Lillelevi

  1. Mer om
Lillelevi

Lillelevi Bli medlemContent [hide]

Jeg er så overrasket over gutten min. Ingen feber, godt humør og klar for alle måltider. Overrasket over at han ikke har blitt dårlig av Levi ble født den 30.07.2017, med et ekstra kromosom 21. Denne siden er laget for å dele oppdateringer som kommer p Og jeg hadde lyst å ta noen ekte, ikke oppstilte bilder og få med det som vil varme mamma sitt hjertet når hun ser på bildene av lille Levi Likes, 26 Comments - Barnestrikk//Stine on Instagram: “Lille Levi, som aller best liker å sove i armene mine og dermed Idag har jeg hjemmekontor sammen med lille Levi jenta mi, vi koser oss ♥ Espen har lansering og bokbad for Selfie-boken sin senere idag

Modum sparebank

Vi fant den igjen i en gammel kommode, og siden den gang har mange i slekta blitt døpt i den samme kjolen, sier han. Det nøyaktige tallet på hvor mange dåpsbarn som har brukt den har de ikke oversikt over. Foto: Birger Aarmo Dåpsbarna som har brukt den er bosatt over hele landet, og det har vært brukt både i sør og i nord.

Vi visste at den fantes, men den var borte i veldig mange år. Akkurat nå står de på flyttefot fra leilighet i sentrum av Bodø, til enebolig litt utenfor byen.

Levi (3 uker) ble født i ambulansen

Fleksibel framtid Røttene på Røst er godt dokumentert med kart på stueveggen, og både Lasse og Sunniva reiser dit så ofte de kan. I tilfelle det en gang blir flytting, har de overtatt Sunnivas barndomshjem, som enn så lenge leies ut.

Jeg kan bo akkurat hvor jeg vil, sier Lasse.

Last ned også: Byggmax utebord

Det er mange fra Røst som jobber offshore, og både Lasse og Sunniva opplever at økt kunnskap om bransjens fokus på sikkerhet, skaper positive holdninger.

Bred bransjekunnskap Også Sunniva har som siviløkonom skaffet seg kompetanse som på sikt kan gi stor fleksibilitet. Det nøyaktige tallet på hvor mange dåpsbarn som har brukt den har de ikke oversikt over.

Etiologi

Dåpsbarna som har brukt den er bosatt over hele landet, og det har vært brukt både i sør og i nord. Vi visste at den fantes, men den var borte i veldig mange år. Den kom først til rette da vi skulle rydde i sakene etter min mor.

https://lndc.us/zimemav.php

Hun hadde tatt skikkelig vare på den og det er vi glade for i dag, sier han. Når Ole Martin for et drøyt år siden ble pappa til lille Levi, måtte mesterkokken lære seg å lage mat helt på nytt.

Hvordan trene babyen opp til å spise fast føde?

LILLELEVI Relaterte emner

Da Lasse 31 begynte å pendle til Transocean Arctic, ble han en mer tilstedeværende pappa. Pappa Lasse Evjen 31 har akkurat avsluttet to uker på Transocean Arctic, der han jobber som boredekksarbeider, eller roughneck, som det mer også kalles. Nå kan han se fram til hele ti uker hjemme, og i løpet av disse ukene skal han bli tobarnspappa. Lille Levi på 3 er mest opptatt av lekebilene sine, og tar seg såvidt tid til å være med på et bilde eller to. Han rekker også å fortelle hvorfor mamma har så stor mage. Fra fiskerinæringen Både Lasse og Sunniva kommer fra Røst, fra hver sin del av fiskerinæringen.

Lillelevi
LILLELEVI Kommentarer:
Forfatter på Lillelevi
Fredheim fra Namsos
Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt mach es selbst. jeg liker rapporterer norske nyheter stivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net