Scanpix Norway

  1. Mer om
Scanpix Norway

Scanpix Norway EkstraFeltene under gjelder bilder fra NTB scanpix, VG, Aftenposten og Samfoto. Geography: Subject word: Persons: Proper name: Case: Sorter p NTB Bilder og video er et skandinavisk bildebyrå, og Norsk Telegrambyrås bildearkiv. NTB Bilder og video er Nordens største bildebyrå med et bildearkiv på over 300 millioner bilder, videoer og nyhetsgrafikker. Bildebasen inneholder bilder tilbake Vi tar med oss alt det gode som The latest Tweets from NTB scanpix Medlem av NTBs ledergruppe. Scanpix ble sommeren 2011 fusjonert inn i NTB hvor jeg ble ansvarlig for ledelse av NTBs

Mediehusene kjemper om Norway Cup

Vi har ikke endret vår policy i noen stor grad, og følger fremdeles i all hovedsak opp kommersiell bruk uten tillatelse. Men faktum er at privat bruk heller ikke er greit, det er bare noe vi ikke velger å prioritere. Samarbeidet med det danske copyright-byrået har pågått i halvannet år, men den siste tiden har det blitt sendt ut betydelig færre fakturaer, opplyser Nilsson. Vi ser mye ulisensiert bruk hos for eksempel sportsklubber, men i en tid der mange av dem sliter stort og nærmest ligger brakk, har vi valgt å ikke følge opp dette nå.

Det er ikke alltid lett å vite om du kan bruke et fint bilde du har funnet på den måten du ønsker å bruke det. Her er noen gode råd og tips på veien.

Loading

Wendelbro døde brått i 1937, av hjerteslag i trappa på Stortinget, på vei til et ledelsesmøte i NTB. Som ny leder for byrået samlet styret seg om kontorsjef Birger Knudsen. Knudsen etablerte seg i løpet av 1941 i London, og opererte en slags nyhetstjeneste i mer eller mindre direkte samarbeid med den norske eksil-regjeringa. Det som var igjen av byrået i Oslo ble snart overtatt av de tyske okkupantene.

Under ledelse av Paul de Glasenapp ekspanderte byrået kraftig, og ble gjort om fra nyhetsformidler til propagandakanal. Byrået flyttet til St. Foto: Scanpix Far og barn fotografert i sitt hjem på Skaugum i februar 1977.

https://shishlov.info/ceramic-pro-9h-pris.php

Bildene tatt i forbindelse med kronprins Haralds 40-årsdag senere i måneden. Kongefamilien er i sorg.

Norge og menneskerettighetene

Her hilser de på enkene etter norske partisaner i Kiberg. Pusten som er der, i oss og rundt oss, men som ikke synes. Så tok hun frem en rød ballong og blåste den opp. Ett av barna rakte ivrig hånden i været. Så vi kan forstå hverandre og forstå Gud! Han minnet de ansatte på at koronavaksinasjon er obligatorisk for ansatte som vil være på kontoret eller på oppdrag der de kan komme i kontakt med andre ansatte.

Flere av FNs komiteer har tatt opp at det brukes for mye isolasjon i politiarrest og fengsler i Norge.

https://lndc.us/7052.php

Komiteene påpeker at bemanning, kapasitet og økonomi ikke er god nok grunn til å holde fanger isolerte. FN anbefaler at Norge endrer lovverket for å begrense bruken av isolasjon, og setter et tak på antall dager en fange kan holdes isolert bygger flere og bedre fasiliteter for å hindre at fanger isoleres på grunn av kapasitetsproblemer sikrer at det er nok kvalifisert fengselspersonell samler inn statistikk om bruk av isolasjon i fengsler og politiarrest Psykisk syke innsatte i fengsler FN anbefaler at Norge øker kapasiteten på psykiatriske avdelinger i fengsler forbyr bruk av isolasjon mot psykisk syke fanger — i spesielt når det gjør dem sykere sikrer at alle fanger får god nok mental helsehjelp 48-timersregelen Hovedregelen er at den som sitter i politiarrest skal løslates eller overføres til fengsel innen 48 timer etter pågripelsen.

Det åpnes imidlertid for unntak hvis dette er praktisk umulig, for eksempel fordi det er fullt i fengslet.

FN-komiteene mener Norge er for dårlig til å overholde 48-timersregelen, altså at for mange sitter for lenge i politiarrest.

Billig bilstereo

Flyktning og asyl Enslige mindreårige asylsøkere på Torshov transittmottak i Oslo. FN mener Norge må gjøre mer for å finne barn som forsvinner fra mottak, og sørge for at enslige mindreårige asylsøkere mellom 15 og 18 år får like god hjelp og beskyttelse som andre barn i Norge.

Barn under 15 år blir tatt hånd om av barnevernet, mens ungdommer mellom 15 og 18 år bor på egne mottak for enslig mindreårige. Dette prinsippet kalles non-refoulement i folkeretten.

SCANPIX NORWAY Relaterte emner

Bildebyrået samarbeider med danske Copyright Agent, som sporer opp og sender ut krav for ulisensiert bruk av Scanpix-bilder. Den typiske størrelsen på krav per bilde er dobbelt standard vederlag, pluss eventuelt manglende akkreditering, totalt minst 3600 kroner. Nå risikerer også eierne av direkte eller indirekte kommersielle kontoer på sosiale medier å motta faktura for sin bildebruk, bekrefter bildebyråsjef Joakim Nilsson overfor Journalisten. Sporer innlegg Da Journalisten omtalte praksisen i fjor vår, var hovedfokuset på kommersielt drevne nettsteder: På sosiale medier florerer bildene på en sånn måte at det blir vrient å følge opp, og vi har valgt å forholde oss til kommersielle aktører i stedet for privatpersoner, sa NTBs leder for visuell kommunikasjon, Christina Dorthellinger Nygaard, til Journalisten da. Siden den gang har sporingsteknologien til danske Copyright Agent utviklet seg, så det har blitt mer gjennomførbart å følge opp sosiale medier-innlegg også, opplyser Nilsson.

SCANPIX NORWAY Kommentarer:
Forfatter om Scanpix norway
Hodne fra Trondheim
jeg liker rapporterer norske nyheter dårlig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er ägyptisches Stockzaun.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net