Gaute Drevdal

  1. Mer om
Gaute Drevdal

Gaute Drevdal Og dermedGaute Drevdal er norsk musikkprodusent, musiker, DJ og redaktør. Drevdal gikk musikklinja ved Vågsbygd videregående skole i Kristiansand. I 1988 flyttet han til Oslo for å studere musikk ved Universitetet i Oslo, og senere ved Musikkhøgskolen Gaute Drevdal ble trodd på svært lite av sin forklaring da han i dag ble dømt til 13 år og seks måneders fengsel av Oslo tingrett for ni januar 1970 i Grimstad) er norsk musikkprodusent, musiker, DJ og redaktør. Drevdal gikk musikklinja ved Vågsbygd videregående skole i Gaute Drevdal nekter straffskyld, og har anket tingrettsdommen. Klagen fra søsteren gjelder ikke Dagbladets nyhetsdekning Gaute Drevdal, tidligere redaktør og pressesjef for Hovefestivalen, er dømt til 13 år og seks måneder fengsel for flere voldtekter

Foto: Jørgen Braastad Var i en maktposisjon I tillegg til å ha hatt en sentral rolle i Oslos uteliv, har Drevdal hatt lederstillinger i ulike deler av medie- og kulturlivet.

Drevdal, Gaute Identities]

Kvinnene har anklaget ham for å ha hatt samleie eller utført seksuelle handlinger med dem mens de var ute av stand til å motsette seg dette — enten fordi de var beruset eller sov. Ingeborg Drevdal er søster av Gaute Drevdal, som i juni i fjor ble dømt i Oslo tingrett for voldtekt mot ni kvinner.

Siktelser mot Drevdal ble først omtalt hos Dagbladet og VG allerede i november 2017. Klager inn kommentar og debattinnlegg Lenge ble Drevdal anonymisert og omtalt som «kulturtopp» eller «kulturprofil», men etter dommen har de fleste medier identifisert ham.

https://shishlov.info/jiluri.php

Han har også selv ytret seg om saken, i intervjuer og i tilsvar til artikler og debattstoff hos flere medier. Gaute Drevdal nekter straffskyld, og har anket tingrettsdommen.

Klagen fra søsteren gjelder ikke Dagbladets nyhetsdekning. Hun opplyser selv at det ville blitt altfor omfattende, og for sent med tanke på tidsfristen for å klage til PFU. Jeg mener dette har gått på bekostning av artikler med et objektivt, undersøkende og kritisk blikk.

Kinesiologitape fot

Det har vært veldig hardt å se så mye uriktig og villedende omtale av min bror. Nå er det viktig for meg å si fra. I kronikken kritiserer Drevdal rollen pressen inntok da flere alvorlige metoo-anklager mot han kom opp i 2015. Kultur- og mediaprofilen ble i fjor sommer dømt til 13 år og 6 måneder fengsel for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år.

Lancelot og trollspeilet forsinket svar til Aareskjold Klassekampen

Han anket dommen fra Oslo tingrett, og den er ikke rettskraftig. Drevdal mener media fort inntok rollen som heiagjeng, og villedet offentligheten med en fortelling om maktstrukturer i et arbeidsmiljø, noe som gikk utover rettssikkerheten hans. Etter publiseringen av kronikk har flere kritisert Morgenbladet for å la Drevdal komme til ordet.

Flere av de fornærmede kvinnene og Drevdal var en del av samme utelivsmiljø i Oslo.

https://shishlov.info/pexet.php

Både aldersforskjellen mellom den dømte kulturprofilen og de fornærmede kvinnene, og at han hadde en maktposisjon har vært et skjerpende moment, skrives det i dommen. Første anmeldelse mot Drevdal kom i 2015, og forsvaret var kritiske under rettssaken for at det tok lang tid før saken kom til retten.

Drevdal til TV 2: Føler jeg har vært med på en teateroppsetning

Drevdal har fått ett års fradrag på grunn av den lange saksbehandlingstiden. Han er opprørt da han opplever at dommen bærer preg av forhåndsdømming. En av forsvarerne til den tiltalte, Knut-Ole Bakke Hansen, sier at de kommer til å anke dommen. Dommen er en påkjenning og han trenger tid på å fordøye det som nå er kommet. Koordinerende bistandsadvokat, Marte Svarstad Brodtkorb, sier til NRK at de mener dommen er grundig og riktig: Dommen er grundig og riktig. I dette tilfellet har tvilen kommet de fornærmede til gode.

Fake Your Beauty

Selv om sannsynlightsovervekten i hver sak taler imot at det har skjedd noe kriminelt, så velger retten å gå motsatt vei, på grunn av antallet anklager. Men antallet er det politiet selv som har skapt. Drevdal har tidligere anmeldt flere av kvinnene for falsk forklaring, men disse sakene er blitt henlagt av politiet.

Har du lest dette? Kreft i mandlene

Ifølge dommen er det via vitneforklaringene og det bevismaterialet som er fremlagt i retten ingen grunn til å tvile på at voldtektene fant sted. Dommen er knusende, og dømmer Drevdal på alle punkter.

GAUTE DREVDAL Relaterte emner

Del på epost Gaute Drevdal 50, som tidligere er omtalt som kulturprofil, nektet straffskyld på alle punkter under rettssaken i mars. Han er i dag dømt til 13 år og seks måneder fengsel i Oslo tingrett. Han dømmes til å betale erstatning til 9 fornærmede. Det er til sammen 1,4 millioner kroner i erstatning og oppreisning, saksomkostninger ilegges ikke. Dommen mot Drevdal er enstemmig. Stor aldersforskjell og maktposisjon Han ble funnet skyldig i totalt ni voldtekter.

Gaute Drevdal
GAUTE DREVDAL Kommentarer:
Forfatter på Gaute drevdal
Norheim fra Kaupanger
jeg liker studere dokumenter sulten. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Kunst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net