Suzann Tutta Pettersen

  1. Mer om
Suzann Tutta Pettersen

Suzann Tutta Pettersen MirakelContent [hide]

Suzann Pettersen, kallenavn «Tutta», er en norsk tidligere profesjonell golfspiller. Hun var som best rangert som nummer to i verden, senest fra august 2011 til februar april 1981 i Oslo), kallenavn «Tutta», er en norsk tidligere profesjonell golfspiller. Hun var som best rangert som nummer to i Suzann «Tutta» Pettersen bekrefter under idrettsgallaen at hun blir tobarnsmor Suzann Pettersen, kjent som «Tutta», er en verdensstjerne i en verdensidrett. Golfspilleren har ligget i tetsjiktet i en av verdens største In her 19-year professional career, Suzann “Tutta” Pettersen won 15 times on the LPGA Tour and 7 times on the Ladies European Tour including two major

Hun fortsetter ivrig: Utenom det husker jeg stort sett alle seirene, alle «majorene».

https://shishlov.info/fivydu.php

I tillegg husker jeg jo de kjipe stundene, som da jeg tapte den første majoren i 2007. Men samtidig var det kanskje den viktigste læringskurven jeg hadde.

Det er ikke bare «the highs» som har sittet igjen som krystallklare bilder. Her kommer vi inn på mennesket bak overskriftene, og vi får hele historien om en helt spesiell utøver og en unik idrettskarriere.

Jeg rangerer henne helt øverst, for vi har ikke hatt noen andre som har vært i nærheten i en individuell verdensidrett.

Fortjent pris for Tutta og for golfen Golferen

Underveis har selskapet samarbeidet med flere norske golfklubber for å lage en tjeneste som forenkler hverdagen til golfklubbene og gir spillerne enklere tilgang på utleie av golfbil. I debutsesongen kom hun på andreplass sammenlagt på 'pengelisten' altså listen over hvem som har vunnet mest i premiepenger i Ladies European Tour og ble kåret til årets nykommer Rookie of the Year.

Her får du innblikk i mentaliteten til en vaskeekte vinnerskalle.

https://shishlov.info/3320-1.php

Boka Uten mot, ingen ære er tilgjengelig som e-bok og i fysisk format. Vi spurte noen av Norges beste idrettsutøvere om de kunne si noen fine ord om Tutta.

Nyte kryssord

Det viste seg å ikke være så vanskelig. Finner du noen du kjenner?

Suzann Pettersen:

Hun hadde fått barn, og det var gått nesten 20 måneder siden sist hun hadde spilt og stilt godt forberedt i en stor turnering. Mer skjedde det i et annet av Pettersens selskaper, SP Holding.

Fryse egg norge

Dette foretaket ble etablert i 2014, etter at Pettersen kjøpte en bygård i Eilert Sundts gate i Oslo for 32 millioner kroner. Saude jobber på Eurosports hovedkontor i Paris og har tidligere vært på det norske landslaget i alpint. I programmet blir vi med hjem til Tutta i Orlando hvor verdensstjernen er bosatt.

SUZANN TUTTA PETTERSEN Relaterte emner

Tutta byr på seg selv i dette intervjuet på Eurosport kl 21. Vi får se litt fra trening, hennes indiske tennisvenn, fysisk trening etc. Men hun forteller åpenhjertig underveis om sine tanker og følelser. Man føler at man er blitt bedre kjent med Tutta etter intervjuet. Man sitter også igjen med det inntrykket etterpå at vi her har å gjøre med en veldig profesjonell idrettsutøver på flere måter. Fra pressemeldingen: Eurosport har laget et portrett av Suzann Pettersen som skal vises i programmet ”Wednesday Selcetion Guest” i morgen klokken 21.

Suzann Tutta Pettersen
SUZANN TUTTA PETTERSEN Kommentarer:
Rapportert den Suzann tutta pettersen
Haugan fra Gjøvik
jeg liker utforske norske bøker herlig. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Hufeisen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net