Nordstrand Tennisklubb

  1. Mer om
Nordstrand Tennisklubb

Nordstrand Tennisklubb ØkeNordstrand Tennisklubb er blant de eldste tennisklubbene i Norge. Vår størrelse, resultater og sterke engasjement i tennisfelleskapet, gjør oss til en av de Leaflet | © OpenStreetMap contributors © CARTO. Tennis INNENDØRS: Hard court (4 stk Booking Offers · Booking Offers Tennis INDOORS: Hard court (4 pcs); Tennis OUTDOORS: Clay (6pcs Nordstrand TK, Oslo, Norge. 858 liker dette · 66 snakker om dette. Tennisklubb på Nordstrand i Oslo Har du en liten tennisspillere i familien? Nå har de sjansen å lære tennis sammen med oss og våre flinke trenere!. Nordstrand TK arrangerer tenniskurs

Tilsvarende for herrer på tirsdager. Meningen er at man bare kan møte opp uten avtale med partner. Vi fyller opp banene med 2, 3 eller 4 spillere. Velkommen til flotte høstkvelder på tennisbanen!

Tenniskurs for 1-7. Omsider har vi fått tak i trener til høst-tenniskurs. Send en e-post til post btk-tennis. I skrivende stund er det god plass på kurset. Påmelding sommertennisskole 2016 Vi hadde for en tid tilbake problemer med e-postserveren vår. Dette kan ha medført at noen som har meldt barn på sommertennisskolene våre i juni og august ikke har fått svar.

Hvis dette er tilfelle, så kan dere sende en ny påmelding til post btk-tennis. Mvh Formann Bekkelagshøgda tennisklubb Sesongen 2016 Det begynner så smått å nærme seg åpning av tennisbanene igjen. Her er en foreløpig oversikt over årets kjøreplan: Dugnad: Vårdugnaden avholdes lørdag 23. Oppstart klokken 11:00 begge dagene.

Vi tar som vanlig sikte på å åpne anlegget for spill 1. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante.

Nordstrand Tennisklubb Stillinger Jobbsøker

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Medlemmer og spillere For å kunne leie timer på banene må man være medlem av klubben. Kontingenten varierer mellom 500 kr. Juniorer 10-18 år betaler 1 000 kr. Enhver spiller som er minst seks år gammel kan delta i treningsgrupper. Både isolerte og nærkontaktar er flytta til Trohaugen, Vestnes. Det foregår omfattande smittesporing og testing ved verftet.

Sju av dei resterande har kjend smitteveg. To smittetilfelle er relatert til innreise frå utlandet. For to er smittevegen ukjend og smittesporing pågår. To nye smitta i Sykkylven Det er meldt om to nye smittetilfeller av Covid 19 i Sykkylven.

Begge to er no i isloasjon. Smittesporing er ferdig, opplyser kommunen i ei pressemelding torsdag. Seks nye smitta i Giske På ettermiddag onsdag 1.

Nordstrand Tennisklubb. 1905

Ein er tilknytta Gnist barnehage, og har ingen nye nærkontakter. Eit tilfelle med ukjent smittevei, der ein nærkontakt også har testa positiv. Eit tilfelle der personen har vore definert som nærkontakt, testa positivt ved ny test pga symptom. Eit tilfelle med ukjentsmitte vei, men personen hadde vore ein annan stad i landet. Eit tilfelle av positiv prøve der personen jobbar i ei bedrift i Ålesund med pågående smitteutbrot.

Smittesporing pågår, nærkontaktar blir kontakta per telefon eller sms, opplyser Giske kommune i ei pressemelding. Fire av disse tilfellene er knyttet til et pågående utbrudd, og de to siste er henholdsvis en elev ved Ytre Herøy ungdomsskole og en person i innreisekarantene. Smittevegen er kjent for alle de smittede. Smitteutbrot i Vanylven Onsdag kveld har Vanylven kommune avdekka eit større utbrot ved Hofseth i Syvde. Hittil har dei fått 18 positive prøvesvar - 12 av dei er hurtigtestar.

Kommunen jobbar kontinuerlig med testing, og ber alle i lokalmiljøet vere ekstra oppmerksomme på symptom. Fire nye smitta i Sula Sula kommune har fått melding om fire nye smittetilfelle onsdag 01.

Eit av tilfella knytt til eit utbrot ved ei bedrift. Dei tre andre har ukjent smittekjelde. Nærkontaktar er varsla, skriv kommunen. Ny smitta i Stryn Ein person har onsdag testa positivt for korona i Stryn. Personen er sannsynlegvis smitta under utenlandsopphald, og har vore i innreisekarantene. Ny smitta i Stranda Ein person i Stranda kommune har testa positivt. Vedkomande var i innreisekarantene, og er no i isolasjon. Ei nærkontakt er i karantene.

