Hvordan Redigere Video På Iphone

  1. Mer om
Hvordan Redigere Video På Iphone

Hvordan Redigere Video På Iphone BonanzaPne Bilder-appen og trykk p Flytt skyveknappene på begge sider av tidslinjen til Trykk på Ferdig, og trykk deretter på Arkiver Trim og organiser klipp på iPhone eller iPad. Etter at du har lagt til Dette gjør det enklere å redigere. Gjør et klipp kortere eller Hvordan redigere video på mobil? Har du kjøpt deg ny iPhone, eller har en iPhone med operativsystemet iOS9, følger videoredigeringsappen iMovie med

For å trimme dem, trykk på videoene dine for å velge dem, ta tak i kantene på hver ramme, og dra dem deretter ned til størrelse.

Slik redigerer du videoer på iPhone: 7 viktige oppgaver gjøres enkle

Hvis du vil omorganisere videoene dine, kan du trykke og holde på en til den flyter. Dra den til venstre eller høyre for å flytte den bakover eller fremover på tidslinjen. Slipp den foran et annet klipp for å plassere det etter det. Du kan også endre videoovergangen mellom hvert klipp.

Hvordan å filme og redigere video på iPhone

For å gjøre det, trykk bare på overgangsikonet mellom videoer på tidslinjen. Når du er ferdig, følger du disse trinnene for å eksportere filmen: Trykk på "Ferdig" øverst til venstre. Trykk på Play-knappen for å forhåndsvise prosjektet ditt, og trykk deretter på Del-knappen for å eksportere det. Trinn 3: Etter redigering av hvert videoklipp, trykk på Del ikonet øverst til høyre for å åpne lagre videoskjermen.

Velg din favorittdestinasjon eller trykk på Lagre til kamerarulle å eksportere resultatet. Metode 4: Slå sammen videoer med Adobe Premiere Clip på iPhone Adobe Premiere Clip er ikke den mobile versjonen av Premiere, men en gratis videoredigerer med grunnleggende verktøy.

Alle som har en enhet som kjører iOS 8.

Hvordan lagre og redigere Slow Motion

Trinn 1: Åpne gratis videoredigeringsappen, og start et nytt prosjekt ved å trykke på I tillegg til ikon. Å velge På min iPhone og velg videoklippene du har tenkt å redigere sammen. Trinn 2: Velg Automatisk eller Freeform-modus når du blir bedt om det.

Hvis du vil tilpasse kombinasjonen, velger du sistnevnte. Hold og dra videoklippene på tidslinjen for å omorganisere dem.

Slik redigerer du videoer på iPhone: 7 viktige oppgaver gjøres enkle

Så kan du bare dra teksten rundt slik du ønsker. Her kan man sette inn musikk, lydeffekter eller ta opp eget kommentatorspor. Volumnivået justeres lett opp og ned med pekefingeren din, sier Neves. En av appens svakheter er lite utvalg innen lysredigering.

Har du lest dette? Dansnytt bilder og video

Dessuten kan du dele prosjektene dine i HD som 1080 eller 4k video. Så, gjør bildene og videoene dine til varige minner med denne appen. Last ned den fra Itunes butikk, i dag! Dessuten kan du legge til tekst, lage den i alle størrelser, legge til en rekke farger og klype og plassere den hvor du vil på skjermen. Splice har flere overgangsalternativer også.

https://shishlov.info/muk.php

Selv om det kan være en strekk for å skyte timelange videoproduksjoner med en iPhone, er den en perfekt lomme til enhver tid, en enhet for opptak og redigering av familie-, hendelse- og dokumentarstilpresentasjoner.

La meg gå gjennom hovedfunksjonene for å komme i gang. Forberedelse Selv om det er ganske enkelt å trekke ut iPhone og skyte video på fly, er det mye bedre å ha minst en mental skuddliste for hvordan produksjonen din kan se ut.

Se hvor enkelt du kan redigere video med mobilen Telia

Se artikkelen min her for tips om videoopptak. Husk også hvor mye minne lagring du har på iPhone. Videofiler på enheten er omtrent 80 MB per minutt, så du vil sannsynligvis ønske å beholde mange av videoklippene dine under 5 minutter..

Kogalskab symptomer

Med iPad har du selvfølgelig flere skjermeiendommer å jobbe med, men i dette hvordan bruker jeg iPhone-versjonen. For å få klipp i tidslinjen, trykker du på Mediebibliotek-knappen i menylinjen. Det betyr at når du eksporterer videoen til iMovie eller en annen app, vil ikke lyden være tilgjengelig.

Hvis du vil lære mer om å ta opp og redigere videoer med iPhone, kan du registrere deg for Dagens tips nyhetsbrev.

HVORDAN REDIGERE VIDEO PÅ IPHONE Relaterte emner

Hvis du kjøper en ny Mac- eller iOS-enhet siden april 18th 2017, kan du bruke iMovie til å redigere videoer gratis. De eksporterte iMovie-prosjektene kan spilles av med hvilken som helst Apple-enhet. Du kan også dele iMovie-videoer til YouTube og andre nettsteder for deling av videoer i iMovie. Men iMovie fryser til tider, spesielt når du redigerer lange videoer i iMovie. Det er den største ulempen med iMovie.

HVORDAN REDIGERE VIDEO PÅ IPHONE Kommentarer:
Redaktør på Hvordan redigere video på iphone
Mo fra Drammen
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: brasilianisches Jiu-Jitsu. jeg liker utforske norske bøker lengselsfullt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net