Kattekryp

  1. Mer om
Kattekryp

Kattekryp IøynefallendeHei Kattekryp her, velkommen til min kanal!På kanalen min finner du gaming og vlogger, hvor jeg gjør dette på en humoristisk måte Kattekryp is in Oslo, Norway. Favorittaktivitet når jeg er ute med en gjeng er å kjøpe like klær! Anbefaler alle å gjøre det samme Kattekryp fra Harestua har 30 000 faste følgere på Youtube. Besøksadresse: Storgata 15, 2750 Gran; Ansvarlig redaktør: Line Ramsrud The latest Tweets from Kattekryp Kattekryp on TikTok | 549K Likes. Jeg driver for det meste med YouTube, og prøver å underholde så god jeg kan

For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto. Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt.

Registrer ny Schibsted-bruker. Foto: Kattekryp Kattekryp vitjar filmfestivalen Neste veke vert Voss Barne­filmfestival arrangert for tredje gong, og i det høvet ventar festivalen besøk av ei kjend YouTube-stjerne. Ingvild Siglen Berger ingvild sunnhordland.

Borte bra men hjemme best

Han har vorte særs populær gjennom spelefilmane han legg ut på YouTube-kanalen sin, mellom anna frå spelet Minecraft. Ho fortel at dei har fått mange tilbakemeldingar frå folk som ser positivt på ein slik spelekveld, der borna kan samlast og spela saman i kultursalen.

Film på programmet Vidare vert det fredag 7. In other words, for DJs who are harmonically matchings songs, the Camelot key for this track is 5B. So, the perfect camelot match for 5B would be either 5B or 6A. While, 6B can give you a low energy boost. Jeg tror vi har et klipp der du krabber.

Du kan forklare mer om det også. Det er neste nivå av krabbing. Det er baklengs krabbing i motbakke, mens man drar med seg en stokk. Da må man ta i og tenke en del hvor man setter føttene.

Gripestyrke og mye annet er involvert. Til sist skal vi ha besøk av Kattekryp. Nå skal vi se et klipp som kanskje han kan lære av. Det handler om hånd-øye-koordinasjon. Jeg har ikke gamet så mye, men jeg føler at å ha god øye-hånd-koordinasjon er bra. Her er et av mine spill, som er å krabbe mens jeg kaster en tennisball. Så for min del krever det så mye at jeg må ha full tilstedeværelse, som kanskje de som gamer også føler.

Man må ha full fokus. Hva er øye-hånd-koordinasjon? Det er en god kobling mellom synsinntrykk og hvordan du refleksivt bruker hendene. Jeg tenker at det er mange barn og unge som sitter mye foran skjerm i skoletid og fritid.

Er det noen utfordringer med at de er så mye foran skjermen? En ting er at det blir mye av den samme posisjonen. Vi viste litt i sted hvor variert det er hvis vi går ned på gulvet. I tilleg er det ensidig intnrykk for øynene. Øynene skal se på både nært og langt hold.

Å få en større bredde i hvordan vi bruker synet vårt hadde vært bedre. Jeg tipper at når du forteller elevene dine at dere skal gjøre en øvelse som gjør de gode til å game gjør at de følger med.

https://lndc.us/historiske-kart-finn.php

Det var etter jeg kom på dette programmet og at Kattekryp kommer som fikk meg til å tenke på det argumentet. Men jeg har fått dem til å gjøre en del øvelser før de spiller bordtennis. Å få dem til å stå sånn og koble høyre og venstre hjernehalvdel. Du skal komme tilbake til oss om litt og vise oss øvelser man kan gjøre i klasserommet og i skogen. Nå skal du ta en pause mens vi ønsker neste gjest velkommen. Vi skal snart få inn en ny gjest.

Han er kjent som gamer og får kanskje energi av å være i skogen eller naturen. Kattekryp her og velkommen til en vlogg. Nå skal jeg ake og kom forsent til toget. Det går et nytt om en halvtime.

Borte bra men hjemme best

Det er deilig å være ute og få frisk luft. Nå har jeg vært inne i tre uker omtrent og sett i veggen. Jeg velger å gå på ski i uka fordi så mange gjør det i helgen. Det begynner å bli mørkt. Nå er det et langt skritt før toppen. Nå skal vi ake ned. Dere får se min vinkel.

