Monitor 32 Test

  1. Mer om
Monitor 32 Test

Monitor 32 Test ResultaterSe PC-skjerm som er best i test 2021 og finn best pris monitor og gaming skjerm. Se 63 tester av HP, MSI, Philips, BenQ og Asus mfl M-serien med smart-monitorer kommer i tre versjoner, og her tar vi for oss toppmodellen M7. Dette er teknisk sett en 32” PC-monitor med 4K Samsung C32HG70 er en stor skjerm, med 32 tommer boltreplass. Dette er bortimot det største du får på 16:9-fronten. Skjermen er også kurvet MSI Optix MAG272C 27" buet gamingskjerm. Outlet-vare fra kr 2 956 Xiaomi Mi 34" curved gaming monitor Benqs nye BL32-skjerm har fått en oppløsning som passer størrelsen. TEST: Benq XR3501 Curved Gaming Monitor – Buet, bred og lynrask skjerm

TEST: Benq PDU

AMD-FreeSync som fjerner alt av lagg spikes og fps problemer. Sideforholdet er 16:9 med oppløsning på 1920×1080 Full HD. Optimalt for film og andre aktiviteter som krever høy oppløsning, den eneste ulempen er at oppdateringshastigheten er relativt lav i forhold til flere av sine konkurrenter. Med 60 hz oppdateringsfrekvens vil den, sammenlignet med flere av sine konkurrenter, ikke være like optimal til spill med mange bevegelser.

Men ikke noe kritisk.

Har du lest dette? Små hårklyper

Hva med brukervennlighet, justering og kontakter? AOC CQ32G1 bestemte seg for ikke å bruke den populærekontrollalternativ med joystick, all kontroll utføres med fem knapper, som er plassert på bunnen av skjermen til høyre.

Designmessig er den nok ikke like vågal som enkelte av konkurrentene med sine blanke skjermglass og blinkende lys.

test samsung monitor

Dette er en mer diskré og tidløs tv som kan gli lett inn i de fleste omgivelser. Tilkoblingspanelet på baksiden er innfelt for å gi ekstra plass til kontaktene ved veggmontering.

Tandberg-apparatets innebygde tv-mottaker er av MPEG2-typen, og kan derfor ikke ta inn sendinger fra det digitale bakkenettet RiksTV direkte. Til dette trenger du en separat mottakerboks som støtter den nyere MPEG4-standarden. Flere leverandører, deriblant Sony, Philips og Samsung, tilbyr nå apparater med innebygd MPEG4-mottaker, men dette er foreløpig mest aktuelt for de som skal ta inn digital-tv med vanlig antenne, og ikke gjennom parabol eller kabel-tv.

Brukervennlighet Brukervennligheten er godt ivaretatt på Tandberg-apparatet. Fjernkontrollen ligger godt i hånden og er lettere å håndtere enn majoriteten av fjernkontroller på markedet. Men du får ikke utnyttet mer enn 60 Hz på konsoll uansett, så dersom du er PC-spiller og ønsker mer er ikke dette skjermen for deg.

Gamingskjerm test: Her er ekspertenes 7 favoritter ()

Et lass av bildeprofiler Philips har utstyrt skjermen med det de kaller SmartImage, som egentlig er forskjellige bildeprofiler til skjermen. Dersom HDR er i bruk så er ikke disse tilgjengelig, og dersom spillet støtter HDR er det ingen grunn til å benytte seg av noe annet.

Profilene justerer stort sett fargene feil, og bildet ser feil ut på de fleste profilene.

Brodere kryssord

Den eneste profilen som fungerer er SmartUniformity som også er profilen Philips benytter når de kalibrerer skjermen. Som en skjerm rettet mot spillkonsoller leverer Momentum veldig bra. Men hva med som en PC-monitor? Som spill-skjerm til PC så er det mange andre alternativer som både er billigere og har høyere oppdateringsfrekvens.

Facebook Facebook

Derimot fungerer den helt utmerket som arbeidsmonitor. Ganske enkelt masse snacks for deg med litt ekstra plass på hjemmekontorpulten. Ustabil USB Å pakke ut skjermen innebærer ikke noen større prosess, bortsett fra at du må ha nok kontakter på baksiden til alle ledningene.

https://shishlov.info/gumeh.php

Skjermen veksler om ønskelig mellom bildeinngangene uten behov for manuell inngripen, og den ene USB-porten kan lade en bærbar datamaskin 90 W om nødvendig. Selve USB-portene sitter ikke så dårlig til som på enkelte skjermer, men vi hadde gjerne sett at minst en eller to av dem var litt lettere tilgjengelig for raskt å stikke inn en USB-pinne eller lignende. Kalibrering av skjermbildet medførte ikke vesentlige forbedringer,men ytelsen er veldig god rett ut av esken. Gamma-ytelsen var også perfekt, selv om jeg ikke var imponert over panelets opprinnelige statiske kontrastforhold.