Nordstrand Tennisklubb, Oslo

Smittevegen er kjend for 19 av dei. For to personar er smittevegen ukjend og smittesporing pågår. Ni nye smitta i Ørsta og Volda Onsdag 1.

Alle er knytt til utbrotet som no er i Ørsta. Fire nye klasser ved Ørsta VGS vert råka og anbefalt karantene, dei skal ha fått beskjed via skulen, opplyser Ørsta kommune i ei pressemelding.

https://lndc.us/600.php

To nye smitta i Sula Tysdag 31. Svar på PCR-test er venta seinare i dag. Smittekjelde er ukjent, ifølgje kommunen. Tre nye smitta i Giske Tysdag 31. Smittesporing er utført, og det er ingen nærkontaktar.

Personen er satt i isolasjon. Fem arbeidarar ved Vard Søvik har testa positivt og er overført til Trohaugen i Vestnes.

NTK Hallen Nordstrand Tennisklubb

Smittesporing og testing er i gong. Alle i bedrifta vert testa regelmessig for å stanse utbrotet. Ytterlegare 11 personar har kjend smitteveg. For to av dei smitta er smittevegen så langt ukjend. Smittesporing pågår, opplyser kommunen i ei pressemelding tysdag.

Smittevegen er kjend og skriv seg frå pågåande utbrot i Ørsta, opplyser kommunen.

Nordstrand

Tysdag kveld melde Ørsta kommune om 14 nye smitta. Totalt er det dermed meldt om 22 nye smittetilfelle tysdag. Smittevegen for alle er kjend. Tysdag: Totalt 21 smitta i barnehage i Giske kommune Det er gjennomført massetesting av barn, foreldre og tilsette i barnehagen Gnist Nordstrand i Giske dei siste dagane og dei driftar no på raudt nivå. Så langt har 21 barn og vaksne testa positivt her, oppdaterer Giske kommune tirsdag 31.

Det er ikkje lenger anledning til å teste seg ofte som alternativ, opplyser Ørsta kommune måndag kveld. På ei veke er det rapportert inn 36 nye korona-tilfelle i kommunen, skriv Møre-Nytt. Dette er reglane som no er innført i Ørsta: Alle uvaksinerte skal vere i 10 dagars karantene frå siste kontakt med den smitta.

Ein kan teste seg på dag 8 i karantenen og gå ut av karantene om denne testen er negativ og ein kjenner seg frisk. Dei som er vaksinert for meir enn tre veker sidan er unntatt karantene, men må ta ein test tidlegast 3 døgn etter siste kontakt med den smitta. Dei som har fått begge dosar for meir enn ei veke sidan er ikkje pålagd noko som helst, men er oppmoda om å teste seg og vere forsiktige om dei er nærkontaktar.

Alle blir bedne om å teste seg ved symptom. Fire nye smitta i Herøy Herøy kommune fekk måndag ettermiddag meldt at fire personar har testa positivt for Covid-19. Testane var tekne like før helga som del av den pågåande smittesporinga, og personane var såleis allereie i karantene, opplyser kommuneoverlegen. To nye positive prøver i Giske Søndag blei det meldt inn to nye positive koronaprøver til Giske kommune.

Den eine var ein positiv hurtigtest ved flyplassen. Personen er isolert på egna stad i kommunen. Den andre personen som har avgitt positiv test er nærkontakt. Det er kjent smitteveg og smittesporing er utført.

Personen hadde vore på reise annan stad i landet, opplyser Giske kommune i ei pressemelding måndag. Åtte nye smitta i Ålesund Ålesund kommune fikk søndag 29. Seks av dei smitta har kjende smittevegar. To er tilfelle med ukjend smitteveg og smitteoppsporing pågår, opplyser kommunen. Ein ny smitta på Hareid Ein person i Hareid kommune har blitt smitta på arbeidsplassen sin i annan kommune. Personen blei testa saman med kollegaane sine før helga. Testen var positiv og vedkomande er no i isolasjon.

Han hadde ingen nærkontaktar utover familien som no er i karantene, opplyser Hareid kommune på sine nettsider. To av de fem har bosted i andre kommuner i fylket, og ble meldt videre til de aktuelle kommunene. Det er mange nærkontakter. Barnehagen går over på gult nivå den kommende uke. Ti nye smitta i Ørsta Ørsta kommune har søndag 29. Ein av dei er knytt til eit smitteutbrot i ein annan kommune, mens resten skriv seg frå pågåande utbrot i Ørsta.

