Primar Bacalao

  1. Mer om
Primar Bacalao

Primar Bacalao JernkleddPrimar lager god mat fra bunnen med naturlige råvarer og egne oppskrifter blant annet Bacalao Original. Se alle våre produkter her Saltmodnet og tørket filet av torske fisk (28 %), løk, potet, tomatpuré, rapsolje, krydder, salt Inneholder: Fisk · Ingredienser. Saltmodnet og tørket Torskefisk, løk, poteter, tomatpure, rapsolje, krydder, salt · Produsentinformasjon Ferdigmat - fersk · Ferdigmat fersk, industipakket · Ferdigmat fersk, fisk/skalldyrbasert industripakket; Bacalao ekte 1kg primar Saltmodnet og tørket torskefisk, løk, poteter, tomatpure, rapsolje, krydder, salt. Primamat Ekte Bacalao 1kg

Først ut er Viltgryte eller hakk, som vi sier i Folldal og Bygotto med kylling. Da måtte de melde oppbud. De hadde fremdeles lokalene og de ansatte. Etter litt overveielse ble det avgjort at Sissel Opshaug, som er siviløkonom, skulle ta over bedriften etter faren. Den relevante omsetningskretsen er ikke markedet for klippfisk, men forbrukere av ferdigretter med bacalao.

Ukas næringshagebedrift: Primar

Forbruker risikerer nå å ta feil av produktene, idet det ikke lenger kan skilles på rund og firkantet boks, når emballasjen for øvrig er svært lik. Det foreligger derfor klart forvekslingsfare. Variasjon i font og blånyanse gir ikke en tilstrekkelig ulikhet til at det danner seg et annet helhetsinntrykk hos forbruker. Begge emballasjene har samme gjennomsiktige grunnmateriale, og det dominante trekk er den lyseblå bakgrunnen med hvit skrift og bilde av bacalaoen.

Hurtigbåt påske

Det er benyttet samme emballasjeleverandør. Verken Ekte Bacalao eller Dybvik Bacalao viser tydelig varemerkebruk. Det fremtredende for begge produktene er "Bacalao" og ikke Primar eller Dybviks varemerke. Klager anfører ikke enerett til blå farge, rektangulær boks, og betegnelse og bilde av matrett, men kombinasjonen av disse enkeltelementene gjør at det foreligger en ulovlig etterlikning.

Bacalao med klippfisk av torsk, tomat, løk og potet

Omsetningssituasjonen tilsier også at det foreligger forvekslingsfare. Produktene tilbys i dagligvarehandelen, der forbruker ofte har lav bevissthet og lavt oppmerksomhetsnivå ved valg av varer. Både Dybvik Bacalao og Ekte Bacalao er kvalitetsvarer med tilnærmet lik utsalgspris.

Den er laget av egenprodusert klippfisk, norske grønnsaker og anbefalte planteoljer raps- og olivenolje. Fiskehall og lokale ferdigheter — Primar var først med bacalao og har bygget markedet for fersk bacalao i kilospakninger.

Test av fiskemiddag

Hun mener at Sissel Opshaug kan være et forbilde for mange. Hun overholder alle avtaler og er til å stole på. Slike verdier går aldri av moten. Som leder dikterer hun ikke hva andre skal gjøre, hun får fram troen på å skape noe sammen. Sissel kan motivere andre langt utover Fjellregionens grenser. På fjellet Bacalaofabrikken ligger 712,5 meter over havet. Det er ingen som har en naturlig transportrute gjennom Folldal.

Men nå har vi god økonomi og kan kjøpe råvarer med lang holdbarhet, forteller Sissel. Fordelen er stabil arbeidskraft med kompetanse og den tørre fjellufta som Sissel sier er bra for klippfisken.

Freddy's Kitchen: Ferdigmat

I tillegg til ypperlige lokaler. Hun mener at bakgrunnen som siviløkonom har hjulpet henne. Hun har lagt vekt på å bygge stein for stein. I 2011 sa jeg til Sparebanken Hedmark at vi kunne selge 400 tonn.

Bacalao produsert i Folldal øker odertal.info

Det passerer vi år. Vi søker etter deg som har ledeerfaring fra industriell produksjon, interesse for næringsmiddelproduksjon og har til å se gode tekniske og praktiske løsninger.

https://shishlov.info/ambassade-de-france-oslo.php

På pakken står det to til tre porsjoner, men med kun to fiskebiter blir det kun poteter på tredjemann. Dette er ikke ekte bacalao, men potetskiver og løk i tomatsaus med en anelse fisk. Vi gleder oss til å vise frem våre nye produkter.

PRIMAR BACALAO Relaterte emner

Primar AS har vært med på flere sponsor- og samarbeidsprosjekter tidligere. Nå skal vi satse større gjennom Femundløpet. Femundløpet er et stort og kjent arrangement i Fjellregionen. Den første etappen på Femundløpet, fra Røros til Tufsingdalen vil heretter kalles Primaretappen, og vi gleder oss til å følge både den og resten av Femundløpet. Primar er en familieeid matbredrift i Folldal, med fokus på å lage sunn ferdigmat av hjemmelaget kvalitet. Med sine 12 ansatte er Primar AS med sin produksjon av bacalao, en hjørnesteinsbedrift i Folldal. Femundløpet er verdens største hundeløp, en sport hvor man må beherske naturens råskap på sitt tøffeste med godt trente hunder og optimal hundevelfred.

Primar Bacalao
PRIMAR BACALAO Kommentarer:
Forfatter om Primar bacalao
Lea fra Hammerfest
jeg liker lese om Norge kiddingly. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Bolas Criollas.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net