Mens IPS-paneler, spesielt flate prøver, vanligvis får et resultat på rundt 1000: 1, var det beste registrerte kontrastforholdet jeg fikk da jeg testet denne prøven, 810: 1, noe jeg forventer av et buet IPS-panel som blør litt mer fra press.

asus rog swift pg32uqx anmeldelse: en drømmemonitor på ?

Men dette er en flatskjerm. Vi tester dermed for å riktig vurdere det opprinnelige kontrastforholdet til panelet uten automatiske endringer i bakgrunnsbelysningen som forstyrrer resultatet. Med den variable bakgrunnsbelysningen på var kontrastforholdet mye bedrer, produserer virkelig dype svarte, selv i SDR-modus - og jeg tror de fleste som bruker denne skjermen vil ønske å la den variable bakgrunnsbelysningsfunksjonen være på.

Det eneste unntaket ville være når du gjør fargekritisk arbeid, da svak bakgrunnsbelysning forårsaker fargeforandring i tilstøtende områder.

Philips BDMUC

Dette stiller spørsmålet om hvor viktig det virkelig er for ytelse. Vi kalibrerte skjermen med SpyderX Elite, og kjørte også igjennom diagnostikkverktøyet som følger med «Spyder Monitor Quality Analyzer».

Det gir objektive målinger av skjermens totale «fargerom» sett opp mot Adobe RGB, sRGB og P3, måling av lysstyrke og kontrast, fargenøyaktighet, samt hvor jevnt skjermen klarer å gjengi farger ulike steder på skjermen vi måler ni områder av skjermen. Vi måler også hvor jevn bakbelysningen er på ni ulike områder av skjermen, med ulike innstillinger for lysstyrke.

Våre tester viser noe ujevn fargegjengivelse på ulike deler av bildet, det samme for bakbelysningen.

Berit nordstrand ukemeny

Det er ikke noe vi klarer å se umiddelbart med det blotte øye — men som testrapporten vår fra SpyderX Elites diagnostikkverktøy kan avsløre. Lysstyrke nederst og farger øverst varierer en del på ulike deler av skjermbildet, men såpass lite at du skal være ganske god for å se det med det blotte øye. Så da spørs det hva som er viktigst for ditt bruk. To skjermer i ett, rett og slett!

Samsung-skjermen er derimot smartere og mer allsidig.

I relasjon: Bitcoin monitor

Til å starte med har den både fjernkontroll, innebygde høyttalere og et menysystem fullt av strømmetjenester, slik vi forventer å finne på en moderne TV. Samsung-skjermen mangler i grunn bare en ting for å kunne kalle seg en fullverdig TV, og det er en tradisjonell TV-mottaker. Uten antenneinngang eller programkort-plass trenger den fortsatt en separat boks for å vise lineær-TV. Men dette behøver ikke være noe stort savn, da de fleste kringkastere nå tilbyr strømming via nettet.

Design Utseendemessig er det ingenting å utsette på M7. Den har en slank utførelse i svart plast, med en syltynn ramme rundt den silkematte skjermen.

MONITOR 32 TEST Relaterte emner

Innganger: 2 HDMI 2. Nesten rart ingen har tenkt på dette før? Samsung M7 Smart Monitor M-serien med smart-monitorer kommer i tre versjoner, og her tar vi for oss toppmodellen M7. To skjermer i ett, rett og slett! Samsung-skjermen er derimot smartere og mer allsidig. Til å starte med har den både fjernkontroll, innebygde høyttalere og et menysystem fullt av strømmetjenester, slik vi forventer å finne på en moderne TV. Samsung-skjermen mangler i grunn bare en ting for å kunne kalle seg en fullverdig TV, og det er en tradisjonell TV-mottaker.

Monitor 32 Test
MONITOR 32 TEST Kommentarer:
Redaktør på Monitor 32 test
Norum fra Trondheim
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Brückengebäude. Jeg nyter dele interessante nyheter optimistisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net