Fleire av dei har ukjend smittekjelde, men går på Ørsta ungdomsskule. Meir enn halvparten av skuleklassane der er råka. Ein person smitta i Herøy Nok ein person busett i Herøy har testa positivt for covid-19, melder Herøy kommune søndag. Smitteveg er kjend og vedkomande var allereie i karantene. To nærkontaktar er sett i karantene, noko dei allereie hadde teke ansvar for tidlegare, opplyser kommuneoverlegen. Åtte nye smittetilfelle i Ålesund Ålesund kommune fekk laurdag 28.

Tre er nærkontaktar til kjende smittetilfelle. To er tilfelle med ukjend smitteveg Eit tilfelle er smitta frå reise frå ein annan del i landet Eit tilfelle har relasjon til smitteutbrotet ved Fagerlia videregåande skole Eit tilfelle har relasjon til Ålesund videregåande skole. Kommunen har også fått meldt to positive hurtigtestar som ein jobbar med å få stadfesta.

Smittesporing er i gong, og vil gå føre seg utover dagen, opplyser kommunen i ei pressemelding. Fem nye smitta i Giske Laurdag kveld vart det meldt om fem nye smittetilfelle i Giske kommune. Det er kjent smitteveg og det er ikkje generert til fleire nærkontaktar.

Ein positiv hurtigtest av ein tilsett i ein barnehage i kommunen. Eitt barn som er tilknytta same barnehage og to andre i same familie har testa positivt. Det er utført smittesporing og nærkontaktar er informert, heiter det pressemeldinga frå kommunen.

Alle var nærkontaktar av tidlegare smitta. Ytterlegare tre klassar på Ørsta ungdomsskule er råka, samt ei klasse på Hovden barneskule og eit fotballag.

Alle dei involverte har fått beskjed om å teste seg i dag, laurdag. De øvrige tolv har stort sett kjent smittevei. Dette skriver Ålesund kommune i en pressemelding. To nye smitta i Vestnes Vestnes kommune har laurdag kveld fått melding om at to personar har testa positivt for covid-19.

Den eine personen var allereie i karantene og har kjend smittekjelde. Den andre personen har ukjend smittekjelde, men har få nærkontaktar. Smittesporing er gjennomført og dei som er berørt er kontakta, opplyser kommunen. To av dei er relatert til utbrot ved Torvteigen barnehage. To tilfelle er relatert til studentmiljøet på NTNU. Eitt tilfelle har relasjon til 10. Sju av tilfelle er noko nysmitte og nokon nærkontaktar til tidlegere meldte tilfelle.

Dei er i stor grad relatert til mindre kjende utbrot i kommunen, blir det opplyst ei pressemelding. Seks nye smitta i Giske Giske kommune har fått melding om ei ny positiv koronaprøve torsdag og fem fredag ettermiddag. Dei fem nye fredag er alle nærkontaktar av tidlegare kjent smittetilfelle, opplyser kommunen. Smittesporing er gjennomført og nærkontaktar er kontakta.

Tre nye smitta i Sula Sula kommune fekk melding om tre nye smittetilfelle 27. Eit tilfelle er nærkontakt med tidlegare smitta. I dei to andre tilfella er smittekjelda ukjent, opplyser kommunen. Smittesporing pågår og nærkontaktar er varsla. Fire nye smitta i Herøy Herøy kommune melder fredag ettermiddag om fire nye smittetilfelle.

Dei tilhøyrer i same familie og var allereie sett i isolasjon, opplyser kommunen. Smittevegen er avklart. Fredag ettermiddag og kveld vart det sett i gang smittesporingstesting etter det som heiter «test for karantene» med antigen hurtigtest i ei gruppe i Sirlihaugen barnehage alle føresette er informert og i klasse 8A ved Ytre Herøy ungdomsskule elevar og føresette blei informert av skulen fredag ettermiddag.

Det vert også gjennomført smittesporingstesting i ei verksemd i kommunen i samband med utbrotet, skriv kommunen. Førebels ser alle smittetilfella ut til å henge saman i dette utbrotet, skriv dei i ei pressemelding. Nytt smittetilfelle i Sula Sula kommune melder torsdag kveld om eitt nytt smittetilfelle.

Nærkontakter er informert, skriv dei i ei pressemelding. To nye smitta i Fjord Fjord kommune fekk onsdag kveld meldt to positive smittetilfelle i Stordal. Ein av dei smitta var i innreisekarantene. Dette medfører ei rekke nærkontaktar i sektoren. Dei som er fullvaksinerte er unntatt smittekarantene, og kan arbeide som før, opplyser kommunen i ei pressemelding torsdag.

Fem nye smitta i Ørsta og Volda Det er meldt om 5 nye smittetilfelle i Ørsta og Volda kommune til saman i dag. Det melder kommunane i ei pressemelding. Kommunane kjem tilbake med meir informasjon, skriv dei.

