat

En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant kan oppfylle alle ønsker dersom ein ønsker under fullmånen, noko som vert utprøvd med varierande hell av karakterane i filmen.

Tine no hjernetrim

Alt Magha Khan vil er å tåle sola, men han er villig til å utføre mykje ondskap for å oppnå det. Birger Vestmo Kaptein Sabeltann har inntatt kinolerretet både som håndtegnet animasjonsfilm i 2003 og i den vellykkede spillefilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» i 2014.

Nå kommer Terje Formoes univers på kino for første gang i et digitalt animert format — og her lukter det gull! Regissørene Rasmus A. Den kan oppfylle eierens ønsker ved hver fullmåne, og vår kaptein er ute etter å få kloa i den.

Men diamanten befinner seg for tiden på øya til den onde fyrsten Maga Kahn og dronning Sirikit. Her bor også den fattige og utsultede gutten Marco. Han klarer å snappe diamanten fra fyrsten og dronningen med et håp om å komme seg ut av fattigdom.

Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant

Marco er til forveksling lik foreldreløse Pinky, som også er med, og sammen med Sunniva utgjør de barneheltene i fortellingen.

Sunniva sniker seg forkledd som gutt om bord på Den sorte dame for å redde Pinky når han ufrivillig blir tatt med på et nytt tokt.

https://shishlov.info/6117.php

Og snart befinner alle de tre barna seg midt i kappløpet om å få tak i den magiske diamanten. Man kan tydelig merke Sivertsens fingeravtrykk her, mens Moum Aunes ikke er like dominerende.

Regiarbeidet er gjort på oppdrag for velrennomerte Qvisten Animation, som har hyret 45 artister, derav 14 animatører, til å jobbe nærmere to år med filmen.

Ifølge Qvisten har de aldri hatt høyere ambisjoner for en animasjonsfilm. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen.

Hvor er den magiske diamant? Biblioteksentralen

Både Kaptein Sabeltann og Maga Kahn, jungelens onde fyrste, ønsker å gjøre hevd på skatten. Førstnevnte simpelthen fordi han er havenes raffeste sjørøver, og synes han fortjener den. Sistnevnte fordi han håper at den skal kurere ham for hans store svakhet: Han tåler ikke sollys.

https://shishlov.info/brums-verk-postnummer.php

KAPTEIN SABELTANN OG DEN MAGISKE DIAMANT Relaterte emner

Det kryr av folk i den lille landsbyen ved havna. Dovne bølger slår inn mot stranda. Pinky ligger og slapper av i en hengekøye med et glass limonade utenfor vertshuset. Sunniva kommer gående med en bolle med kyllingklubber. Men snart er det slutt på moroa. Tante Bassa titter nemlig ut av vertshuset. Du må hjelpe til på kjøkkenet!

KAPTEIN SABELTANN OG DEN MAGISKE DIAMANT Kommentarer:
Forfatter om Kaptein sabeltann og den magiske diamant
Lid fra Sørum
jeg elsker lese bøker fullstendig. Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Radweg.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net