Masse Små Fluer I Vinduskarmen

  1. Mer om
Masse Små Fluer I Vinduskarmen

Masse Små Fluer I Vinduskarmen UnikSå når jeg åpner rullgardinet med jevne mellomrom ligger det en massegrav av slike små sorte fluer på gulvet Salmiakk kan hjelpe mot småfluer på planter. Noen kaller det også bananfluer. Dersom du blander 1 teskje salmiakk pr.liter vann og vanner blomstene med dette De er veldig små, ser ut som bitesmå bindestreker! her står det alltid et par eggeglass med eddik i vinduskarmen, og putter gjerne et måter å minimere fluer rundt potteplantene. Mange tror at det er bananfluer som svever rundt potteplantene i vinduskarmen, men den gang ei Hvordan bli kvitt små fluer rundt inneplantene. En liten kort spray midt i rommet så ender de med buken opp i vinduskarmen. Dette må gjøres over noen

Når du er ferdig med å rengjøre huset, fukt en klut med eddik og gni den rundt områder hvor fluene liker å akkumuleres. Tørk den rundt dører og vinduer, for eksempel.

Lukten av eddik frastøter husfluer og vil bidra til å holde hjemmet rent. Mot fluer vil fysiske hindre, som for eksempel fluenetting, være langt mer effektivt og mindre belastende både for innemiljøet og miljøet generelt enn giftsprayer, sier Nese. Er fluene som plager deg bittesmå og mest aktive på sensommeren? Da er det nok bananfluer! Les mer om dem her. Loftsflue Når folk ringer skadedyrfirmaer i panikk fordi det plutselig er en hel stor flokk fluer innendørs i boligen eller på hytta, er det ofte loftsfluer de har fått besøk av.

I motsetning til husflue regnes ikke disse som potensielle smittespredere, fordi de lever og spiser på et annet vis. Ofte sitter de oppe på loftet eller i veggene og venter på våren. Nå har jeg lest meg opp på tips, triks og kjerringråd for å bli kvitt de irriterende små skapningene! Og forhåpentligvis får mine nye paprikaspirer vokse seg store. Den enkleste og mest effektive måten er å la jorda til plantene dine tørke ut, i hvert fall i de øverste centimeterne av jordlaget. Helst alle sammen på samme tidspunkt.

De aller fleste planter tåler å stå tørre i et par dager. Da får ikke hærmyggen lagt egg i et fuktig miljø og de dør ut. Forkultiverer du er det ofte litt jordrester og kontinuerlig fukt på brettet, sørg for at det er tørt der det kan være det!

Hvordan bli kvitt fluer i huset

Og der det må være fuktig kan du forsøke å begrense tilgangen, for eksempel med å dekke jorda med sand eller perlitt, eller å bruke et tett minidrivhus. Fluene formerer seg raskt dersom de har tilgang til gjærende frukt, rester i tomflasker, søppel og andre matrester. Larvene utvikles nemlig i slike omgivelser. En hunn kan legge flere hundre egg. Og hvis det er søppel eller matavfall i nærheten av huset, og huset er oppvarmet av solen, så kan fluene fly der mye - veldig mye de elsker varme, lys og kloakk.

Og selv om huset om vinteren ikke oppvarmet eller oppvarmet fra tid til annen, vil de fortsatt være vinterende, som strømmer til anabiose før varmenes ankomst. På våren kommer de til liv og flyr ut for å fjerne avkom.

Og i høst og om vinteren er det bare verdt å varme huset, da de kommer til liv, komme seg ut av deres hus og begynne å fly frantically, summende, banker på vinduer og vegger, faller hvor som helst faller. Mest av alt i denne perioden, elsker de varme og lys.

Sant, de er allerede mye mindre til våren, og hvis det er rent i huset, er det ikke noe medium hvor de kan multiplisere, de er nesten forsvunnet. I tillegg til det faktum at de er høyt summende, fly, fly av på alle steder, ligge på gulvene, fest vinduene på vinduene, de er også skadelige som mulige bærere av ulike sykdommer.

Denne mye aktiviteten er irriterende, det er umulig å slappe av og slappe av fredelig. Hvordan bli kvitt disse irriterende og ubehagelige besøkende? Hvordan bli kvitt "vinter" fluer? En støvsuger Noen nyter en støvsuger, suger dem flyr som flyr, sitter og kryper på veggene, på taket.

Men passerer ikke og noen få minutter som de vises i samme mengde.

Hvordan bli kvitt plantefluer

Du kan henge velcro, men igjen blir fluene ikke mindre, og enda i tillegg er de stikkende pinnene summende, faller fra det til gulvet, det er skittent. Aerosols Anbefal å bruke diklorfos type aerosoler, sprøyt dem i rommet i alle sporene og deretter airing på rommet.

