Smak Av Italia

  1. Mer om
Smak Av Italia

Smak Av Italia PlutseligContent [hide]

Likes · 149 talking about this · 6 were here. Smak av Italia skal tilby Norge et bredt utvalg av italienske kvalitetsmatvarer, til Vi er et uformelt og troverdig italiensk hjem, hvor vi jobber for å inspirere personer å leve, elske og å spise «all'italiana Rett ved siden av Rema 1000 på Vulkan ligger Smak av Italia – en fantastisk butikk, med italienske ildsjeler som brenner for italiensk mat Vi havnet på En Smak av Italia ved en ren tilfeldighet og er glad for at tilfeldigheten førte oss hit. Pizza ville kanskje vært førstevalget, men vi valgte Ekte Italiensk butikk med stort utvalg av blant annet pasta, skinke, ost, og sauser. Ny butikk i Sætre Havn – Åpen 7 dager i uken

https://shishlov.info/1451.php

Saporito bør ikke bare være forbeholdt sultne shoppere. Dette stedet står fjellstøtt på egne ben, og er verdt et besøk i seg selv. Du kan ringe og bestille pizza. Det er et uformelt og troverdig italiensk atmosfære, hvor vi jobber for å inspirere folk til å leve og spise "all'italiana".

En smak av Italia

Helheten, ikke minste menyen, viser at ledelsen stadig tenker nytt. Liker du en behagelig balanse mellom det elegante, litt formelle, og i-tiden-nytenkning, vil du storkose deg her.

Enten du spiser sjømat, pasta eller kalv, er det suverent tilberedt. Hyllene er fylt med typiske italienske råvarer, importert direkte fra Italia. Dette inkluderer alle typer av pasta du kan tenke deg, blant annet tortellini, penne, spaghetti og mye mer. Rens og finhakk hvitløk, løk, gulrot, paprika og sopp. Varm opp olje i en panne og stek grønnsakene til de er myke.

Kikertstek med smak av italia

Finhakk oregano og ha i. Den har fått navnet Rabbens kjøttfest, ler hun. Første dag Rabben hadde pizza på menyen fikk de en skikkelig pangstart.

Hammersborggata is 998 meters away, 14 min walk. Heimdalsgata is 1000 meters away, 14 min walk.

Trappevanger mål

Olavs Plass is 1127 meters away, 15 min walk.

SMAK AV ITALIA Relaterte emner

Gode italienske råvarer og italiensk eier, gjør dette stedet til en autentisk italiensk perle i Oslo. Et sted for deg som er glad i å eksprimentere på kjøkkenet, glad i italiensk mat eller bare liker en god smaksprøve. Du blir umiddelbart møtt av sterk lukt av ost når du går inn i den koselige butikken. Når det kommer til ost tror vi på uttrykket: jo sterkere lukt, jo bedre smak. Så første inntrykket av Smak av Italia lover godt. Hyllene er fylt med typiske italienske råvarer, importert direkte fra Italia. Dette inkluderer alle typer av pasta du kan tenke deg, blant annet tortellini, penne, spaghetti og mye mer.

Smak Av Italia
SMAK AV ITALIA Kommentarer:
Forfatter om Smak av italia
Haukås fra Vadsø
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Longboarding. Jeg har lyst dele interessante nyheter tålmodig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net