Gamestop Norge

  1. Mer om
Gamestop Norge

Gamestop Norge FantastiskContent [hide]

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Det svenske nettstedet Computer Sweden forteller at Gamestop planlegger å legge ned all drift i Norden. Her i Norge betyr det at de The latest Tweets from Gamestop Norge GameStop er verdens største selger av TV-spill, dataspill og tilbehør med over 6.500 butikker Advarer mot Gamestop – kaller det en «dum og dummere»-investering Inntil i fjor hadde kjeden 28 butikker i Norge Spillkjeden GameStop har i løpet av 2020 stengt samtlige 26 butikker i Norge. Fjoråret bød på et underskudd på 45,6 millioner kroner

GameStop legges ned i Norge

Aksjen har nemlig vært oppe på helt elleville nivåer etter at ulike internettforum som Reddit har spekulert i og kjøpt aksjer i ufattelige mengder. LES OGSÅ: Sliter med lønnsomheten: GameStop skal legge ned 200 butikker Annonse Årsaken til dette skyldes delvis at mange store fond har satset penger på at aksjene skal synke, noe som kalles shortsalg.

Noen av dem har vært nødt til å kvitte seg med andre aksjer for å kompensere for pengene de har tapt, ifølge investorer som nyhetsbyrået AP har snakket med. Foto: Skjermbilde fra God morgen Norge Men nå har motivasjonen endret seg for 20-åringen og resten av kompisgjengen, som alle er aktive på Reddit.

Hva skjer egentlig med GameStop?

Har du lest dette? Steinfiner pris

Har påført hedgefond enorme tap Et hegdefond er et investeringsfond som i motsetning til vanlige aksjefond også tar veddemål på at aksjer kan falle i verdi.

Hedgefondet Melvin Capital tapte milliardbeløp i løpet av januar etter å ha veddet på at aksjekursen i videospillkjeden Gamestop ville falle.

https://lndc.us/1826-3.php

Mer enn halve fondet ble blåst bort, ifølge Wall Street Journal. Det gjelder å ha riktig tankesett når det kommer til sparing.

Liza (25) kastet nesten opp da hun sjekket aksjekontoen

Akkurat nå kan du kanskje kun spare noen kroner, men alt hjelper, og å spare med GameStops kataloger er en flott måte å bruke pengene dine på en klok måte. Å «shorte» en aksje betyr i praksis å vedde på at den vil tape seg i verdi.

Man «låner» en aksje, som selges for markedspris. På et tidspunkt må man kjøpe tilbake aksjen, og om markedsprisen er blitt lavere i mellomtiden, vil man ha tjent penger. Er prisen høyere, har man tapt penger.

https://lndc.us/lavkarbo-potetsalat.php

Og for et slag det skulle vise seg å bli. Tilsynelatende drevet av en blanding av kjedsomhet og et ønske om å stikke kjepper i hjulene for rike Wall Street-folk, begynte forumbrukerne å kjøpe aksjen.

Asft

Videospillselskapets aksjebyks i år hadde onsdag påført investorene et tap på fem milliarder dollar, eller 43 milliarder kroner, siden årsskiftet, ifølge ferske S3 Partners-beregninger.

GAMESTOP NORGE Relaterte emner

Gamestop legges ned. Tatt utenfor butikken i Thomas Angells gate. Foto: Michael Schult Ulriksen Gamestop-saken: Når internett okkuperer Wall Street Kommentator Det virker som om alt som er moro på internett, har potensial til å ødelegge verden. Publisert: 02 februar 2021 16:16 PM Sist oppdatert: 02 februar 2021 16:16 PM Verdien på aksjene til dataspillkjeden Gamestop har den siste tiden skapt full forvirring i finansverden. Forumbrukere på nettstedet Reddit har klart å kaste en velrettet skiftenøkkel i det velsmurte pengemaskineriet til enorme hedgefond på Wall Street.

Gamestop Norge
GAMESTOP NORGE Kommentarer:
Forfatter på Gamestop norge
Bø fra Finnsnes
Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Geo-Caching. jeg er glad i lese romaner dyster.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net