Mina Gerhardsen

  1. Mer om
Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen BonanzaMina Gerhardsen er generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, og tidligere arbeiderpartipolitiker. Gerhardsen var rådgiver for generalsekretær Jonas Gahr Støre i Norges Røde Kors fra 2004–2005, og har jobbet som journalist i Dagbladet september 1975) er generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, og tidligere arbeiderpartipolitiker Vis Mina Gerhardsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Mina har 24 stillinger oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Mina Gerhardsen er generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Organisasjonen jobber for å bekjempe demens og hjerte-og karsykdom Parti: Arbeiderpartiet · Gå til bildegalleri

Stortingspolitikere skal sende hilsen hjem.

HEALTHTECH: Mina Gerhardsen: Teknologi for bedre helseordninger

Det krever penger til det synlige og konkrete. Ordførere vil ha gjenvalg. Da er nye satsninger det som gir gode oppslag i lokalavisa. Det er dessverre mye mer prestisje i å åpne noe nytt enn å drive med vedlikehold, enten vi snakker om asfalt eller oppvekstvilkår. Så hva gjør vi med dette?

Pressebilder

Tidspunkt, avsender og innpakking er viktig. Gjør deg selv og din sak interessant og møt forberedt til intervjuet.

Siden jeg som ham er skribent, har jeg tenkt å svare her. Som skribent blir jeg noen ganger betalt for det jeg skriver - og noen ganger jeg gjør ikke.

About your privacy

Som innvandrer er jeg verken tilhenger av Steve Bannons tankegang med utspring i hvit nasjonalisme, eller tilhenger av Resett som er imot et mangfoldig samfunn - noe jeg selv er en del av.

Samtidig er jeg en sterk, kompromissløs tilhenger av ytringsfrihet, nettopp fordi jeg kommer fra et land der en slik ting er total fraværende og ses på som et ganske meningsløs konsept. Ifølgje framskrivingar frå SSB vil meir enn kvar femte nordmann vere over 70 år i 2060. Vi blir fleire eldre og færre yngre.

Pårørande vil då ha ansvar for eigne barn, i tillegg til fleire sett med eldre. Vi har ikkje nok folk.

https://shishlov.info/buqafy.php

Pårørande gjer ein kjempeinnsats, men det dei treng mest er ikkje ei pengegåve, men meir støtte og hjelp til å stå i den situasjonen dei er i. For stor tro på at dette kan erstatte mennesker, samt utfordring med at dette vil øke sosiale skiller om vi ikke får på plass felles løsninger.

Hva tenker du om velferdsteknologi fremover i pleie- og omsorgssektoren? Vi sikter mot en krise i helse-og omsorgssektoren. Med klok bruk av teknologi kan vi demme opp for noe av dette.

Min gat notodden

Hvilke nye dilemmaer oppstår for deg?

MINA GERHARDSEN Relaterte emner

Nasjonalforeningen For Folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Målet til organisasjonen er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Dette gjøres blant annet med forskning, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. I samtalen forteller Mina om de mange mulighetene som kommer med både ny og gammel teknologi, og om hvordan teknologi kan benyttes i løsninger som bidrar til trygghet, frihet og forenkling i Folkehelsen. Noen kjappe med ekspørt Mina Gerhardsen Hva er det viktigste lytterne skal ta med seg fra denne podkasten? At det finnes noen fantastiske muligheter i teknologien, men at det er i samspillet med teknologi og folk vi får de beste løsningene Hvem er du, personlig og faglig?

MINA GERHARDSEN Kommentarer:
Rapportert den Mina gerhardsen
Brenna fra Kristiansand
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter hensynsløst. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Weitsprung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net