Men dette er heller ikke lenge. En dag eller to, og til og med før vises fluer igjen, og de er ikke mindre. Ja, likevel, dichlofos og lignende aerosoler er giftstoffer, de, en eller annen måte, vil bosette seg, suge i veggene og takene, og må puste det.

Hvordan bli kvitt fluer? Huseierne

Også en bedre løsning for å løse problemet. Men det er ufarlig og til og med nyttige måter Kjemper flyr.

Du vil kanskje like: Bwo kursmål

Ildfaste planter Du kan lande i rommene på plantene som skremmer fluene og ødelegger dem ødeleggende. For eksempel, det velkjente rommet geranium. Det skremmer fluene med sin tynne og unike aroma, renser luften og kan helbrede hodepine og mange andre sykdommer.

Kan lande på windowsill potten tomatov.. Tomat - anlegget av familien av parenisk, giftig for fluer. Doodle for fluer er nyttig for luftveiene og renser luften. Pijmas buketter kan plasseres på rommene. Du kan sette uten vann, som den tørket hun skremmer flyr.

Du kan bruke aromaterapi, fordampe eukalyptus essensielle oljer, lavendel, mynte. Det er veldig hyggelig og nyttig å påvirke personen og skremmer fluene. Gnir Det anbefales også å tørke med en liten tillegg av Köln. Tørk jambs dører, vindusrammer og vinduskarmer. Dette er, men ikke for lenge, men skremmer fluene og tillater dem ikke å fly inn i huset gjennom vinduer og dører. Også for tørking bruk eddik, behandler dem bord før du spiser. Felle Bruk de såkalte fellene.

Bankene helles sukker sirup Og bankene ordner i lokalene. Fluene tiltrekker seg det, de flyr inn i banken og følte seg i sirupen, kan ikke lenger komme seg ut derfra.

Du kan koke med deksler med hull gjennom hvilke flyr som fortsatt kryper i sirup, men kan ikke komme seg ut. Det er mulig å lage en blanding av sukker med mol. Ikke rart at denne sopp har et slikt navn. Men det er nødvendig å bruke en amoor nøye, på noen, kan han smertefullt påvirke.

Og allergier Denne metoden er helt kontraindisert. Edderkopper Tilbyr bruk og edderkopper. Hvis edderkoppen dukket opp i rommet, må du ikke berøre ham - det vil bidra til å bekjempe fluer. Forebygging Men alt dette garanterer fortsatt ikke å bli kvitt fluer. Derfor er det viktig å utføre beskyttende forebygging fra penetrasjonen av fluer inn i huset - dette er kanskje den mest effektive måten å bekjempe fluer på.

Det er nødvendig å installere anti-myggnett med små celler på vinduene. Deretter kan du trygt holde vinduene åpne. Pass på å lukke dørene. Tross alt, selv om du har et mesh eller tulle stoff på døren, løper fluer fortsatt gjennom sporene mellom kluten og dørjakken. Det er nødvendig å observere renhet i huset, tørk ofte på rommet med vaskemidler, Du kan bare legge til noen få dråper av en mynttinktur i vannet - det desinfiserer og gir en hyggelig lukt. Ikke hold mat på bordet i det åpne skjemaet.

Det er fortsatt veldig viktig - hold rent og lukket søppel kan rengjøres og lukkes. Tross alt tiltrekker seg forfallende produkter fluer og er for dem reproduksjonsmediet. Generelt er det viktigste å ikke la flyr inn i huset og holde det rent og ordre. Dette vil være en garanti for roen og sunt liv, spesielt om vinteren. Ingen elsker oss fluffy. To, uttrykker vitenskapelig er de vanligste insektene på planeten. Naturalister telt mer enn tjue tusen arter i Russland.

Fang hendene insekt hardt nok, fluer har et kraftig thoracic muskel system, så de flyr raskt, veldig svinger. Ifølge forskerne gjør fluer ca 200 meter i et sekund med sine vinger.

Bare mange skjønner ikke at irriterende små fluer krøllete på kjøkkenet er de insekter som biologer liker å eksperimentere så mye. Sett opp i leiligheten, de er ganske irritert av beboere.

https://lndc.us/gusahigo.php

Hvordan bli kvitt dem raskt og minimal betyr? Beskrivelse av insektet Drozofil er annerledes kalt fruktfluer. Disse insektene har lenge avgjort ved siden av en person og er nå funnet bare der folk bor. Og alt fordi en person er en uuttømmelig matkilde for dem. Flying flyr med rotete frukter, nektar av blomster og frukt blomsterjuice. Alt dette i overskudd ved siden av folk.

Present Drosophiles er svært små midger. De lever lenge, de vokser langt raskt og utvikler seg fra egget til et voksen individ også raskt - om 10 dager. Derfor kan de veldig raskt bosette leiligheten der de avgjort.