Kattekryp Youtuber overview

Dere får ikke sett så mye. Det er mørkt som fy. Vi bruker baby-akebrett. Se som det fyller seg med snø. Du knakk akebrettet. Derfor hoppet jeg av.

Last ned også: Lage blomsterkasse

Jeg sa du skulle hoppe av. Du kommer til å ha det kjedelig resten av turen. Du heter Christoffer, men ettersom vår lærer og programleder også heter Christoffer kan vi kanskje kalle deg Kattekryp resten av timen.

Vi så at du akte nedover.

Kattekryp, Madagaskar, Giving tuesday

Vi er vant til å se deg i studio og game. Var det kun for kamera eller liker du det? Jeg synes det er gøy. Jeg bor ute i skogen og liker å bruke skogen for det den er verdt, i tillegg til å game. Gaming er det flere som ser på, jeg synes det er gøy.

Men jeg viser også skogen på kanalen, men mest gaming fordi flest er interessert i å se på det. Du liker å være i aktivitet. Er det andre ting enn aking du driver med? Jeg liker å svømme, skate og det er for det meste det. Du bruker sikkert mange timer på å sitte stille når du gamer. Det er mange barn og unge der ute som også er interessert i gaming eller har en fritidsaktivitet som innebærer sittestilling, som for eksempel et instrument eller slikt.

Hvilke råd har du til de som sitter mye stille? Reis deg opp og beveg deg av og til. Det et mye gøy ute å finne på. Ikke bare sitte stille. Det er deilig å variere litt. Hva er det lengste du har sittet foran skjermen og gamet?

Jeg har noen 24 timers streamer.

Lady minerals underlag

Det er 24 timer i et strekk fordi jeg har utfordret meg selv. Merker du at kroppen stivner eller at du mister konsentrasjonen?

Må du gjøre noe underveis for å holde fokus? Da går det dårlig med alt. Så hvis du vil gjøre det bra så må du opp og bevege deg? Ja og jeg har hev-og-senk-pult så jeg kan veksle mellom å stå og sitte.

Jeg sitter og redigerer en video i 16 timer i strekk. Så å redigere tar mer tid enn å game, for meg.

https://lndc.us/buxew.php

Husker du da på at du har sittet lenge og må heve pulten så jeg står og får brukt kroppen og så senke igjen? Jeg trenger ikke huske det. Jeg begynner bli sliten av å sitte så jeg må strekke på beina.

Har du noen faste tøye-øvelser? Jeg hadde det en periode, men det har blitt dårligere når det nå er så mye innesitting. Men det kommer nok tilbake. Har du lyst til å demonstrere? Vi skal snakke med noen idrettsutøvere. Tenker du at idrettsutøvere har noe å lære av gamere? Alle har nok ting å lære av hverandre. Jeg vet ikke helt hva, men man har vel noe å lære.

Det at dere er konsentrerte så lenge av gangen er en ferdighet. Det er vanskelig å være konsentrert så lenge, sant? Det å ta med seg mere gøy inn i trening generelt er nok noe man kan lære. Litt som forrige gjest. Jeg synes det så gøy ut og fikk lyst til å gjøre.

Det er mange som har vært spente på at du skulle komme i dag. Vi har fått en del spørsmål til deg som jeg tenkte vi kunne ta nå. Her er et spørsmål fra Sebastian, 12 år. Han sier: "Tror du fysisk aktivitet kan gjøre deg til en bedre gamer? At det ikke bare er tankeløs underholdning, sier Christoffer Mathisen, mest kjent som Kattekryp. Han synes det er stas å være til hjelp for 11-åringen i sykdomsperioden. Etter flere måneder i isolasjon etter beinmargstransplantasjon, kan han endelig leve tilnærmet normalt igjen.

KATTEKRYP Relaterte emner

Første gang publisert: 11. Jeg heter Silje og ved min side står Før vi srtarer vl jeg minne om å sende inn spørsmål på denne e-postadressen til dagens gjester, morgendagens eller til oss. Vi fortalte om oss selv i går, men det er kanskje nye klasser som følger oss i dag. Vi kan introdusere oss på nytt i dag.

KATTEKRYP Kommentarer:
Forfatter om Kattekryp
Vikan fra Namsos
Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Formel Student. jeg liker lese tegneserier muntert.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net