Chess Legends

  1. Mer om
Chess Legends

Chess Legends PremierContent [hide]

Magnus Carlsen sto for en voldsom maktdemonstrasjon da han sikret seieren i Legends of Chess ved å knuse Jan Nepomnjasjtsjij Det er klart for semifinaler i «Legends of Chess». I studio: Fin Gnatt, Jon Ludvig Hammer og Hans Olav Lahlum juli arrangeres Chess24 Legends of Chess, den tredje av fire turneringer i Magnus Carlsen Chess Tour. Tirsdag spilles den andre finalekampen Great Games by Chess Legends, Volume 2 Det gjelder bøkene "Heroes of Classical Chess" og "The Giants of Strategy" som kommer ut slik etter å ha blitt Magnus Carlsen er klar for finalen i chess24 Legends of Chess etter å ha nok en gang utklasset Peter Svidler

https://lndc.us/7123.php

Det var det viktigste, sa Carlsen til TV 2. Dermed trengte Carlsen bare en remis på de to siste partiene for å vinne turneringen. Med hvite brikker tillot han aldri Nepomnjasjtsjij å sette ham under press. Etter 36 trekk ble det remis, og dermed var tittelen i havn etter tre partier og to og en halv time ved dataskjermen.

Biltema saksejekk

Eg sa jo i går at eg har god skår mot Gelfand og at det ofte blir gode parti mot han, og det viste seg å stemme i dag og, sa Carlsen til TV 2 etter sigeren.

For sterk Carlsen opna godt i første parti med kvite brikker og pressa israelaren frå start til slutt. Gelfand prøvde hardt å forsvare seg, men klarte ikkje å stå imot trykket frå nordmannen.

Også i det tredje partiet var det Leko som var på offensiven, og ei stund hadde han eit overtak som var så klart at Chess24-ekspertane meinte at han kom til å vinne.

Carlsen stod mot igjen, og etter 41 trekk enda òg det partiet med remis. Da kunne Carlsen enkelt slå ut bonde nummer to i midten og israeleren måtte gi opp. Men sånt skjer jo, selv på høyt nivå, at noen bare setter noe i slag, og heldigvis gjorde han det.

Verdensmesteren fikk dermed en kjempemulighet til å cruise inn til sin fjerde strake seier i turneringen. Vassily Ivanchuk, a modern byword for ingenuity and surprise, excels by constant creation.

Nå har også of Legends» fått Chess»

Anderssen defined romanticism's inherently dramatic and correct combinational core. Vi rubriserer dette som sjakkhistorie og partisamling, selv om bøkene også er skrevet for å være ekstra lærerike innen hovedtemaene klassisk sjakk og strategi, med store eksponenter å lære av.

Forlagets egen omtale: Two books from the Chess Secrets series brought together in one volume.

Nansy kofta

CHESS LEGENDS Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Akkurat som onsdag vart det remis i dei tre første hurtigsjakkpartia, men Carlsen vann det fjerde mot den 40-årige ungararen. Partiet stod tilsynelatande og vippa, men med få trekk skaffa verdsmeisteren seg ei vinnande stilling. Leko opna første parti sterkt med kvite brikker og skaffa seg tidleg eit visst overtak, men han makta ikkje å skape verkeleg trøbbel for Carlsen. Ungararen hadde lenge mykje betre tid enn Carlsen, men kasta bort heile fire minutt etter 19 trekk. Nordmannen forsvarte seg godt, og etter 44 trekk vart det remis. I det neste partiet skapte Leko trøbbel for Carlsen òg med svarte brikker. Han hadde ei stund ei lovande stilling, men Carlsen fann dei rette mottrekka og utlikna stillinga.

Chess Legends
CHESS LEGENDS Kommentarer:
Forfatter på Chess legends
Pham fra Tromsø
Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Schmetterlingsstreich. jeg liker lese bøker jevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net