Ein person har testa positiv i Herøy Ein person har torsdag fått positiv test for covid-19. Personen vart sett i karantene onsdag som nærkontakt til ein annan person. Vidare smittesporing har avdekka ytterlegare to nærkontaktar som er sett i karantene.

Testing av desse held fram, opplyser kommuneoverlegen. Nytt smittetilfelle i Vestnes Vestnes kommune melder torsdag kveld at en ny person har testet positivt for covid-19.

Daglig leder har hatt en god dialog med skolene i området på og rundt Nordstrand. Klubben har et samarbeid med aktivitetsskolene på Nordstrand, Kastellet, Nordseter og Bekkelaget skole. Inneværende skoleår har vi satt opp transportordninger for barna med enten trikk, taxi eller til fots.

Barna transporteres nå ikke bare til tennisklubben, men også tilbake til skolen etter avsluttet time. For skoler vi ikke har AKS-tilbud for har vi kveldskurs med god deltagelse to dager per uke. Klubben har tilbud til spillere i alle aldre og på alle nivåer.

Det betyr at tennisskolen omfatter spillere fra 5 år og opp til 19 år. Nytt fra høsten 2017 er en inndeling i «Nye Rookies» 10-12 år og grønn ball og «Konkurransegruppa» 12-18 år og gul ball Konkurransespillerne favner et bredt spekter, fra de som kun spiller de nasjonale turneringene til spillere som deltar i internasjonale turneringer og er på landslag.

Vi hadde i 2017 ca 40 konkurransespillere hvorav ca 15 av disse var Nye Rookies. Klubben ser det som veldig viktig å ha bredde i konkurransegruppen, ikke minst for de eldre spillerne.

For å få til det er vi nødt til å gjøre en god jobb for de yngste samtidig som vi har et godt tilbud for de eldre. Utviklingen med at det er få spillere i de eldre årskullene er ikke spesielt for NTK, men en generell utfordring for norsk tennis. Klubben har gjennom et samarbeid med Heming og Holmenkollen tennisklubb tatt konsekvensen av dette. Dette samarbeidet ønsker vi å utbedre ytterligere og til neste skoleår skal også guttene inkluderes.

Vi ser muligheter gjennom samarbeid med andre klubber for dem som er litt alene i sitt årskull. Våre beste NTK-juniorer hadde mange gode plasseringer også i I innendørs-nm for junior ble Sofia Håseth Norgesmester i single u14 i Bergen, mens storesøster Lilly fikk 2.

Hvor mange liter blod har et menneske

I utendørs-nm i Frognerparken tok Lilly en ny 2. I Landsturneringen u12 innendørs i Stavanger fikk Victoria Krogh en fin 3. I Landsturnering u12 utendørs i Asker hadde klubben veldig mange spillere langt framme, spesielt på jentesiden, og nå var det Celin Myhre som fikk en fin 3. Men i u12 og i enda yngre klasser er det spesielt bredden vi dyrker og at mange spillere deltar i både terminfestede turneringer og i turneringer i regi av Team Tennisskolen ROGY-turneringer.

Ved utgangen av 2016 var Viktor Durasovic ranket 622 i verden. Ulrikke Eikeri var nr 494 og Melanie Stokke nr 5 8 6 ble et godt år for alle våre tre «verdensstjerner». Viktor gikk fra sin 622-plass helt opp til nr 409 i løpet av året. Melanie gjorde et byks til 277-plass, mens Ulrikke sto får det største hoppet fra sin 494-plass helt opp til plass nr 232 i verden. Viktor og Melanie deltok også i Norgesmesterskapet i Frognerparken i august Det endte med kongepokal til begge to og et sterkt bidrag til at Nordstrand Tennisklubb fikk Dick Bjurstedts pokal som beste klubb i NM.

En gledelig hjemmeseier mot Stabekk i puljespillet, hvor bl.

NORDSTRAND TENNISKLUBB Relaterte emner

Her legger vi fortløpende inn alle meldinger som kommer inn om nye tilfeller av koronasmitte i Sunnmørspostens dekningsområde. Alle tilfella er knytt opp mot det nåverande utbrotet i kommunen. Ørsta kommune skriv på si heimeside at dei ser at det nye testregimet ikkje funka godt nok og førar til at mange vert unødig smitta. Utbrotet vil vare i lengre tid, da folk stadig blir nærkontaktar til nye smitta. Av den grunn vil Ørsta kommune, med umiddelbar verknad, gå over til at alle som har vore i nærkontakt med ein smitta skal i ordinær smittekarantene.

NORDSTRAND TENNISKLUBB Kommentarer:
Redaktør på Nordstrand tennisklubb
Torp fra Gjøvik
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Arimaa. Jeg nyter rapporterer norske nyheter grasiøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net