Crossfit Ord

  1. Mer om
Crossfit Ord

Crossfit Ord NotertWOD, metcon og PB – innenfor CrossFit er det vanlig med engelske begreper. Det er også vanlig med forkortelser for ulike ord, som igjen kan være forvirrende Airsquat, Knebøy med kroppsvekt. Alternating, Alternerende (annenhver side). AMRAP, As Many Repetitions/Rounds As Kvinne som trener Crossfit CrossFit har mange egne ord og uttrykk, et av dem er WOD. Det er en forkortelse for "Workout of the Day". Denne forandres hver dag, og det er mange ulike Terminologi: Under finner du en forklaring på de viktigste ord og uttrykk som brukes i CrossFit verdenen. Crossfit er et amerikansk konsept

Publisert av: CrossFit Livet 25.

Hva er egentlig greia med CrossFit?

Her er en liten hjelpe håndbok til de mest brukte forkortelsene: WOD står for workout of the day. Dette ble «oppfunnet» av Greg Glassman som programmerte nye treninger for atletene sine daglig.

Han ble litt lei av å si den samme setningen hver dag og forkortet den derfor med WOD. Det finnes ingen samlede lister over crossfitskader, men man opplever en boom i antallet skader ute i sentrene, hos kiropraktorer og fysioterapeuter, det typisk er skuldre, knær og rygger som blir overbelastet.

Grundig opplæring er viktig Problemet er at crossfit av mange blir betraktet som fitness, mer enn den sporten det egentlig er.

Trener seg sterkere, friskere og gladere:

Hvilket vil si at den krever visse kompetanser. Det er jo ikke øvelsene i seg selv som er farlige, det er måten, de utføres på.

https://lndc.us/veggur-ikea.php

Det å bli sterkere og mer utholden innen disse naturlige bevegelsene vil gjøre hverdagslige ting lettere, og det vil enkelt kunne føre til økt prestasjon innen alle typer idrett. Høy intensitet betyr mer arbeid utført på kortere tid, og øker dermed effekten av treningen. Høy intensitet er veldig positivt for produksjonen av de hormonene i kroppen vår som styrer alt fra forbrenning til muskelvekst, og økning av styrke.

Les også: Ferdig kryssord

Er CrossFit noe for alle? Se bilder fra CrossFit Oslo — 14.

Byggmax takplater

Men etter 28 cleans var rundens makstid på 14 minutter oppbrukt. Driver du med CrossFit?

CrossFit Fjøra

Dette, sammen med mulig progresjon og målsetting snakker vi mere om på kurset. Vi vet at det kan være vanskelig å komme i gang, og derfor legger vi opp til at dere skal kunne være med på en Basic time rett etter kurs-timen på alle kurs dagene.

CrossFit har mange egne ord og uttrykk, et av dem er WOD. Det er en forkortelse for "Workout of the Day".

CROSSFIT ORD Relaterte emner

Det finnes få forskningsartikler om sammenhengen mellom Crossfit og skadeforekomst. Ifølge en studie «The nature and prevalence of injury during CrossFit training» dominerer forekomsten av blant annet skulderskade. Egen religion Crossfit er en treningstrend som mer eller mindre har eksplodert i Norge de siste årene. I noen tilfeller er CrossFit blitt omtalt som «en egen religion». Crossfit er rettere sagt en treningsform hvor det vektlegges varierte funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet. Utholdenhet, styrke, smidighet, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon, balanse og presisjon er beskrivende ord av denne populære treningstrenden.

CROSSFIT ORD Kommentarer:
Redaktør på Crossfit ord
Thomassen fra Tromsø
Jeg nyter utforske norske bøker vilt. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er jūkendō.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net