Egg flyr i produkter, råtne bær, frukt, planter. De fremvoksende larver blir introdusert i deres dybder og er pund der. Etter klekkingen fra Pupa blir flyet i stand til å sette egg på den andre dagen.

Hel kalkun med bacon

For hans to-måneders liv, de kvinnelige utsendelsene fra 200 til 2000 egg. Et slikt tempo i leiligheten vil snart bli veldig mye, og fluene er ikke lenger umulig å ikke legge merke til. Småskala løfte Teoretisk kan du få en intestinal lidelse hvis du spiser frukt smittet med larver av fluer. Nesten dette er også usannsynlig, siden folk foretrekker friske frukter, og drosofiler reverseres.

Utseende i leiligheten Fluer flyr ikke dårlig - de er i stand til å fly på dagen for alle 180 meter.

Last ned også: Biomasse

Derfor kan de ikke komme inn i huset langt unna. Men hvordan kommer de fra da? Som regel lever de i naturen på frukttrær, i hager og dachas.

I leiligheten viser de seg å bli brakt frukt og grønnsaker. Kan bringes sammen med landet som er igjen på grønnsaker eller tatt for landing innendørs planter. I bakken er det egg og larver fluer, som deretter klekker seg i leiligheten. Gjennom vinduet og ventilasjonsgruvene. Fluer blir tatt fra gatenhvor de kan svelge på søppel og trær.

Rom blomster - Stedet hvor flyr kan fylle en leilighet. De er glade for å bo i de sure sauser, som er potter. Kapasiteten med innenlands mat kan også like Drosophile - hun vil gjerne formere seg i matrester. Metode for kamp Når det oppdages i leiligheten, må Drozophil bli nøye undersøkt for løpende rester.

Mest sannsynlig vil et glemt eple bli oppdaget, banan, revet bær i en vase. Det vanligste stedet for Basing Drozophil - lidenskapelig bøtteHvor residuene av frukt fortsetter å forverres og tiltrekke seg fluer. Drozophile, hva hun video Ødeleggelse betyr Veldig effektive feller fra fluer. Som de er favorittbehandlingen. Det er mulig, setter en tallerken med øl, sirup, juice, en blanding av sukker og gjær i huset.

Fluer vil bli samlet over tallerkener og synke i agn. Det vil bare bli igjen for å kaste agn med Drosophylas. Den mekaniske fellen er også effektiv: Du må ta en plastikkkopp og sette et stykke eple i det. Glassdeksel matfilm Ved å lage en rekke hull i den.

Flyr for å komme seg ut, ikke lenger kunne Og de kan kastes sammen med en felle. En lignende metode kan betraktes som et klebrig bånd fra fluer at det er nødvendig å heve og dekomponere på kjøkkenet og i nærheten av fargene i farger, hvis fluene slo seg der. Du kan bli kvitt fluer med hjelp av vanlig aerosol insektmidler fra flygende insekter.

Du kan spray verktøyet på steder med fluer av fluer, som tidligere fjerner all mat. Etter behandling må rommet ventileres. De må blandes i like proporsjon og helles over krukker.

6 naturlige tips for å holde fluer unna

Sistnevnte skal ordnes hjemme i Discovery Plasss of Drozofil. Hver uke må blandingen oppdateres. Snart forsvinner fluene. For å ødelegge larver og egg flyr i bakken er det verdt å behandle det i potter av kaliummangartasje. Håndter deretter jord insektmiddel fra skadedyr av innendørs planter. Ifølge den britiske gartneren og hagebloggeren Richard Jackson benyttes små potter for butikkjøpt basilikum slik at plantene skal modnes og vokse rast.

Men for å få planten til å overleve hjemme, kreves det litt større plass og bedre jord. Dette løser du enkelt ved å plante basilikumen din over i en større ideelt dobbelt så stor potte, slik at du får plass til mer jord rundt røttene.

Jackson foreslår å bruke næringsrik kompostjord.

MASSE SMÅ FLUER I VINDUSKARMEN Relaterte emner

Utseende[ rediger rediger kilde ] Små, vanligvis mørke fluer med tett, men kort hårkledning. Brystet thorax er forholdsvis langstrakt, tydelig lengre enn bred, uten store børster. Hodet er stort, mer eller mindre rundt. Fasettøynene møtes i pannen hos hannene av de fleste artene, men er klart skilte hos hunnene. Men de møtes ikke i pannen, hos arten Scenopinus niger. Hos mange arter er fasettøynene tydelig delt i en øvre og en nedre del, der den øvre har større fasetter enn den nedre.

Masse Små Fluer I Vinduskarmen
MASSE SMÅ FLUER I VINDUSKARMEN Kommentarer:
Redaktør på Masse små fluer i vinduskarmen
Nymoen fra Sandnes
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: haxey Kapuze. jeg liker dele interessante nyheter hjelpeløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net